BACHELORSTUDIES

Bachelor of Science Programma's in e-Commerce 2020

De meest voorkomende uitgangspunt voor studenten die het hoger onderwijs is een bachelor 's graad. De focus is de oprichting van een solide basis voor een carrière. Ook na zijn afstuderen kunnen studenten besluiten om een ​​masteropleiding 's om hun opleiding voort te gaan.

Wat is een BSc in e-commerce? Het kan nuttig zijn om te denken aan e-commerce als de combinatie van een traditionele business programma en computer wetenschappen. Het bevat veel elementen van het bedrijfsleven, maar er is meer aandacht voor de virtuele kant. Vaak betekent dit dat cursussen omgaan met de programmering, het internet, en de hardware en software zijn inbegrepen. Een gebruikelijke manier om deze mate toepassen begint een nieuwe online zaken, maar het is ook mogelijk om met een bestaand bedrijf.

Het invoeren van het gebied van e-commerce kan zeer voordelig zijn voor studenten met een passie voor informatica. Het kan een pad in het getroffen gebied van business die uniek is en zeer gespecialiseerd bieden.Het kan ook kritisch denken, bestuurlijke en organisatorische vaardigheden die afwezig zijn van normale computer science programma's kunnen worden vast te stellen.

De kosten van het verdienen van een bachelor 's graad varieert met vele factoren. De school, het programma, en het land en de duur van de studie kunnen allemaal van invloed collegegeld. Het is belangrijk voor veel verschillende scholen onderzoeken voordat inschrijft één programma.

Het is het meest voorkomende voor afgestudeerden om hun diploma te gebruiken in e-commerce om ondernemer te worden en beginnen met hun eigen bedrijf. Dit veld bereidt zeker studenten die dit willen, maar het is ook mogelijk om te werken met een bestaand bedrijf of helpen een klein bedrijf te sluiten op de online wereld. Het werk is beschikbaar als een e-business specialist, online markt representatief, systeem analist, online consultant, of anderen. De vraag naar online-georiënteerde professionals groeit als het bedrijfsleven steeds meer praktisch met elkaar verbonden.

Als je klaar om te beginnen werken aan je bachelor 's graad in de e-commerce zijn, beginnen onderzoeken programma's. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

1 Resultaten in e-Commerce Filter

Bedrijfskunde (dubbel) met specialisatie E-commerce (B.Sc.)

University of Applied Sciences Europe
BSc
BSc
<
Voltijds
<
7 semesters
Duits
Campus
Online

Tijdens de duale studie aan de University of Applied Sciences Europe , krijg je een grondige kennis van de processen van de handel, die tegenwoordig vaak online wordt geïnitie ...

Lees meer