BTEC HND in het bedrijfsleven

OPAL College London

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BTEC HND in het bedrijfsleven

OPAL College London

BTEC HND in Business

&nbsp

De BTEC (Business Technology Engineering Council) Higher National Diploma (HND) is een specialist leerweg met een sterke werk gerelateerde nadruk. De cursus geeft een grondige basis in de belangrijkste concepten en praktische vaardigheden die nodig zijn in de sector met nationale erkenning door werkgevers waardoor progressie direct aan het werk of naar een hogere graad.

&nbsp

HND in Business Studies en Management is ideaal voor degenen die willen studeren aan de onderzijde graduate niveau om betere managers. Succesvolle afronding van HND kunnen studenten direct toegang tot top-up hun eer graden op Britse universiteiten.

U kunt ook boven-up van uw HND naar BA (Hons) Business Management of Marketing graden op de meeste van de Britse universiteiten.

&nbsp

Doelstellingen van het programma:

BTEC HND (Higher National Diploma) is een praktische en leerweg leidt tot een uitstekend inzicht in de basisprincipes van het bedrijfsleven en management. Na met succes de eerste en tweede jaar van de HND, leerlingen zijn dan in aanmerking voor een Bachelors Degree te verkrijgen door het invullen van een jaar BA (Hons) Business Management of Marketing cursus door de meeste van de universiteit in het Verenigd Koninkrijk.

&nbsp

&nbsp

Certificaat

Na succesvolle voltooiing van alle examens worden de studenten bekroond met de Edexcel (BTEC) HND-certificaat.

&nbsp

&nbsp

Wat zijn de carrièremogelijkheden?

Studenten krijgen een diploma van Edexcel en sommige gaan naar carrière in een breed scala aan bedrijven.Studenten zijn ook in aanmerking voor een diploma te verkrijgen door het invullen van een jaar BA (Hons) Business Management of Marketing opleiding aan een Britse universiteit.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates