BTech Extractie Metallurgie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Na succesvolle afronding van het Nationale Diploma, kunnen kandidaten, met inachtneming van de toepasselijke programmavoorschriften, zich inschrijven voor de Bachelor in Technologie (Baccalaureus Technologiae –BTech). De BTech vereist minimaal een jaar verder onderzoek.

Een BTech-graad in het relevante vakgebied wordt aan de kandidaten verleend na succesvolle voltooiing van alle theoretische vereisten.

Op dit niveau zal een kwalificerende student competent zijn in procesontwerp en -ontwikkeling en in staat zijn om technische managementcompetentie aan te tonen, en aldus bijdragen aan de behoeften van de metallurgische en mijnindustrie. De gekwalificeerde student kan zich bij ECSA registreren als professionele technoloog.

uitkomsten

Uitgangsniveau resultaten:

De kwalificerende student moet de competentie hebben om:

  1. Een reeks vereisten in metallurgische processen initiëren en optimaliseren.
  2. Communiceer effectief door middel van rapporten, presentaties, tekeningen en normen.
  3. Beheer financiën / budget materiaal, mankracht, apparatuur en technologie binnen het metallurgische veld.

Toelatingsvoorwaarden en selectiecriteria

  • Een nationaal diploma leidend tot de BTech: Extraction Metallurgy, met de minimale toelatingseis van een 60% aggregaat voor S4 Extraction Metallurgy, bij eerste poging.
  • Studenten die niet aan de eisen voldoen, kunnen worden overwogen na ten minste twee jaar post-Diploma ervaring in de industrie, met een begeleidende brief van sterk advies van hun Plant Managers.
  • Zie ook de faculteitsregeling EB3

Uitreiking van de graad

De Baccalaureus Technologiae: Extraction Metallurgy wordt toegekend aan studenten die alle voorgeschreven modules met succes hebben voltooid.

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder