BTech Hons in het ontwerpen en vervaardigen van sieraden

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Na het behalen van zijn diploma, zullen studenten bekwaam zijn in de productie van creatieve sieraden. Ze zullen een samenhangend geheel van werk kunnen presenteren dat een synthese is van technologie, probleemoplossing en de toepassing van onderzoeksmethodologie.

Toelatingseisen

Een nationaal diploma: ontwerp en fabricage van sieraden, of een gelijkwaardige kwalificatie op een gelijkwaardige standaard, zoals bepaald door een statuscommissie en goedgekeurd door het faculteitsbestuur.

Selectiecriteria

Selectie is gebaseerd op een interview, het indienen van een portfolio en een voorstel dat het beoogde gebied van specialisatie aangeeft. Een gemiddeld cijfer van 60% in alle modules van het derde jaar wordt aanbevolen.

leerplan

MODULE

  • Juwelenpraktijk 4
  • Juwelentheorie 4

Programmastructuur

  1. Aard van het programma: eenjarig programma.
  2. Het programma wordt zowel fulltime als parttime aangeboden.
  3. Minimale duur: een jaar voltijd en twee jaar deeltijd.
  4. Alle modules zijn verplicht.
  5. Een aantal modules per jaar: 2 jaarmodules.

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder