BTech Mining Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Na succesvolle afronding van het Nationale Diploma, kunnen kandidaten, met inachtneming van de toepasselijke programmavoorschriften, zich inschrijven voor de Bachelor in Technologie (Baccalaureus Technologiae –BTech). De BTech vereist minimaal een jaar verder onderzoek.

Een BTech-graad in het relevante vakgebied wordt aan de kandidaten verleend na succesvolle voltooiing van alle theoretische vereisten.

Een gekwalificeerde student zal technisch bekwaam zijn in het effectieve en veilige beheer van alle soorten mijnbouwproductieactiviteiten voor midden- en senior productie en technisch beheer.

uitkomsten

Uitgangsniveau resultaten:

Een gekwalificeerde student moet het volgende hebben:

  1. Technisch technisch vermogen om elk type mijnbouwproductie-activiteiten op midden- en senior managementniveau effectief te beheren.
  2. Vermogen om op zinvolle wijze bij te dragen aan beslissingen op hoog niveau op het gebied van rotsmechanica en ventilatie.

Toelatingsvoorwaarden en selectiecriteria

  • Een nationaal diploma leidend tot de BTech: Mining Engineering, met de minimale toelatingseis te bepalen door het afdelingshoofd, of een gelijkwaardige kwalificatie van een gelijkwaardige norm.
  • Zie ook de faculteitsregeling EB3.

De afdeling behoudt zich het recht voor studenten te selecteren voor deelname aan dit programma.

LET OP: Hoewel de APS-vereisten laag zijn. Elke potentiële aanvrager moet bij het onderzoeken van de haalbaarheid van deelname aan het programma worden geïnformeerd dat hij idealiter had moeten worden blootgesteld aan een ondergronds mijnbezoek voordat hij de beslissing nam en vooral dat hij fysiek sterk genoeg is (massa van meer dan 40 kg) en dat hij in goede staat is gezondheid met acceptabele zintuigen zoals horen en zien. Aanvragers moeten slagen voor een medische beoordeling om werk te vinden in de industrie. Aanvragers moeten idealiter de steun van een mijnbouwbedrijf hebben.

Uitreiking van de graad

De Baccalaureus Technologiae: Mining Engineering wordt verleend aan studenten die alle voorgeschreven modules met succes hebben voltooid.

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder