BTech in Management Services

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Na succesvolle afronding van het Nationale Diploma, kunnen kandidaten, met inachtneming van de toepasselijke programmavoorschriften, zich inschrijven voor de Bachelor in Technologie (Baccalaureus Technologiae –BTech). De BTech vereist minimaal een jaar verder onderzoek.

Een BTech-graad in het relevante vakgebied wordt aan de kandidaten verleend na succesvolle voltooiing van alle theoretische vereisten.

Het doel van de kwalificatie is het ontwikkelen van de toegepaste en cognitieve competenties van de student bij het verwerven, interpreteren, begrijpen en toepassen van managementinformatie en ondersteuning van beslissingen. De student moet bedrijfs- en milieugegevens, informatie en systemen in de context van een bedrijf en zijn zakelijke omgeving kunnen analyseren en verklaren, en de externe impact van beslissingen kunnen beoordelen en interpreteren. De student moet ook in staat zijn om te reflecteren op haar / zijn managementbeslissingen en -applicaties om het effect daarvan in de holistische context van gespecialiseerde managementdiensten te beoordelen. Studenten moeten ervaring hebben met de managementfuncties in de industrie, om hun leren te contextualiseren naar hun zakelijke omgeving en om verbeteringen en interventies te waarderen die ze in hun werkomgeving kunnen beïnvloeden.

uitkomsten

Uitgangsniveau resultaten:

De kwalificerende student kan:

  1. Demonstreer gedetailleerd begrip en verworven kennis om verschillende productie, operaties en diensten op een organisatie toe te passen op een manier die organisatieontwikkeling en effectiviteit verbetert. Dit kan het ontwerp, de installatie, de inbedrijfstelling en de implementatie van besturingssystemen, verbeteringssystemen en strategieën en nieuwe ideeën omvatten die nuttig zijn voor het aanpakken van "specifieke behoeften" die nodig zijn om het operationele proces / systeem optimaal te laten functioneren.
  2. Strategische managementservices en strategieën begrijpen en toepassen die nodig zijn om een systeem en operationele processen te organiseren, plannen, leiden en controleren om optimaal te functioneren.
  3. Analyseer, bereid de dynamiek van systeembeheer en -ontwerp voor en pas deze toe om de prestaties, ontwikkeling, efficiëntie en effectiviteit van de organisatie te maximaliseren.
  4. Gebruik managementservicetechnieken om goede beslissingen te nemen die nodig zijn om te helpen bij de efficiënte en effectieve werking van een organisatie.
  5. Gebruik verschillende managementservices, principes, methoden, technieken en ideeën om de algehele organisatieplanning, operationele, tactische en strategische implementatie en prestaties te verbeteren.
  6. Illustreren door middel van het indienen van een project op basis van een onderzoeksmethodologie ter illustratie van kennis, toepassing en implementatie van managementservicetechnieken, ideeën, principes, theorieën en strategieën om operationele processen en het gebruik van middelen te optimaliseren.

Toelatingsvoorwaarden en selectiecriteria

  • Een aanvrager moet houder zijn van een Nationaal Diploma: Management Services of een gelijkwaardige kwalificatie op NQF Niveau 6 zoals bepaald door een Statuscommissie.
  • Zie ook faculteitsregeling EB3.

Uitreiking van de graad

De Baccalaureus Technologiae: Management Services worden verleend aan studenten die alle voorgeschreven modules met succes hebben voltooid.

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder