BTech in Metallurgy Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Na succesvolle afronding van het Nationale Diploma, kunnen kandidaten, met inachtneming van de toepasselijke programmavoorschriften, zich inschrijven voor de Bachelor in Technologie (Baccalaureus Technologiae –BTech). De BTech vereist minimaal een jaar verder onderzoek.

Een BTech-graad in het relevante vakgebied wordt aan de kandidaten verleend na succesvolle voltooiing van alle theoretische vereisten.

Op dit niveau zal een kwalificerende student competent zijn in het metallurgische proces en productontwerp, proces- en productontwikkeling, en in staat zijn om technische managementcompetentie aan te tonen, en aldus bijdragen aan de behoeften van de metallurgische industrie en mijngemeenschap.

De gekwalificeerde student kan zich bij ECSA registreren als professionele technoloog.

uitkomsten

Uitgangsniveau resultaten:

De kwalificerende student moet bevoegd zijn om:

  1. Een reeks vereisten in metallurgische processen, producten en specificaties initiëren en optimaliseren.
  2. Communiceer effectief door middel van rapporten, presentaties, specificaties, tekeningen en normen.
  3. Beheer financiën / budgetten, materiaal, mankracht, apparatuur en technologie binnen het metallurgische veld.

Toelatingsvoorwaarden en selectiecriteria

  • Een nationaal diploma leidend tot de BTech: Engineering: Metallurgie, met de minimale toelatingseis te bepalen door programmamedewerkers, in samenhang met voorschrift G4.1.1, of een gelijkwaardige kwalificatie op een gelijkwaardige norm.
  • Een student moet voor de eerste keer minimaal 60% slagen op S4-niveau of 2 jaar industriële ervaring
  • motivatie.
  • Van een student kan worden geëist dat hij vereiste modules op nationaal diplomaniveau voltooit, zoals bepaald door de HOD vóór toelating tot BTech.
  • Zie ook de faculteitsregeling EB3.

Uitreiking van de graad

De Baccalaureus Technologiae: Engineering: metallurgie wordt verleend aan studenten die in totaal vier modules hebben voltooid die in het voorgeschreven curriculum zijn vermeld.

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder