BTech in Mineral Resource Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Na succesvolle afronding van het Nationale Diploma, kunnen kandidaten, met inachtneming van de toepasselijke programmavoorschriften, zich inschrijven voor de Bachelor in Technologie (Baccalaureus Technologiae –BTech). De BTech vereist minimaal een jaar verder onderzoek.

Een BTech-graad in het relevante vakgebied wordt aan de kandidaten verleend na succesvolle voltooiing van alle theoretische vereisten.

De gekwalificeerde leerling zou:

  • Bekwaam zijn in het effectieve en veilige beheer van de metingen die op een mijn moeten worden uitgevoerd en de evaluatie van de minerale reserves die nodig zijn voor een mijn.
  • Draag bij aan de behoefte aan voldoende competente mijnenmeesters en mineraalbeheerders bij het midden- en hoger management in de minerale industrie.
  • In staat zijn om te registreren bij PLATO om te registreren als een professionele mijnenmeter in training

uitkomsten

Uitgangsniveau resultaten:

De kwalificerende student moet bevoegd zijn om:

  1. Voer en beheer al het onderzoekswerk dat op een mijn nodig kan zijn.
  2. Minimaliseer minerale verliezen door een geschikt ertsstroomcontrolesysteem op te zetten met de nodige bemonstering en berekening van ertsstroomcontrolefactoren.
  3. Beheer de middelen die nodig zijn voor de normale werking van een onderzoeksafdeling op een mijn.
  4. Het uitvoeren en beheren van de evaluatie van de minerale reserve van een werkende mijn.

Toelatingsvoorwaarden en selectiecriteria

Een nationaal diploma: mineralenonderzoek, in combinatie met voorschrift E.86.2, of een gelijkwaardige kwalificatie van een gelijkwaardige norm.
Zie ook de faculteitsregeling EB3.

Uitreiking van de graad

De Baccalaureus Technologiae: Mineral Resource Management wordt toegekend aan studenten die alle voorgeschreven modules met succes hebben voltooid.

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder