BTech in elektrotechniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Na succesvolle afronding van het Nationale Diploma, kunnen kandidaten, onder voorbehoud van de toepasselijke programmavoorschriften, zich inschrijven voor de Bachelor in Technologie (Baccalaureus Technologiae - BTech). De BTech vereist minimaal een jaar verder onderzoek.

Een BTech-graad in het relevante vakgebied wordt aan de kandidaten verleend na succesvolle voltooiing van alle theoretische vereisten.

Een kwalificerende student is bevoegd om productie, testen, planning, constructie, inbedrijfstelling en onderhoud op het gebied van elektrotechniek te ontwerpen, implementeren en controleren door technische kennis, engineeringprincipes, innovatief ontwerp, probleemoplossende technieken en managementvaardigheden toe te passen. Hij / zij zal in staat zijn om onafhankelijk technologisch oordeel en verantwoorde besluitvorming uit te oefenen door rekening te houden met de relevante financiële, economische, commerciële, sociale, ecologische en wettelijke factoren.

De gekwalificeerde student kan zich bij de Engineering Council van Zuid-Afrika (ECSA) registreren als een professionele technoloog op het gebied van elektrotechniek.

uitkomsten

Uitgangsniveau resultaten:

De kwalificerende student kan:

  1. Oefen elektrotechnische activiteiten en toepassingen op het niveau dat wordt verwacht van een professionele technoloog (engineering).
  2. Beheer elektrotechnische activiteiten en toepassingen op het niveau dat wordt verwacht van een professionele technicus (engineering).

Toelatingsvoorwaarden en selectiecriteria

  • Een nationaal diploma: engineering: elektrisch, inclusief een pass in wiskunde III, of een gelijkwaardige kwalificatie van een gelijkwaardige norm.
  • Selectie is gebaseerd op academische verdienste en een persoonlijk interview.
  • Zie ook faculteitsregeling EB3.

Uitreiking van de graad

De Baccalaureus Technologiae: Engineering: Electrical wordt verleend aan studenten die in totaal acht modules hebben voltooid die in het voorgeschreven curriculum zijn vermeld.

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder