BTech in gastvrijheidbeheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het doel van de BTech Hospitality Management-kwalificatie is het ontwikkelen van de toegepaste en cognitieve competenties van de student bij het verwerven, interpreteren, begrijpen en toepassen van hospitality management-principes. De student moet managementbeslissingen in de context van een hospitality-eenheid of bedrijf kunnen analyseren en verklaren.

Personen die deze kwalificatie behalen, zullen bekwaam zijn in het toepassen van managementvaardigheden, het identificeren, selecteren en toepassen van een reeks onderzoeksmethodologieën en -technieken voor onderzoeksproblemen in hun eigen specialisatiegebied en in de sociale wetenschappen.

Toelatingseisen

Een nationaal diploma in gastvrijheidbeheer of een nationaal diploma (voedsel- en drankbeheer) of een gelijkwaardige kwalificatie op NQF niveau 6 zoals bepaald door een statuscomité met een gemiddelde van 60%. Een totaal van 60% voor de voorgeschreven belangrijke modules van hun nationale diploma of gelijkwaardige kwalificatie.

Voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toelating tot dat programma, omdat specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en vanwege ruimtebeperkingen.

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder