BTech in kwantiteitsonderzoek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Na succesvolle afronding van het Nationale Diploma, kunnen kandidaten, met inachtneming van de toepasselijke programmavoorschriften, zich inschrijven voor de Bachelor in Technologie (Baccalaureus Technologiae –BTech). De BTech vereist minimaal een jaar verder onderzoek.

Een BTech-graad in het relevante vakgebied wordt aan de kandidaten verleend na succesvolle voltooiing van alle theoretische vereisten.

Deze kwalificatie is bedoeld voor studenten die gespecialiseerd zijn op het gebied van kwantummeetkunde, in de bouw- en onroerendgoedindustrie en het kwantummeetkundige beroep. Studenten die deze kwalificatie hebben behaald, zijn bevoegd om zelfstandig diensten te verlenen die relevant zijn voor contractverwerving, financieel en kostenbeheer en vastgoedontwikkeling.

uitkomsten

Uitgangsniveau resultaten:

De kwalificerende student kan:

  1. Zorg voor vaardigheden op het gebied van financieel management en creëer bewustzijn van ondernemerschap.
  2. Advies over investeringen in onroerend goed.
  3. Stel aanbestedings- en contractdocumentatie op en beheer bouwcontracten.

Toelatingsvoorwaarden en selectiecriteria

Een UJ Nationaal Diploma na 2007: Gebouw leidend tot de BTech Hoeveelheidsonderzoek, met de minimale toelatingseisen van een 60% aggregaat voor het Nationale Diploma: Gebouw, bij eerste poging en die 60% hebben gescoord voor het onderwerp Aantal Onderzoek 3 bij Diploma niveau.
Studenten die niet voldoen aan de gestelde eisen kunnen worden overwogen na ten minste twee jaar post-Diploma ervaring in de bouwsector (bouw / civiele aannemers of bouwadvies).
Studenten die niet hebben voldaan aan de bovengenoemde academische vereisten en die een UJ nationaal diploma hebben: Bouw, maar die in dienst zijn en minimaal 55% hebben behaald voor alle belangrijke vakken, Bouwmanagement, Bouwtechnologie, Hoeveelheidsonderzoek en Prijsanalyse en Raming, kan worden overwogen met een begeleidende brief van sterke aanbeveling van hun respectieve werkgevers.

Niet-post 2007 UJ nationaal diploma: bouw- en niet-UJ-aanvragers kunnen worden aanvaard als zij voldoen aan de eisen die zijn gesteld door het afdelingshoofd. Deze zijn op verzoek verkrijgbaar bij het afdelingshoofd.

Uitreiking van de graad

De Baccalaureus Technologiae: Kwantiteitsonderzoek wordt verleend aan studenten die alle voorgeschreven modules met succes hebben voltooid.

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder