BTech in levensmiddelentechnologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

DENFONTEIN CAMPUS

Afgestudeerden van dit programma zijn in staat om gespecialiseerde strategieën en relevante managementprincipes te bedenken en toe te passen in kwaliteitscontrole (QC) en onderzoek en ontwikkeling (R

Ze kunnen werken als supervisie van technici en technologen bij product- en procesontwikkeling en kwaliteitscontrole. Werk kan in een laboratorium zijn, of in productie- of verkoopomgevingen.

Uitkomsten op uitgangsniveau

Studenten moeten in staat zijn om:

  • Identificeer een probleem, formuleer een geschikte hypothese, genereer experimentele gegevens, maak correcte interpretaties en passende conclusies.
  • Werk harmonieus samen met collega's in dezelfde werkomgeving - werk in groepen met anderen bij het oplossen van problemen en het uitvoeren van projecten.
  • Werk onafhankelijk bij het beheersen van de inhoud van modules, het uitvoeren van praktische projecten en het opstellen van rapporten.
  • Zoek, evalueer en integreer technische literatuur, gebruik de juiste en correcte technische taal en terminologie in rapporten.
  • Voer de praktijk van wetenschap en technologie effectief en verantwoord uit zonder het milieu of het welzijn van collega's in gevaar te brengen.
  • Gebruik verschillende technieken om gegevens te assimileren en te analyseren, door het lezen, bespreken, rapporteren en presenteren van projecten en seminars.
  • Verantwoord deelnemen aan activiteiten die van invloed zijn op de maatschappelijke kwaliteit van leven.
  • Onderzoek naar verdere mogelijkheden voor opleiding en werkgelegenheid.
  • Toon het vermogen om het vakgebied te relateren aan de samenleving en weet dus waar die vaardigheden waarschijnlijk vereist zijn.

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder