BTech in toerismebeheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het doel van de BTech in Tourism Management-kwalificatie is het ontwikkelen van de toegepaste en cognitieve competenties van de student bij het verwerven, interpreteren, begrijpen en toepassen van principes van toeristisch management. De student moet managementbeslissingen in de context van een toeristische eenheid van een bedrijf kunnen analyseren en verklaren. Deze kwalificatie bereidt de afgestudeerde voor op elke functie in een toeristische sector die de toepassing van bestaande toerismepraktijken in nieuwe contexten vereist.

Toelatingseisen

Een nationaal diploma (toerismebeheer) of een gelijkwaardige kwalificatie op NQF-niveau 6 zoals vastgesteld door een statuscomité met een gemiddelde van 60% in vakken van het derde jaar.

Voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toelating tot dat programma, omdat specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en vanwege ruimtebeperkingen.

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder