BA (Hons) Bank-en Financiewezen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BA (Hons) Bank- en Financiewezen

De cursus biedt een scala aan carrièremogelijkheden, waaronder maar niet uitsluitend de academische fase van de opleiding voor een loopbaan bij de Bank-en Financiewezen operaties door:

 • Een diepgaande studie in de context van inhoudelijke gebieden van de bancaire en financiële systeem, meestal internationale bancaire regelgeving, de financiële markten en het bepalen van het monetaire beleid.
 • Het verstrekken van een kritisch inzicht in de theorieën, de activiteiten, het beleid en marketing binnen de context van het bankwezen en financiële zaken
 • Kritisch inzicht in de beperkingen van de huidige stand van de financiële theorieën in het maken van strategische beslissingen.

2014 Intakes / Term data

 • 11 januari 2014 - 22 maart 2014
 • 12 april 2014 -5 juli 2014
 • 12 juli 2014 - 4 oktober 2014
 • 8 november 2014 - 14 maart 2014

Programma Outcomes

 1. Ontwikkelen van kritisch denken en analytische vaardigheden in een aantal gebieden van het bankwezen, financiën en het bedrijfsleven, met inbegrip van factoren die van invloed zakelijke prestaties in internationale markten, internationale bankbedrijf, netwerken, structuren en het concurrentievermogen, oplossingen voor internationale financiële crises, het risico en rendement, het niveau en de structuur van de rente, de geldvraag en aanbod.
 2. Toepassing van kernbegrippen zoals sleutelhangers waardering concepten en instrumenten in verband met financiële besluitvorming, het beheer van projecten, veiligheid prijzen en betaling op hypothecaire leningen, en het voorspellen van valutakoersen, praktische zakelijke problemen of kwesties.
 3. Ontwikkelen van kritische beoordeling van de zakelijke context waarin het bankwezen opereert en het vermogen om het algemeen management technieken toe te passen beheer belangrijke benaderingen van bank-en financiële verrichtingen.

Programma Structuur

Om de bovenstaande award studenten bereiken vereist zal zijn om de volgende 6 eenheden te voltooien meer dan een jaar van studie bijwonen van lessen twee keer per week (op werkdagen van 530pm tot 08:00 of op zaterdag van 08:00 tot 10.30u). Module Titel

 • Hedendaagse Ontwikkeling in Business and Management
 • Money Bank-en Financiewezen
 • Managing Projects
 • Financial Markets
 • Financieel Management
 • International Banking

Naast het bijwonen van lezingen met de Universiteit van Sunderland erkende docenten zullen de studenten de toegang tot de universiteit hebben op de online bibliotheek. Aanwezigheid bij lessen is een vereiste en evaluaties worden door de universiteit vastgesteld en beoordeeld door de universiteit.

Cursusgeld

 • Collegegeld UK £ 3000 te betalen in termijnen
 • Lokale Fee KShs 30.000 / -

Inclusief University online bibliotheek lidmaatschap, examen / beoordeling vergoedingen, gebruik van internet, labs.

Toelatingsproces

De normale criteria voor toelating tot de bovenstaande programma BA (Hons) Bank-en Financiewezen toegang zijn dat studenten met succes hebben afgerond een erkende Hogere of Advanced Diploma of gelijkwaardig. Dit kan zijn een ABE Advanced Diploma in Business, een Edexcel Higher National Diploma in Finance of Business-of aanverwant gebied of 240 studiepunten of equivalent van een erkende undergraduate award in een relevante financiën, bankwezen, het bedrijfsleven en management gerelateerde discipline.

Het invullen van de Toelatingsproces

 1. Vul het inschrijfformulier
 2. Voorzie 2 pasfoto's en gewaarmerkte afschriften van uw academische geloofsbrieven
 3. Voorzie uw CV waarin uw kwalificaties en werkervaringen
 4. Bieden brief van uw leidinggevende onder vermelding uw functie en functieomschrijving
 5. Maak inschrijfgeld betalen van KShs 2000 / - (tweeduizend alleen) door storting direct aan het College rekening contant of per cheque betaling aan INTEL COLLEGE.

Artikelen 1-5 hierboven voor aan het college Administrator.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

INtel College has been established since 1990 and offers courses in Business and in Computing. Our courses range from short part time courses all the way to degree Programmes - both Bachelors and Mast ... Lees meer

INtel College has been established since 1990 and offers courses in Business and in Computing. Our courses range from short part time courses all the way to degree Programmes - both Bachelors and Masters programmes. Courses are offered day, evenings and Saturdays. Lees Minder