Ba (Hons) Global Business Management

Coventry University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba (Hons) Global Business Management

Coventry University

Dit programma loopt in oktober 2017 aan Coventry University London (3 jaar cursus) en januari 2018 (versneld 2,5 jaar cursus)

Aangezien bedrijven steeds meer concurreren op een wereldwijde markt, kunnen succesvolle afgestudeerden profiteren van agile en analytische - dit is de bedoeling om studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor wereldwijde zaken te leren.

Global_Business_Management_N122_H

WAAROM KIES DEZE KURSUS?

Deze cursus, gevestigd in Coventry University London, is ontworpen om u de kernkennis en vaardigheden te bieden om te functioneren in de hedendaagse wereldwijde bedrijfsomgeving.

Als u dit programma kiest, kan u profiteren van:

  • Uitgebreide zakelijke contacten met een breed scala aan organisaties in de private, publieke en vrijwillige sectoren, zowel in Londen als daarbuiten;
  • De mogelijkheid om in het buitenland te studeren en te solliciteren voor plaatsings- en werkplekprojecten;
  • Blootstelling aan internationale zakelijke praktijken door middel van een werkgever-geïnformeerd curriculum en gastsprekers, die in het verleden afkomstig zijn uit bedrijven zoals de Londense beurs en Standard and Poor's;
  • Toegang tot personeel met een werkelijk internationale focus in hun werk, gecombineerd met continue betrokkenheid bij wereldwijde zaken door middel van consultancy en onderzoek dat zij in hun onderwijs brengen.

Wat zal ik leren?

Het eerste jaar zorgt voor een grondige grondslag in de kernactiviteiten van het bedrijfsleven, waaronder: Het Economisch Milieu van Bedrijfsleven, Professionele en Academische Vaardigheidsontwikkeling, Inleiding tot Bedrijfsrekeningkunde, Grondslagen van Organisatiegedrag, Inleiding tot Marketing en Internationale Bedrijfsculturen.

Het tweede jaar bouwt voort op deze en ontwikkelt verder uw managementanalyse vaardigheden door middel van de volgende modules: Management Data Analysis, Business Management en Decision Making, Ondernemerschap in een Globale Context, Consumenten Gedrag, Supply Chain en Operations Management, die zaken doen in Europa. Een grondige voorbereiding op een studieperiode in het buitenland of in de stage is ook vroeg in dit jaar ondernomen alvorens dit later in het jaar aan te gaan.

In het laatste jaar behalen uw kernmodules internationale bedrijfsstrategie, bevordering van carriereontwikkeling, internationale marketingstrategie, bedrijfsonderzoeksmethoden en internationaal human resources management. U kunt ook International Investment Analysis of Marketing Communications kiezen als optionele modules.

In uw laatste termijn krijgt u de gelegenheid om te kiezen tussen de volgende projecten *. Work Placement Project of Business Research Project of Global Business Simulation Project.

HOE ZAL DEZE KURSUS WORDEN GEGEVEN?

Modules worden normaal gesproken geleverd via lezingen en seminars van kleinere groepen studenten. Seminars zijn interactief en kunnen hypothetische probleemvragen, simulaties, case studies en de analyse van meer theoretische problemen omvatten.

HOE ZAL IK WORDEN BEOORDEN?

We nemen een holistische aanpak van evaluaties die studenten helpen kritischer, zelfverzekerd en zelfstandig te worden. Om uw leerproces meer interactief te maken en u te betrekken, wordt beoordeeld door groeps- en individuele presentaties, examens, debatten, tests en praktisch projectwerk.

ONDERWIJS CONTACTUREN

U kunt verwachten maximaal 12 uur lescolleges en seminars bij te wonen. Voor grotere groepen duurt de kenniscast voor maximaal een uur en seminars twee uur.

Seminaries zijn interactief en kunnen groepsdiscussies, debatten en casestudies omvatten.

Persoonlijke studie: 24 uur per week studeren en herziening in uw eigen tijd.

Daarnaast kunt u uw docenten ontmoeten tijdens gepubliceerde kantooruren, waarmee u problemen kunt bespreken of verdere onderwerpen kunt bestuderen die u geïnteresseerd hebben in een lezing of seminar.

study_culc

TOELATINGSEISEN

Essential Requirements:

5 GCSE's in klasse A * -C, inclusief Engels Taal en Wiskunde, of opgegeven equivalenten.

Typische aanbiedingen:

A-Levels: BBB

BTEC Level 3 Uitgebreid Diploma: DDM

Toegang: Het Toegang Diploma om 30 Niveau 3 credits op Merit, plus GCSE Engelse Taal en Wiskunde in de rang A * -C, of ​​gespecificeerde equivalenten te omvatten.

International Baccalaureate Diploma: 30 punten

Engels als vreemde taal: IELTS 6.0

HOE ZAL DEZE KURSUS KUNNEN MIJN LOOPPROCES VOORZIEN?

We hebben de cursus ontworpen om u de flexibiliteit te bieden om te helpen bij het ontwikkelen van carrières in een breed scala van functies in internationale zaken of om de ondernemingsvaardigheid te ontwikkelen om uw eigen bedrijf te vestigen.

Succesvolle afgestudeerden kunnen prospectieve werkgevers een business degree aanbieden die de kennis en vaardigheden die relevant zijn voor de hedendaagse wereldwijde zakelijke omgeving, met de toegevoegde ervaring hebben geleverd en geleerd in een internationale omgeving. Deze combinatie kan zich beroepen op zowel Britse als wereldwijde bedrijven. * In nauw samenhang met de industrie levert Coventry University London een uitgebreid carrière-opbouwprogramma dat werkgebaseerde activiteiten, lezingenlezingen omvat, trainingen in loopbaanplanning en begeleiding met carrièrepaden.

* Onder voorbehoud van selectiecriteria.

GEEN GEHALTE EXTRAS

Inbegrepen in de vergoedingen:

  • Onderwijspremie vrijstelling voor plaatsing en studie in het buitenland jaar;
  • Specifieke kernhandboeken;
  • Eventuele verplichte Britse residentiële veldtochten;
  • Eventuele verplichte Britse bezoeken en uitstapjes;
  • 1000 zijkanten van zwart-wit laserprints;

Extra kosten niet inbegrepen in de vergoedingen:

U heeft de kans om deel te nemen aan excursies in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland. Deze bezoeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs en de prijzen zullen variëren afhankelijk van de locatie van de reis.Disclaimer:

Houd er rekening mee dat alle internationale bezoeken / kansen en opdrachten onderhevig zijn aan een succesvolle studentenapplicatie en criteria die worden voldaan. Locaties, conferenties en werkervaring zijn allemaal onderhevig aan verandering. Neem contact op met de faculteit voor actuele informatie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Jan. 2019
Duration
Duur
30 - 36 maanden
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
UK / EU-kosten: £ 9,250 / Internationale vergoedingen: £ 11.750
Locations
Verenigd Koninkrijk - Coventry, Engeland
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan