Ba (Hons) in Bedrijfsrekeningkunde en Financiƫn

University of Derby College of Business

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba (Hons) in Bedrijfsrekeningkunde en Financiën

University of Derby College of Business

Een hoogwaardige zakelijke professional moet voldoen aan hoge verwachtingen. Onze nieuwe BA (Hons) Business Accounting en Finance geeft u de veelzijdigheid, flexibiliteit en brede kennisbasis om aan deze verwachtingen te voldoen.

U combineert een sterke basis in financieel en management accounting met bedrijfsstrategie en de capaciteit om een ​​organisatie te leiden. Het is een krachtige combinatie die je uitkent voor snelle vooruitgang in elke tak van hedendaagse zaken - overal in de wereld.

Een professioneel perspectief

Je zal werken aan professionele accountancy kwalificaties met bedrijfstakken zoals het Chartered Institute of Management Accountants (CIMA), een van de grootste boekhoudkundigen ter wereld, en de Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), als onderdeel van je BA (Hons) Business Accounting en Finance cursus.

U krijgt ook praktische ervaring met de nieuwste professionele data- en informatiediensten, waaronder Bloomberg en gespecialiseerde boekhoudsoftware.

Het realistisch houden

Ervaringsgetallen. Met een jaarlijkse brancheplanning of zomerinternament die u aanbiedt, is er elke gelegenheid voor u om uw vaardigheden, netwerken en professioneel profiel te bouwen.

Wij zorgen ervoor dat u zich kan aanpassen en bereiken in het licht van zakelijke veranderingen. Je oefent je vaardigheden uit door echte problemen op te lossen voor echte organisaties. U onderneemt consultancy projecten voor lokale werkgevers, zodat u precies begrijpt wat het bedrijfsleven betreft.

Vooruit denken

Professioneel gekwalificeerd en industrieel ervaren, ons onderwijspan zal u up-to-date houden met de nieuwste ontwikkelingen die de moderne zakenwereld vormen.

Zij zijn gepassioneerd over hun onderwerpen en invloedrijk in hun onderzoek. U leert van academici die de weg leiden op gebieden zoals strategisch management accounting, financiële controle, business management en accounting ethics.

Hoe je leert

Naast de optionele plaatsingskansen, waarbij studenten gedurende maximaal een jaar in werkelijke organisaties werken om hun praktische vaardigheden en ervaring te ontwikkelen, vervolledigen de studenten in hun derde jaar ook een professioneel consultancyproject met een echte werkgever. Ze hebben de vaardigheden opgedaan om dit te doen in hun tweede jaar. De vaardigheden die worden beheerd in deze business accounting en finance modules helpen uw werkgevers aan werkgevers te bewijzen en zijn door studenten gebruikt om hun competenties te demonstreren, zelfs tijdens interviews voor rollen. We hebben een scala aan gasten uit het bedrijfsleven die samen met ons samenwerken om grote kansen voor studenten aan de Universiteit van Derby te bieden.

Hoe je beoordeeld wordt

Er zijn een scala aan beoordelingsmethoden gebruikt in de BA (Hons) Business Accounting and Finance graad. In de eerste fase gebruiken we een scala aan computer-gebaseerde beoordelingen om u te helpen uw eigen leerniveau te beoordelen. Deze beoordelingen geven u feedback over hoe u dit doet, zodat u het leren op een constructieve manier helpt. In andere modules zijn er essays en rapporten om in te dienen. In de tweede en derde fase wordt u vooral beoordeeld door middel van examens, maar ook door essays, bedrijfsrapporten, projecten en presentaties.

Hoe wordt u ondersteund

We zijn trots op onze persoonlijke touch, wat betekent dat elk jaar een jaarleider heeft en alle studenten een persoonlijke tutor hebben die erop gericht is ervoor te zorgen dat elke student op het einde van het programma heeft behaald wat zij nodig hebben om te bereiken voor de volgende stap of dat in dienst zijn of verder studeren.

Onderwijsuren

Net als de meeste universiteiten hebben we uitgebreide lesuren aan de universiteit van Derby, dus contact opnemen met de docenten en tutors kunnen altijd tussen 9u en 21u zijn. Uw rooster wordt meegedeeld na inschrijving op uw cursus.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Information
Deadline
Locations
Dates