BA (Hons) in de boekhouding en financiƫn

Independent College Dublin

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) in de boekhouding en financiën

Independent College Dublin

Zowel boekhouding en financiën zijn kerncomponenten van het verzekeren van het succes van elk bedrijf entiteit. Onze opleiding verschaft de student een grondige kennis van het gebied van boekhouding en financiën, alsmede de praktische vaardigheden, die beide zijn essentieel in de snel veranderende en zeer competitieve wereld van het bedrijfsleven. Hierdoor vervolgens een aantal doorgroeimogelijkheden binnen een hele reeks organisaties.

Het programma bouwt voort op reeds lang bestaande en goed herkend kerncompetenties binnen Independent College in de levering van en de hoogste kwaliteit boekhouding en financiën collegegeld. Dit heeft de ontwikkeling van sterke banden met de belangrijkste professionele accountancy-instanties vergemakkelijkt; als resultaat deze vrijstellingen van Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) heeft ingeschakeld.

De BA zal ook studenten in staat stellen om vooruitgang te boeken op prestigieuze post-graduate programma's zoals de MSc. in Accounting met Finance programma aangeboden op Independent College Dublin.

Bovendien is het belang van een nieuwe en opkomende technologieën erkend en gedurende de drie fasen opgenomen in programma-inhoud.

Een ander belangrijk aspect van het programma is het internationaal karakter heeft. Met de groeiende internationalisering binnen het bedrijfsleven is het van essentieel belang dat de beste praktijken internationaal erkend is en verwerkt in een geschikte manier in opleidingen zoals deze.

Tot slot het belang van de praktijk volledig wordt erkend door de omvang van onze banden met de professionele instituten en het bedrijfsleven. Dit wordt ondersteund door de opname van een twee maanden durende stage of plaatsing component beschikbaar voor de deelnemers in de derde fase van het programma.

Wie is de cursus voor?

De BA (Hons) in Accounting & Finance bereidt studenten voor op een carrière in de boekhouding en financiën. Het programma biedt een uitgebreide opleiding in de kwantitatieve en analytische vaardigheden die nodig zijn in het bedrijf en in een reeks van boekhoudkundige praktijken. De rol van de accountant wordt geplaatst in de bredere zakelijke context die wordt geleverd door middel van een scala aan zakelijke relevante keuzevakken

Wat wij bieden

Context voor Accounting and Finance is een belangrijk onderdeel van het programma. Funderingsmateriaal tegenover zakelijke functionele gebieden zoals Management, Marketing, Human Resource Management en Economie vormt een belangrijk onderdeel van de eerste twee fases van het programma. Het bedrijf verzekert ook de deelnemers hebben een goed afgeronde uitzicht op de zakelijke omgeving. Dit wordt dan aangevuld met een uitgebreide behandeling van de belangrijkste elementen van boekhouding en financiën op een hoog professioneel niveau.

Gedurende het programma leading edge kennis uit het hele bedrijf spectrum als gevolg van de recente ontwikkelingen in zowel theorie en praktijk zijn geïntegreerd en zorgt voor naleving van de hoogste professionele standaarden.

Vereisten

De aanvragers moeten een minimum van twee Hogere C3's en vier Ordinary Level D3's (waaronder wiskunde) of gelijkwaardig te houden. Studenten onder de 23 jaar op 1 januari van het jaar van binnenkomst moeten passen door middel van de CAO. Aanvragers die ouder zijn dan 23 per 1 januari van het jaar van binnenkomst in aanmerking komen voor inschrijving op het programma als een volwassen student.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Ierland - Dublin, County Dublin
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Ierland - Dublin, County Dublin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan