Ba (Hons) in internationale zaken en financiën

University of Derby College of Business

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba (Hons) in internationale zaken en financiën

University of Derby College of Business

Deze graad bouwt op een sterke economische kern om u een grondig inzicht te geven in de complexiteit van de internationale zakelijke praktijk.

Een krachtig platform voor uw carriere

Afgestudeerden die internationale business en finance expertise combineren met sterke analytische vaardigheden zijn in grote vraag de hele wereld. Zeer gespecialiseerd en met de nadruk op het bevorderen van uw inzetbaarheid, is onze BA (Hons) International Business en Finance ontworpen om u te helpen optimaal te benutten aan de kansen die u voordoet.

Ons is een academisch uitdagend curriculum dat zich richt op de internationale financiële marktdimensie van het bedrijfsleven, maar weerspiegelt ook het volledige scala van contexten waarin organisaties wereldwijd opereren. U krijgt een grondige kennis van de grote economische, financiële, juridische en culturele factoren die vandaag de dag internationale zaken vormen.

Wij ontwikkelen uw mogelijkheden in toegepaste economische analyse en u uitgerust met alle overdraagbare vaardigheden die door toonaangevende werkgevers worden verwacht, van probleemoplossing en besluitvorming tot onderzoek en advies.

De BA (Hons) International Business and Finance biedt ook keuze en flexibiliteit, met een verscheidenheid aan optionele modules op het gebied van financiën, boekhouding, marketing, human resource management, enterprise en logistieke thema's. Dit stelt u in staat om een ​​diploma op te bouwen die uw carrière aspiraties weerspiegelt en ervoor zorgt dat u zich kan aanpassen aan snel veranderende patronen van werkgelegenheid.

Handige ervaring in ons Bloomberg Financial Markets Lab

We hebben samengewerkt met Bloomberg, de wereldwijde zakelijke en financiële informatieleider, om u toegang te geven tot real-time data die uw studies zal informeren en verrijken.

In ons indrukwekkende nieuwe Bloomberg Financial Markets Lab kunt u dezelfde informatie en technologie gebruiken die door financiële professionals over de hele wereld wordt gebruikt. U zult werken met de laatste gegevens over bedrijven en financiële markten, directieprofielen en analyse van actuele zaken van Bloomberg Intelligence. Het lab is ook de ideale setting om uw begrip van trading floor activiteiten te verdiepen.

U profiteert van training door Bloomberg-specialisten en toegang tot hun helpdesk. U kunt ook werken aan het Bloomberg Market Concepts Certificaat om toe te voegen aan uw portfolio van vaardigheden.

Teken op onze werkgeversvennootschappen

Onze samenwerkingen met regionale, nationale en internationale werkgevers helpen uw studies op datum en relevant te houden. U profiteert van inspirerende gastlezingen, real-world case studies en praktische consultancy projecten.

Wij bieden u ook ruime mogelijkheden om op stage of stage te gaan - binnen- en buitenland - tussen fase twee en drie van uw opleiding. Dit houdt in dat er minimaal een drie maanden zomer stage of maximaal een jaarlijkse plaatsing plaatsvindt. U kunt onze banden maken met professionele organisaties zoals PwC, DHL, CPA Australia en het Instituut van Bestuurders om te concurreren voor internationale plaatsingskansen.

Volledige ondersteuning en begeleiding is beschikbaar om u te helpen de juiste gelegenheid te vinden om uw carrière aspiraties en interesses aan te passen. Tijdens uw tijd op de werkplek ontvangt u een bezoeker van een tutor die uw voortgang zal volgen.

Vergroot je globale vooruitzichten

Wij raden u ook aan om tijd te studeren in het buitenland om internationale zaken en financiën vanuit verschillende perspectieven te zien. U kunt kiezen voor een semester of een jaar met een van onze internationale partnerinstellingen, meestal in fase twee van uw studie. Als alternatief kunt u genieten van een smaak van internationale studie door deel te nemen aan één van de korte bezoeken in het buitenland dat we elk jaar organiseren.

Focus op je toekomst

Ontworpen om uw inzetbaarheid te verbeteren, zal onze Futures Award-regeling u helpen uw CV te versterken door uw veelzijdigheid, professionaliteit en leiderschapspotentieel te tonen.

U kunt ervoor kiezen om naar deze extra prijs te werken naast uw diploma. Het weerspiegelt eventuele extra curriculaire carriereontwikkelingsactiviteiten die u onderneemt, van netwerkervaring tot consultancy.

Futures Award activiteiten kunnen bestaan ​​uit het bijwonen van workshops over CV ontwerp en verbetering; ontwikkeling van technieken voor interviews; voorbereiding op beoordelingscentra of psychometrische tests; deelnemen aan netwerkgebeurtenissen; of leiden een klein project binnen een studentenmaatschappij of vrijwillige rol.

Toegewijd aan uw inzetbaarheid

Wij zijn toegewijd aan het helpen u te bereiken in uw academische studies, het ontwikkelen van uw overdraagbare vaardigheden en het voorbereiden van u voor loopbaan succes.

Ons speciaal ontworpen persoonlijke tutorsysteem is een kenmerkend kenmerk van de cursus. U zal tijdens uw inductieve week uw persoonlijke tutor ontmoeten en elk jaar minstens drie vergaderingen met hen houden. Zij zullen u helpen bij het plannen van uw persoonlijke en carriere ontwikkeling, evenals u te ondersteunen als u werkt aan de Futures Award.

U wordt ook geïnspireerd en gemotiveerd door ons ervaren onderwijspan dat sterke achtergronden heeft in internationale zaken en financiën. Ze zijn bekend om hun onderzoekskundigheid en publiceren uitgebreid over enkele van de meest dringende zorgen die vandaag de dag voor de wereldwijde bedrijven hebben.

Een levendige leerervaring

Derby Business School trekt studenten van over de hele wereld aan, zodat u ideeën over internationale zaken uit verschillende mondiale perspectieven in onze diverse leergemeenschap kunt delen.

Je zou ook kunnen deelnemen aan een van de vele samenlevingen van de universiteit, zoals de Economie, Handels- en Investeringsmaatschappij, de Business and Entrepreneurial Society en het Derby University Network of Entrepreneurs (DUNE).

Sommige studenten kiezen zelfs voor hun professionele profiel in prestigieuze competities. In december 2016 werkten ons team twee grote awards in de University Trading Challenge, waarbij ze hun gedachten wisten tegen collega-studenten en postdoctorale studenten van toonaangevende instellingen landelijk.

Hoe je leert

Het leren van echte wereld staat centraal in dit programma. De focus ligt op het oplossen van echte zakelijke en organisatorische problemen.

We gebruiken een dwingende combinatie van interactieve lezingen, deskundige sprekers, probleemoplossende seminars, groepswerk, groepsbespreking, workshops, case study analyse, computer lab werk en praktische analyse. Tijdens uw studie gaat u ook met bedrijven en externe experts.

U kunt zichzelf vinden van het maken van strategiedocumenten, het produceren van internationale bedrijfsrapporten, het leveren van presentaties en video's, of het analyseren van informatie van Bloomberg op internationale markten en organisaties.

Aan het begin van de cursus profiteert u van een substantiële richting van ons onderwijspan. Naarmate uw studie vordert, wordt van u verwacht dat u zelfstandiger werkt, meer verantwoordelijkheid voor uw eigen leer neemt - maar altijd met de ondersteuning en het advies van uw docenten.

Hoe u worden beoordeeld

Onze beoordelingsstrategie is ontworpen om ervoor te zorgen dat u problemen kunt identificeren, besluit hoe u bewijzen kunt verzamelen en analyseren, met redenen omkleed conclusies op basis van dat bewijs kunt doen en uw bevindingen via verschillende communicatiemethoden presenteren.

In fase 1 gebruiken we een scala aan computer-gebaseerde beoordelingen om u te helpen uw eigen leerniveau te beoordelen en constructieve feedback te krijgen. Sommige modules betreffen meer traditionele essays en bedrijfsrapporten, evenals een mix van individuele en groeps taken. U wordt ook aangemoedigd om een ​​reflectieve portefeuille te houden.

In fase 2 zijn er verdere evaluaties van je individuele en groepswerk en je rapportagevaardigheden. Er wordt verwacht dat u professionele analyseervaring ontwikkelt door middel van dataherwinning en kwantitatieve analyses via Bloomberg. Dit komt tot uitdrukking in computer-, portfolio- en rapportgebaseerde evaluaties, evenals een uitzendinterview.

In fase 3 wordt u beoordeeld op uw onderzoeks-, analyse- en adviesvaardigheden in een wereldwijde zakelijke, economische en financiële context.

Wie ontmoet je?

Bij Derby ontdekt u een vriendelijke en ondersteunende leergemeenschap, met kleine lessen waar u veel advies krijgt.

U wordt geleerd door een enthousiast team dat ervaren is in alle aspecten van het bedrijfsleven en wiens onderzoek uw leer zal verrijken. Zij worden ondersteund door experts in de industrie, waaronder onze bezoekende professor in bank- en financiële economie, prof. Trevor Williams, hoofdeconoom bij Lloyds Bank PLC.

Uw programma-leider Dr Eugene Michaels is een toegepaste econoom. Eugene leidt een scala aan programma's binnen de Derby Business School en speelde een sleutelrol bij het ontwerpen van onze huidige suite van multidisciplinaire International Business programma's die een sterke economische kern hebben. Zijn focus is op het aanmoedigen van studenten om economische redenering en kritisch denken aan te passen. Zijn academische belangen zijn gericht op gedragseconomie en hun implicaties voor persoonlijk financieel welzijn (met name pensioenen) en de toepassing van gedragsinzichten op macro-economische en zakelijke beleidsvorming. Hij is mede-auteur van de maandelijkse Economics Bulletin van de Derby Business School.

Onderwijsuren

Net als de meeste universiteiten hebben we uitgebreide lesuren aan de universiteit van Derby, dus contact opnemen met de docenten en tutors kunnen altijd tussen 9u en 21u zijn. Uw rooster wordt meegedeeld na inschrijving op uw cursus.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Buxton, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - Chesterfield, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - Derby, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan