Ba (Hons) Internationale Financiën En Boekhouding

Coventry University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba (Hons) Internationale Financiën En Boekhouding

Coventry University

Dit programma loopt in oktober 2017 aan Coventry University London (3 jaar cursus) en januari 2018 (versneld 2,5 jaar cursus).

Heeft u de ambitie om in de financiële branche te werken, cliënten te adviseren over hun financiele keuzes, start uw boekhoudbaan en ga verder met professionele boekhoudkwalificaties of wilt u zelfstandig financieel adviseur worden? Dit programma kan u helpen voorbereiden op deze carrières en vele andere.

International_Finance_and_Accounting_NN3L_H

WAAROM KIES DEZE KURSUS?

Onze expertise in zaken, boekhouding en financiën en ons diepgaand inzicht in de industriële vereisten heeft een curriculum op de hoogte gebracht die is gebaseerd op het creëren van afgestudeerden met werkelijke inzetbaarheidsvaardigheden. Studenten aan Coventry University London, je moet je professionele en zakelijke vaardigheden ontwikkelen door ervaringen, van plaatsingen of op werk gebaseerde leer in wereldwijde organisaties naar onze gastcolleges, bedrijfsbezoeken en netwerkgebeurtenissen met bedrijfsleiders.

Intercultureel bewustzijn wordt bevorderd en beoefend gedurende de cursus bij de aflevering van modules op de klas, alsmede de mogelijkheid om in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland op zoek te gaan naar stages en werkplekprojectenervaring.

Door dit programma te bestuderen kunt u profiteren van:

 • Een grondige grondslag in financiën en boekhouding geleverd in de stad Londen;
 • De mogelijkheid om vrijstellingen te krijgen van documenten van professionele boekhoudkwalificaties (CIMA en ACCA in het bijzonder);
 • De mogelijkheid om te solliciteren voor werkplekken in het Verenigd Koninkrijk of in het buitenland;
 • Docenten met een sterke wereldwijde financiële industrie ervaring en links;
 • In elk studiejaar heb je de gelegenheid om op bezoeken te gaan, waarmee je je studie in context kunt zien. Studiebezoeken in het verleden omvatten: de Bank of England en de Londense beurs.

Wat zal ik leren?

Eerstejaarsonderwerpen omvatten: De Economische Milieu van Bedrijfs-, Professionele en Academische Vaardigheidsontwikkeling, Inleiding tot Bedrijfsrekeningkunde, Grondslagen van Organizational Behavior, Inleiding Financial Accounting en Corporate and Business Law.

In het tweede jaar studeert u: Financial Reporting and Analysis, Principes of Taxation, Principes of Financial Investment, Global Financial Services and Regulation, Management Data Analysis, Onderzoeksmethoden voor Financiën en Boekhouding.

In de laatste fase zullen de modules omvatten: Bevordering van carrièreontwikkeling, International Corporate Reporting, Financial Management. Plus twee kernopties uit: Audit en Interne Control, Performance Management en International Finance. Werkplaatsprojecten of werkgebaseerde projecten worden ook uitgevoerd in het laatste studiejaar of studenten kunnen een proefschrift op een boekhoudkundig of financieel gerelateerd onderwerp uitvoeren als onderdeel van hun eindjaarmodules in derde kwartaal.

HOE ZAL DEZE KURSUS WORDEN GEGEVEN?

Studenten zullen samenwerken met hun programma-leiders om hun persoonlijke en professionele ontwikkeling gedurende de drie jaar te ondersteunen en te begeleiden. Elke term, een moduleleider en docentgenoten in elk van hun modules, ondersteunt studenten en regelmatig overleg met een persoonlijke begeleider tijdens bedrijfsonderzoeksprojecten; Evenals peer-interactie en samenwerking via Coventry University London's online leerplatform.

HOE ZAL IK WORDEN BEOORDEN?

Het leren wordt beoordeeld door middel van een combinatie van examens en coursework zoals essays, rapporten, presentaties, simulaties en workshop activiteiten.

Enkele beoordelingen worden genomen als groepswerk. Met al onze evaluaties zorgen we ervoor dat studenten niet alleen vakkennis tonen maar ook professionele vaardigheden ontwikkelen zoals professioneel rapportage schrijven, logisch argument structureren, gegevens analyseren of een dwingende presentatie maken.

ONDERWIJS CONTACTUREN

In een typische week kunt u verwachten maximaal 12 uur kennisgeven (lezingen) en seminars bij te wonen. Voor grotere groepen houden de lezingen tot maximaal 1 uur en seminars twee uur.

Seminaries zijn interactief en kunnen groepsdiscussies, debatten en casestudies omvatten.

Persoonlijke studie: 24 uur per week, bestuderen en herzienen in uw eigen tijd, inclusief een begeleide studie met behulp van handouts, online activiteiten, enz.

study_culc

TOELATINGSEISEN

Essential Requirements:

5 GCSE's in klasse A * -C, inclusief Engels Taal en Wiskunde, of opgegeven equivalenten.

Typische aanbiedingen:

A-Levels: BBB

BTEC Level 3 Uitgebreid Diploma: DDM

Toegang: Het Toegang Diploma om 30 Niveau 3 credits op Merit, plus GCSE Engelse Taal en Wiskunde in de rang A * -C, of ​​gespecificeerde equivalenten te omvatten.

International Baccalaureate Diploma: 29 punten

Engels als vreemde taal: IELTS 6.0

HOE ZAL DEZE KURSUS KUNNEN MIJN LOOPPROCES VOORZIEN?

We hebben de cursus ontworpen om u de flexibiliteit te bieden om succesvolle carrières te ontwikkelen in een breed scala van functionerende lokale, nationale of internationale zaken of om ondernemende vaardigheden te ontwikkelen om uw eigen bedrijf te vestigen.

In nauwe samenwerking met de industrie levert Coventry University London een uitgebreid carriere-opbouwprogramma, dat omvat werkgebaseerde activiteiten, lezingenlezingen, trainingen in loopbaanplanning en begeleiding met carrièrepaden.

GEEN GEHALTE EXTRAS

Inbegrepen in de vergoedingen:

 • Onderwijspremie vrijstelling voor plaatsing en studie in het buitenland jaar;
 • Specifieke kernhandboeken;
 • Eventuele verplichte Britse residentiële veldtochten;
 • Eventuele verplichte Britse bezoeken en uitstapjes;
 • 1.000 A4 zijkanten van zwart-wit laserprints

Extra kosten niet inbegrepen in de vergoedingen:

Eventuele optionele overzeese veldreizen of bezoeken: £ 400 + per reis

MOGELIJKHEDEN VOOR EEN INTERNATIONALE ERVARING

Tijdens deze opleiding heb je de mogelijkheid en ondersteuning om een ​​stage in het Verenigd Koninkrijk of in het buitenland aan te vragen. De zakelijke ervaring die u oplevert, toegevoegd aan uw academische ervaring, kan u een voordeel in uw studie geven, die uw examencijfers en succes positief kan beïnvloeden bij een gesprek.

De universiteit heeft een toegewijde Business Development and Employability Unit, die u kan helpen bij uw applicaties voor plaatsingen en u ondersteunen tijdens uw tijd in de industrieDisclaimer:

Houd er rekening mee dat alle internationale bezoeken / kansen en opdrachten onderhevig zijn aan een succesvolle studentenapplicatie en criteria die worden voldaan. Locaties, conferenties en werkervaring zijn allemaal onderhevig aan verandering. Neem contact op met de faculteit voor actuele informatie.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Jan. 2019
Duration
Duur
30 - 48 maanden
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
UK / EU-kosten: £ 9,250 / Internationale vergoedingen: £ 11.750
Locations
Verenigd Koninkrijk - Coventry, Engeland
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan