Ba (Hons) jeugdstudies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BA (Hons) studies jeugd

Je komt mee met een cursus met grote studententevredenheid en inzetbaarheid! 100% van onze BA (Hons) Jeugdstudies en BA (Hons) Jeugdrechtstudenten zijn tevreden over de cursus en 100% van de afgestudeerden op beide vakken zijn zes maanden na het verlaten van de NTU in dienst of betrokken bij verdere studie. (National Student Survey 2017 en DLHE 2015/16 Full-time, Groot-Brittannië, Eerste graad, voorgraads) Deze onderscheidende jeugdstudie-graad biedt een grondig inzicht in de aard van jeugd en de complexe relatie tussen jongeren en maatschappij. U zult verkennen van de diensten die jongeren leren, persoonlijke en sociale ontwikkeling en loopbaanontwikkeling te ondersteunen, maar ook de kennis en vaardigheden verwacht van degenen die werken met jonge mensen te krijgen.

Deze graad komt voort uit de hedendaagse discussies over sociale integratie en uit de recente en voorgestelde wijzigingen in de manier waarop diensten voor jongeren worden georganiseerd. De cursus is gericht op belangrijke thema's, waaronder jeugdcultuur, jeugdrecht, overgang, carrières, sociaal beleid en sociale integratie. Gedurende de loop van de cursus wordt u aangemoedigd om naar de bredere culturele context van de jeugd te kijken en internationale vergelijkende studies te onderzoeken.

Waarom deze cursus te kiezen?

 • Als onderdeel van deze cursus kunt u waardevolle werkervaring die u toelaat om de theorie in praktijk te brengen, te verbeteren uw begrip van relevante organisaties en netwerken op te zetten te doen.
 • De graad is ook ontworpen om een ​​aantal van de nationale beroepsstandaarden van leerontwikkelings- en ondersteuningsdiensten aan kinderen en jongeren aan te pakken. Na afstuderen heeft u een portefeuille ontwikkeld die uw kennis, begrip en vaardigheden weerspiegelt in relatie tot een reeks nationale beroepsnormen.
 • U wordt geleerd door een onderwijspan dat zeer ervaren en ervaren is in de jeugdsector. Hun expertise in het onderwerp op de hoogte van de cursus en ervoor zorgen dat u een up-to-date en relevante leerervaring. 100% van de BA (Hons) Youth Studies voltijdse studenten komen overeen dat het personeel goed is om dingen te verklaren. (Nationale Studieonderzoek 2017).
 • 100% van onze recente BA (Hons) Jeugdstudie studenten zouden aanraden om aan NTU te studeren. (Nationale Studieonderzoek 2017).

Wat je studie

De cursus biedt u een boeiende en gevarieerde programma van de studie die tot doel heeft om het concept van de jeugd te verkennen vanuit verschillende invalshoeken. Het duurt thema's van onderwijs, justitie, maatschappelijk welzijn en cultuur en stelt een reeks van uitdagende vragen - niet in het minst, waarom de samenleving ingrijpen in het leven van jongeren?

Deze graad hecht veel waarde aan de ontwikkeling van zowel de academische en beroepsvaardigheden. Als onderdeel van deze cursus zul je werkervaring in het tweede jaar, waarmee u de theorie in praktijk te brengen, te verbeteren uw begrip van relevante organisaties en netwerken te ontwikkelen ondernemen.

Nou je ook actief aan te moedigen om ervaring op te werken met jongeren relevant te krijgen. U kunt dit ook bereiken door deel te nemen in het programma van de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk van de universiteit, of door te zoeken naar vrijwillige of betaalde part-time werk met jongeren.

Hoe je geleerd

Om u te voorzien van een eerste klas leerervaring en te garanderen heb je een kans om de meeste van uw tijd op de universiteit je contact tijd ontvangen via een breed scala van levering methoden.

Gestructureerde onderwijs zal worden geleverd door middel van een combinatie van traditionele lezingen en seminars. De kleinere groep seminars bieden mogelijkheden om probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen, de groep werken, analyseren, debatteren vaardigheden, presentatievaardigheden en discussie over een breed scala van standpunten.

Tutorials met personeel

Naarmate de relatie tussen studenten en docenten is een belangrijke stap die u kunt verwachten om veel direct contact en ondersteuning door middel van seminars en een-op-een-tutorials. Bij deze sessies heb je de mogelijkheid om:

 • bespreken en feedback te krijgen over je werk
 • vragen stellen over de projecten waar je mee bezig bent
 • eventuele moeilijkheden die u ondervindt met betrekking tot uw werk, persoonlijke omstandigheden of je universiteit ervaring te verhogen.

Onafhankelijke studie

Onafhankelijk onderzoek is een belangrijk onderdeel van deze cursus. Gedurende de drie jaar van je natuurlijk de geplande contacturen u ontvangt zal geleidelijk afnemen als je die nodig zijn om onafhankelijke studie of een proefschrift in je laatste jaar doen vaardigheden te ontwikkelen. Je zult nog steeds regelmatig contact met je docenten en indien nodig ad hoc tutorials kan worden geregeld.

Leren van experts

Je wordt gegeven door een ervaren en toegewijd docententeam die medewerkers die een aantal jaren hebben gehad werkzaam als senior beoefenaars in een scala van relevante vakgebieden, evenals degenen die op grote schaal worden gepubliceerd in hun gekozen gebieden van expertise omvat.

In aanvulling op de traditionele lezingen, tutorials en zelfstudie je zult ook horen en leren van de gastsprekers uit diverse organisaties die diensten verlenen aan jongeren. Zij worden uitgenodigd om te komen en delen hun gespecialiseerde kennis en maken je bewust van de realiteit van hun werk met jongeren. In het verleden zijn deze bestond uit vertegenwoordigers van de jeugd justitiële sector en de lokale overheid.

Virtuele leeromgeving

U zult ook gebruik maken van onze virtuele leeromgeving, NOW dat is een flexibele web-based systeem waarmee u de toegang 24 uur per dag moeten module leermiddelen en literatuurlijsten. Het staat u te bespreken werken met docenten en andere studenten, en elektronisch in te dienen cursussen van overal in de wereld.

Hoe zal ik worden beoordeeld?

De cursus beoordelingsmethoden zijn zo gevarieerd mogelijk. We maken gebruik van een breed scala van benaderingen die erkennen dat verschillende studenten leerstijlen, capaciteiten en voorkeuren hebben gevarieerd.

Het grootste deel van uw werk zal worden beoordeeld aan de hand:

 • -Cursussen op basis van essays
 • reflecterende rapporten
 • werkbladen
 • kritieken
 • een laatste jaar op onderzoek gebaseerde onafhankelijke studie.

Er zijn geen formele onderzoeken opgenomen in de cursus, hoewel je kan hebben om de klas proeven uit te voeren. Praktische assessments zal u toelaten om specifieke vaardigheden te ontwikkelen en omvatten:

 • groepswerk
 • presentaties
 • interviews
 • casestudies
 • deelnemer waarnemingen
 • IT-taken
 • simulatie-oefeningen
 • rollenspel oefeningen.

U zult ook afstuderen met een portefeuille van bewijsmateriaal dat aantoont hoe de kennis en inzicht in je hebt opgedaan is gerelateerd aan een scala van loopbanen die gepaard gaan werken met jongeren.

In reactie op de student feedback hebben de Universiteit een beleid dat ervoor zorgt beoordeelde werk wordt elektronisch teruggegeven aan u binnen drie weken na indiening geïntroduceerd.

100% van de BA (Hons) Jeugd Studies full-time studenten het erover eens dat het personeel zijn goed in het uitleggen van dingen en hebben het onderwerp interessant maakte. (Nationale Studenten Enquête 2016)

Loopbaan en inzetbaarheid

Uitstekende werkervaring kansen

Deze graad hecht veel waarde aan de ontwikkeling van zowel de academische en beroepsvaardigheden. Als onderdeel van deze cursus zul je werkervaring in het tweede jaar, waarmee u de theorie in praktijk te brengen, te verbeteren uw begrip van relevante organisaties en netwerken te ontwikkelen ondernemen.

We zullen ook u actief aanmoedigen om ervaring op te werken met jongeren relevant te krijgen. U kunt dit ook bereiken door deel te nemen in het programma van de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk van de universiteit, of door te zoeken naar vrijwillige of betaalde part-time werk met jongeren.

De cursus team werkt nauw samen met de NTU Vrijwilligers Service en Loopbaan Service om u op de hoogte van het grote aantal van vrijwillige en betaalde zittingen mogelijkheden die beschikbaar zijn voor studenten en in het bijzonder die nauw verbonden met het werken met jongeren te maken.

Uw loopbaanontwikkeling

U zult afstuderen met het vertrouwen, ervaring en het vermogen om te slagen in het maken van een verschil in het leven van jonge mensen.

Na afronding van de cursus, zult u goed geplaatst om een ​​carrière met een breed scala van organisaties die diensten aanbieden aan jongeren na te streven, in een adviserende, educatieve of leidinggevende rol, hetzij in een generieke of specialist setting. U kunt besluiten om postdoctorale studie voort te zetten in uw vakgebied.

De functiebenamingen hieronder geven een indicatie van de carrières onze recente Youth Studies afgestudeerden zijn als volgt: *

 • Behavioural Jeugd Mentor
 • Learning Outreach Youth Worker
 • Jeugd Tenancy Officer
 • Nursery Practitioner
 • Academische Ondersteuning Worker
 • Reclassering Officer
 • Assistent Community Learning Facilitator
 • Community Engagement Worker.
 • Laatste Dlhe enquête undergraduate resulteert 2011-12 - 2014-15.

Toelatingseisen

UK

Voor september 2017 binnenkomst heb je nodig:

 • A-levels - BCC; of
 • BTEC Extended Diploma - DMM; of
 • 104 UCAS tarief punten uit drie A-niveau of gelijkwaardig diploma; en
 • GCSEs - Engels en wiskunde of Science graad c.

We houden ook rekening gelijkwaardige kwalificaties en combinaties.

Kandidaten met een gelijkwaardige sociale vaardigheden zal worden overwogen.

Een Disclosure en blokkeren controle is geen voorwaarde voor binnenkomst op de cursus. Echter, kan u gevraagd worden om deze controle afhankelijk van je studiekeuze te ondernemen.

Alle aanvragen worden beschouwd op een case-by-case basis en we zijn blij dat sollicitaties van oudere studenten, studenten met toegang kwalificaties en vele andere soorten van standaard en niet-standaard kwalificaties waarvoor wij UCAS punten kunnen berekenen accepteren. Niet-standaard kunnen de aanvragers worden geïnterviewd.

Internationale

Voor september 2017 binnenkomst heb je nodig:

 • A-levels - BCC; of
 • BTEC Extended Diploma - DMM; of
 • 104 UCAS tarief punten uit drie A-niveau of gelijkwaardig diploma; en
 • GCSEs - Engels en wiskunde of Science graad c.

We houden ook rekening gelijkwaardige kwalificaties en combinaties.

Kandidaten met een gelijkwaardige sociale vaardigheden zal worden overwogen.

Een Disclosure en blokkeren controle is geen voorwaarde voor binnenkomst op de cursus. Echter, kan u gevraagd worden om deze controle afhankelijk van je studiekeuze te ondernemen.

Wij accepteren de kwalificaties van scholen, hogescholen en universiteiten over de hele wereld voor de binnenkomst op onze undergraduate graden. Als u niet zeker weet hoe uw internationale kwalificatiewedstrijden onze cursus eisen kunt u terecht op onze internationale pagina kwalificaties.

Stichting cursussen

Als u nodig hebt om een ​​propedeuse doen om onze cursus eisen te voldoen kunt u terecht op Nottingham Trent International College (NTIC). Als je al studeren in het Verenigd Koninkrijk op een school of universiteit en zou graag willen weten of we uw kwalificatie kunnen accepteren kunt u terecht op onze basiscursussen pagina.

Engels taal toelatingseisen

Als Engels niet je eerste taal die u nodig hebt om ons te laten zien dat je taal vaardigheden zijn sterk genoeg voor intensief academische studie. We meestal vragen om een ​​IELTS test en we accepteren een aantal alternatieve Engels taaltoetsen.

Voor een overzicht van onze taaleisen kunt u terecht op onze Engels taal pagina.

Als u nodig hebt om een ​​pre-zittingen cursus Engels doen om het Engels te voldoen kunt u terecht op onze pre-zittingen cursus Engels pagina.

Hulp en ondersteuning

Als u vragen heeft over uw kwalificaties of over het maken van een aanvraag bij de universiteit Neem contact op met ons internationale team voor advies.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The School of Social Sciences at Nottingham Trent University is a large and vibrant academic community which offers a wide range of qualifications in diverse disciplines including psychology, criminol ... Lees meer

The School of Social Sciences at Nottingham Trent University is a large and vibrant academic community which offers a wide range of qualifications in diverse disciplines including psychology, criminology, sociology, youth, health and social care, politics, international relations, education and social work. Lees Minder