Ba (Hons.) in het Engels

Canadian University of Bangladesh

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba (Hons.) in het Engels

Canadian University of Bangladesh

De cursussen in BA in het Engels programma hebben aangeboden gelijke tred houden met de vrije kunsten aanpak; ze worden aangevuld door, samen met interdisciplinaire keuzevakken en de grote cursussen. Het heeft de volgende Majors: Taal & TESOL en letterkunde.

Major in de taal- en TESOL is gericht op het ontwikkelen van kennis en vaardigheden van studenten op het gebied van toegepaste taalkunde, zodat ze kunnen bouwen hun carrière als taaldocenten, leraar-trainers, vertalers, bestuurders, of in sommige andere gebieden waar de kennis van de taalkundige kwesties is belangrijk. Major in Literatuur kennismaken studenten met Britse, Amerikaanse en Zuid-Aziatische Engels literatuur (met inbegrip van de vertaalde literatuur uit vooraanstaande literaire werken in andere talen), alsook hun culturele en historische context.

TOELATINGSEISEN

  • Minimaal GPA van 2,50 in SSC / gelijkwaardige en HSC / gelijkwaardige afzonderlijk (inclusief bijkomende onderwerp).
  • Minimum GPA van 2,5 in O-gehaltes in vijf vakken en A Levels in twee onderwerpen volgens de Canadese University of Bangladesh schaal (A = 5, B = 4, C = 3 en D = 2). Proefpersonen met E Kwaliteit komen niet in aanmerking.
  • Kandidaten die hoger secundair onderwijs in het kader van een systeem verschilt van SSC en HSC of O & A Levels hebben afgerond (12 jaar onderwijs) moet de goedkeuring van de toelatingscommissie van de universiteit te krijgen.
  • Kandidaten die in het buitenland zijn klaar met school hebt gecontroleerd in te dienen / geattesteerd exemplaren van vorig academiejaar documenten uit hun instituut / Ministerie van Buitenlandse Zaken & Gelijkwaardigheid Certificaat van Secundair & Higher Secondary Education Board, Dhaka.
  • Kandidaten met minder dan 60% merken in het Engels, op zijn / haar toelatingsproef nodig zal zijn om Engels fundamentele cursus te voltooien bij het begin van semester.

Opzet

De structuur van BA in het Engels programma wordt gepresenteerd in de onderstaande tabel:

vakken

Een student kan ook nodig zijn om niet-krediet, remediërende cursussen in het Engels te maken van zijn / haar tekort.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Bangladesh - Dhaka, Dhaka
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Bangladesh - Dhaka, Dhaka
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan