Ba (cum Laude) Engels

Bishop's University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba (cum Laude) Engels

Bishop's University

The Bishop's ervaring in het Engels is over studeren allerlei culturele teksten uit het Oude Engels heldendichten tot hedendaagse films en televisie. Het gaat om zowel kritisch inzicht en creatieve productie. En nog belangrijker, het gaat over het ontwikkelen van een echte gemeenschap door middel van een intieme omgeving. Kleine klassen mogelijk te maken studenten en docenten te leren kennen en van elkaar leren. Een bezoek aan sprekers, diners in het huis van een prof's, poëzie nachten in lokale cafés en pubs, filmavonden, creatief schrijven wedstrijden, en een feest elke term te breiden in het leren van ver buiten het klaslokaal.

Waarom studeren Engels op Bishop's?

We willen graag denken aan onze programma als een aanbod dat u niet kunt weigeren: de kans om de ontwikkeling van de meest gewilde vaardigheden in de huidige maatschappij. Door het bestuderen van Engels vindt u een rijke en verfijnde kennis van uw cultuur en jezelf te ontwikkelen. Je zult scherpen je analytische vaardigheden en leren om taal te gebruiken op een manier die u in staat stellen op de arbeidsmarkt en, inderdaad, in het leven.

programma sterktes

 • mogelijkheid om zich te concentreren op de literatuur, cultuur en media studies, film studies, of populaire verhaal.
 • breed scala van graad opties in het Honours, Major en Minor-niveau.
 • dynamische cursussen gegeven door gepassioneerde professoren, in zowel traditionele als innovatieve onderwerpen.
 • een verscheidenheid aan kleinere, seminar gebaseerde cursussen.

populaire cursussen

 • De Gotische Tradition
 • Science fiction
 • Scenarioschrijven
 • Begin van de twintigste-eeuw American Novel
 • De Arthur Traditie
 • Literatuur Children's
 • De Graphic Novel

Wist je dat ?

 • Engels organiseert tal van extra-curriculaire evenementen, waaronder een undergraduate student conferentie (QUEUC), filmvoorstellingen, theater uitstapjes, auteur lezingen (Morris House Reading Series), en de afdeling partijen.
 • Engels studenten hebben hun eigen samenleving, Englit en publiceren oudste literaire tijdschrift van Canada, The Mitre.
 • De afdeling kent meer dan $ 2000 in de prijzen elk jaar.
 • De award voor de "grootste bijdrage aan het universitaire leven" ging naar een Engels student in 2007.

Waar kan dit leiden mij?

Onze afgestudeerden zijn betrokken bij vele carrières op de volgende gebieden:

 • Graduate School in het Engels en aanverwante gebieden
 • Beheer en Ambtenarenzaken
 • Corporate & Public Communications
 • Media en Journalistiek
 • Sociale Voorzieningen
 • Onderwijs en opvoeding
 • Film en Media Production
 • Publishing Industry
 • Reclame, Marketing en Fondsenwerving
 • wet

Cursussen & Programma's

In de vrije kunsten omgeving van de Universiteit Bishop's, het ministerie van Engels biedt een breed scala aan cursussen en programma's die studenten helpen om hun kritische beoordeling van de teksten van alle soorten (literatuur, film, televisie, enz.) Ontwikkelen en om hun begrip van verruimen cultuur en haar relatie tot het individu, van het historische en theoretische perspectieven. Studenten van het Engels te ontwikkelen analytisch, onderzoek en communicatieve vaardigheden die cruciaal zijn in de huidige informatie-economie en dat ze goed voorbereid op een breed scala van loopbanen en voor graduate studie. Recent afgestudeerden werken in uiteenlopende gebieden als marketing, film, wetgeving, politiek, televisie, uitgeverijen, onderwijs, journalistiek, en zakelijke communicatie.

Opleidingen in het Engels hebben een drie-tier structuur. Het invoeren van de studenten vullen een propedeuse, die bestaat uit vier kernvakken ontworpen om kritische benaderingen van teksten, een historisch inzicht in de evolutie van het Engels literatuur en cultuur, en onderzoek en het schrijven vaardigheden te ontwikkelen. 200-level cursussen geven studenten de kans om meer te verdiepen in een bepaalde historische periode, genre, auteur, of directeur, alsmede op hun begrip van de kritische theorie en hun capaciteiten als creatieve schrijvers te ontwikkelen. 300-level cursussen zijn-seminar based, met de nadruk op nog grotere participatie van de studenten.

Engels studenten kunnen kiezen uit vijf grote concentraties, TWEE eer opties, en drie minderjarigen:

De Literatuur Concentratie

De Literatuur Concentratie daagt studenten uit een verscheidenheid van de Britse, Canadese, Amerikaans, Iers, en postkoloniale literatuur te lezen. Door het lezen van zowel oudere als hedendaagse teksten, ontwikkelen studenten een rijke begrip van het belang van culturele en sociale context en van de manieren waarop mensen in verschillende omstandigheden hun gedachten en hun leven hebben georganiseerd. In overleg met hun Engels faculteit adviseur, kunnen studenten in deze concentratie voor kiezen om de Engels Literatuur Honours programma in te voeren.

De Culturele en Media Studies Concentratie

De Culturele en Media Studies Concentratie is gebaseerd op het idee dat het volledige scala van culturele producten en werkwijzen in een bepaalde historische periode - of het nu moderne science-fiction films, de rock 'n' roll muziek van de jaren 1950, of beer-hondengevechten in de Elizabethaanse periode - waardig zijn van dezelfde soort van zorgvuldige studie die van oudsher gereserveerd voor literatuur. Studenten die deze optie gebruik interdisciplinaire aanpak om te onderzoeken hoe onze ideeën van zowel de wereld en onszelf zijn opgebouwd uit een rijk samenspel van voorstellingen in een breed scala van media. In overleg met hun Engels faculteit adviseur, kunnen studenten in deze concentratie voor kiezen om het Honours programma in te voeren in de Film, Media en Culturele Studies.

De Film Studies Concentratie

De Film Studies Concentratie is bedoeld voor studenten die willen film als de verhalen en artistiek medium dat misschien wel de grootste impact op de populaire cultuur in de afgelopen honderd jaar heeft gehad begrijpen. Filmstudenten ontwikkelen van een rijke kennis van de historische ontwikkeling van het medium en de theoretische kaders die critici hebben gebruikt om te proberen te begrijpen hoe film staat voor de wereld en de invloed op het publiek. Ze hebben de mogelijkheid om Hollwood, onafhankelijke, buitenlandse en avant-garde films te bestuderen van een grote verscheidenheid aan perspectieven, aangezien film cursussen worden aangeboden door veel verschillende disciplines bij Bishop's (Drama, muziek, filosofie, religie, moderne talen, sociologie, etc .), en zelfs om hun eigen vaardigheden te ontwikkelen als scenaristen. In overleg met hun Engels faculteit adviseur, kunnen studenten in deze concentratie voor kiezen om het Honours programma in te voeren in de Film, Media en Culturele Studies.

Het Populaire Narrative Concentratie

Het Populaire Narrative Concentratie geeft studenten de mogelijkheid om na te denken over de centrale plaats van het vertellen van verhalen voor de menselijke cultuur. Door het bestuderen van verhaal in een verscheidenheid aan populaire vormen en media, orale volksverhalen, door middel van romans, toneelstukken en korte verhalen, tot hedendaagse film, televisie, graphic novels en videospelletjes, ontwikkelen studenten een rijke begrip van de verhalende vorm, van de beperkingen en mogelijkheden van verschillende media, en van de maatschappelijke functies en effecten van het vertellen van verhalen. In overleg met hun Engels faculteit adviseur, kunnen studenten in deze concentratie voor kiezen om het Honours programma in te voeren voor de Literatuur of Film, Media en Culturele Studies.

De Onderwijsraad Concentratie

De Onderwijsraad concentratie voldoet aan de behoeften van studenten die willen in het Engels als hun eerste "leerzaam" subject in het Voortgezet Onderwijs.

Voor studenten die willen een hoger niveau van expertise te ontwikkelen, zowel voor persoonlijke ontwikkeling of specifieke carrière doelen, bieden we twee Honours programma's:

Het Honours in het Engels Literatuur

Het Honours in het Engels literatuur is bedoeld voor studenten die zich willen specialiseren in de studie van het Engels literatuur, in het bijzonder met het doel blijft het onderwerp in het graduate niveau te bestuderen. Het biedt studenten met een grondige kennis van het Engels literatuurgeschiedenis, de diversiteit van het Engels literaire culturen, en het bereik van de theoretische kaders van waaruit de literatuur kan worden bestudeerd. Honours studenten hebben de mogelijkheid van het schrijven van een 6-krediet proefschrift aan de programma-eisen te voltooien.

Het Honours in de Film, Media en Cultuurwetenschappen

Het Honours in de Film, Media en Culturele Studies is bedoeld voor studenten die willen een verfijnde begrip van de relatie tussen de media, met name film- en afgeleide media en cultuur te ontwikkelen. Het is een ideaal programma voor studenten die willen graduate studie voort te zetten in één van deze drie gebieden of om te werken in de media en cultuur-industrie. Honours studenten hebben de mogelijkheid van het schrijven van een 6-krediet proefschrift aan de programma-eisen te voltooien.

Voor studenten in elke discipline bij Bishop's die, naast hun grote concentratie, willen een secundaire gebied van expertise te ontwikkelen in een van de gebieden die worden aangeboden via het Engels afdeling, bieden wij drie verschillende minors:

De Literatuur Minor

De Literatuur Minor geeft studenten de mogelijkheid om te proeven van de vele verschillende vakgebieden aangeboden via de afdeling Engels. Studenten moeten elke 24 credits van hun keuze, die geen van allen kunnen zijn verwante cursussen.

De Film Studies Minor

De Film Studies Minor geeft studenten de mogelijkheid om film te studeren uit een verscheidenheid van verschillende perspectieven. Studenten vullen 24 studiepunten in de film studies, te kiezen uit cursussen aangeboden door het Engels en door een breed scala van andere afdelingen van Bishop's.

De Creatief schrijven en Journalistiek Minor

De Creatief schrijven en Journalistiek Minor geeft studenten de kans om hun sterke punten te ontwikkelen als schrijvers in zowel de journalistiek of creatieve vormen (poëzie, proza, scenarioschrijven). Studenten vullen 24 studiepunten in het schrijven van cursussen en ervaringsleren (bijvoorbeeld een stage bij een krant), inclusief een sluitstuk seminar cursus met een professionele schrijver.

De Engels-afdeling is ook één van de drie belangrijkste bijdragen aan de inheemse Minor, een programma dat wordt beheerd door de afdeling Geschiedenis. De minor richt zich op culturele ontmoetingen als een wereldwijd fenomeen dat begon met het kolonialisme en imperialisme en dat dag van vandaag voortduurt. Het programma geeft studenten de historische en theoretische perspectieven op deze en de daaruit voortvloeiende reacties van weerstand, accommodatie, en aanpassing. Inheemse Studies programma's groeien in het hele land en zijn van cruciaal belang voor het begrijpen van een aantal van de belangrijkste problemen waar we momenteel mee te maken, zoals religieuze of culturele terrorisme, de mondiale ontwikkeling of onderontwikkeling paradigma's, en Aboriginal verlangens naar zelfbeschikking.

toelatingsproces

 1. Maak een GoBishops rekening
 2. Eenmaal ingelogd, klik op "Apply" om toegang te krijgen tot het online sollicitatieformulier.
 3. Vul het aanvraagformulier in en legt dit elektronisch.
 • Een toepassing van $ 75 CAD voor studenten studeren in Canada of een eenmalige vergoeding van $ 100 CAD voor studenten studeren buiten Canada (te betalen met credit card) is vereist op het moment van de online applicatie voor alle diploma / certificaat programma's.
 • Studenten die voor een uitwisselingsprogramma van erkende partner instellingen niet betalen een eenmalige vergoeding.
Dienen alle vereiste bewijsstukken naar de Admissions Office.

Bishop's University - Admissions Office 2600 rue College Sherbrooke, QC J1M 1Z7 Canada E-mail: admissions@ubishops.ca*

Volg de status van uw aanvraag via uw GoBishops account. Admissions bestanden worden beoordeeld op een rollende basis, zodra alle benodigde documenten zijn ontvangen.

uitzonderingen: Aanvragen voor de School of Education worden beoordeeld in samenwerking met de School of Education en de meeste aanbiedingen voor onze onderwijsprogramma's zullen niet worden gedaan tot januari of februari van elk jaar. Aanvragen voor onze Music programma's moeten ook worden geëvalueerd op basis van hun auditie. Beslissingen voor dit programma zal niet worden gedaan totdat beide elementen worden beoordeeld.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Information
Deadline
Vraag informatie aan
Fall (September) admission application deadline for residence guarantee.
Locations
Canada - Sherbrooke, Quebec
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Fall (September) admission application deadline for residence guarantee.
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Canada - Sherbrooke, Quebec
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Fall (September) admission application deadline for residence guarantee.
Einddatum Vraag informatie aan