Ba (cum laude) in het bedrijfsleven

National College of Ireland

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba (cum laude) in het bedrijfsleven

National College of Ireland

BA (Honours) in Business

NCI's BA (Honours) in Business is een uitgebreide en brede zakelijke graad. U vindt er alle belangrijke zakelijke disciplines dekken en hebben de mogelijkheid zich te specialiseren in bepaalde gebieden van het bedrijfsleven als je verder komt in de cursus. In het eerste jaar vindt u een breed scala aan zakelijke onderwerpen te bestuderen.

Over deze cursus

Na de gemeenschappelijke eerste jaar, zult u in staat om een ​​specialisatie in bepaalde gebieden, zoals het bedrijfsleven of het management te kiezen, met verdere specialisaties in andere zakelijke gebieden ook ontwikkeld. De modules je studie in de tweede en derde jaar zal dan afhankelijk van het pad dat u hebt gekozen.

Door de deskundige docenten in onze School of Business vindt u een groot inzicht in hoe de zaken werken krijgen en in welk deel van de zakelijke wereld u graag uw carrière te maken. Het voordeel van deze voltijds graad is dat het zeer flexibel en opent een groot aantal loopbanen. Je krijgt een brede zakelijke basis en kan zich dan richten op het specifieke gebied u het meest genieten via uw keuze van specialisatie en een scala aan keuzemodules in de loop.

Deze graad geeft je ook veel mogelijkheden om vooruitgang te boeken naar de masteropleidingen of postdoctorale studie later. Als u op zoek bent naar een brede graad, een goede start in het bedrijfsleven en tal van carrièremogelijkheden dan is deze cursus zal zeker een beroep op u.

Wie is de cursus voor?

De cursus is ideaal als je weet dat je wilt een bedrijf kwalificatie, maar niet zeker weet welk gebied u zich willen specialiseren in, of als u graag een volledig gevormd begrip van het bedrijfsleven te ontwikkelen. De cursus is bedoeld voor schoolverlaters, oudere studenten en afgestudeerden van QQI niveau 5/6 programma's die willen beginnen aan een cursus van full-time studie.

Als afgestudeerde van deze cursus zult u:

  • Hebben een fantastisch fundament in alle aspecten van de moderne zakenwereld.
  • Begrijpen hoe te analyseren en oplossen van zakelijke problemen.
  • Profiteren van een reeks van werkgelegenheid in gebieden zoals management, marketing, arbeidsverhoudingen, economie en internationale handel.

Cursus Structuur en Award

Dit undergraduate business course is een drie jaar graad. De cursus wordt geleid over 6 semesters met permanente evaluatie gehouden gedurende de cursus en de examens aan het eind van elk semester. Na afloop krijgt u een QQI BA (Honours) Degree ontvangen in Business op niveau 8 op het nationale kader van kwalificaties.

Carriere Vooruitzichten

Afgestudeerden van de BA (Hons) Business programma in aanmerking te komen voor een verscheidenheid aan carrière mogelijkheden in zowel het algemeen management en de gespecialiseerde management functies. Een analyse van pas afgestudeerden heeft loopbaantrajecten binnen accounting en finance, financiële diensten, pensioenen, marketing, human resource management, recruitment, management, business development en enterprise (starten van een eigen bedrijf) geïdentificeerd.

Recent afgestudeerden van de BA (Hons) Business in dienst zijn met Linkedin, Accenture, AIB, Arvato, Citi, BordGais, Deutsche Bank, IBM, State Street, Towers Watson en UPS.

Toelatingseisen

Minimale toelatingseisen zijn een graad C3 of boven in twee Higher onderwerpen niveau, samen met een D3 (Hogere of Ordinary niveau) in vier vakken. Een minimum van graad D3 (Hogere of Ordinary-niveau) moet worden verkregen in het Engels. Een graad D3 in gewone niveau wiskunde is vereist. Toch zal NCI accepteren een klasse E in het hoger niveau wiskunde eens andere eisen is voldaan. De klasse E resultaat zal niet worden meegeteld voor de punten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Ierland - Dublin, County Dublin
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Ierland - Dublin, County Dublin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan