Ba (cum laude) in marketing praktijk

National College of Ireland

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba (cum laude) in marketing praktijk

National College of Ireland

BA (Honours) in Marketing Practice

Heb je ooit gekeken naar de laatste grote brand reclamecampagne en dacht; Ik beter dan dat zou kunnen doen? Marketing staat centraal in ons dagelijks leven als organisaties concurreren om aandacht met tv-advertenties, sportieve sponsoring, social media campagnes en meer. NCI's nieuwe BA (Honours) in Marketing praktijk zal u toelaten om deze campagnes en de strategieën te begrijpen achter hen en geven u de vaardigheden om te werken in deze snelle omgeving.

Over deze cursus

Onze eer marketing graad is uniek in dat u zal worden aangeboden hands-on ervaring. U leert over de nieuwste ideeën en technieken, maar zal ook werken aan echte live-industrie projecten: planning, implementatie en lopende campagnes aan te passen onder begeleiding van deskundige docenten en marketing professionals. U zult uw ideeën aan de industrie personeel te presenteren uit een scala van Ierse bedrijven en niet-forprofit organisaties die werken met ons om je diploma te maken zo praktisch mogelijk.

Deze graad zal al de kern marketing onderwerpen zoals brand management, consumentengedrag, digitale marketing en ondernemerschap te dekken. In het tweede jaar, zal je de mogelijkheid om je diploma vorm en zijn gespecialiseerd in de discipline van uw keuze door het selecteren van marketing, digitale marketing of ondernemerschap keuzevakken hebben.

Het laatste jaar wordt afgesloten met een spannende sluitstuk project, waar u uitgebreid zal werken met een zorgvuldig geselecteerde organisatie op een live-campagne. Dit zal u toelaten om de marketing expertise opgebouwd over de drie jaar van je natuurlijk van toepassing. Je zal werken als consultants in teams aan marketing initiatieven die door de begeleidende docenten en branchegenoten zal worden onderzocht ontwikkelen.

Als afgestudeerde van deze cursus zult u:

  • Begrijpen hoe moderne marketing werkt en hoe de verschillende disciplines van marketing werken samen in Ierland en internationaal.
  • Leer hoe je marketing problemen in moeilijke zakelijke omgevingen te analyseren en het genereren van praktische oplossingen.
  • Profiteer van een breed scala van werkgelegenheid in gebieden zoals marketing, ondernemerschap, digitale marketing en reclame.

Cursus Structuur en Award

Dit undergraduate cursus is een driejarige graad. De cursus wordt geleid over 6 semesters met permanente evaluatie gehouden gedurende de cursus en de examens aan het eind van elk semester. Na afloop krijgt u een QQI BA (Honours) Degree te ontvangen in Marketing Practice op niveau 8 op het nationale kader van kwalificaties.

Wie is de cursus voor?

De cursus is ideaal als je geïnteresseerd bent in marketing, sales, communicatie of denkt u zou willen opzetten van uw eigen bedrijf. De cursus is bedoeld voor schoolverlaters, oudere studenten en afgestudeerden van QQI niveau 5/6 programma's die willen beginnen aan een cursus van fulltime studie.

Carriere Vooruitzichten

Mogelijkheden bestaan ​​om te werken op gebieden zoals; Brand Management, Digital Marketing, Marktonderzoek, Sales & Marketing, Product Development, International Marketing binnen alle sectoren.

Toelatingseisen

Minimale toelatingseisen zijn een graad C3 of boven in twee Higher onderwerpen niveau, samen met een D3 (Hogere of Ordinary niveau) in vier vakken. Een minimum van graad D3 (Hogere of Ordinary-niveau) moet worden verkregen in het Engels. Een graad D3 in gewone niveau wiskunde is vereist. Toch zal NCI accepteren een klasse E in het hoger niveau wiskunde eens andere eisen is voldaan. De klasse E resultaat zal niet worden meegeteld voor de punten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Ierland - Dublin, County Dublin
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Ierland - Dublin, County Dublin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan