Ba (cum Laude) Klassieke Studies

Bishop's University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba (cum Laude) Klassieke Studies

Bishop's University

Een student in de afdeling Klassieke Studies zal de wereld van de oude Middellandse Zee in te voeren. Wij richten ons vooral op de beschavingen van Griekenland en Rome en bieden cursussen in hun literatuur, mythologie, geschiedenis, cultuur, kunst en archeologie. Studenten hebben de mogelijkheid om te leren Latijn, de taal van het oude Rome en het middeleeuwse Europa, en het Grieks, de taal van de filosofie, tragedie, en het Nieuwe Testament.

Classical Studies

De diensten aangeboden door de afdeling Classics cursussen worden aangevuld met verwante opleidingen in de departementen van de filosofie, religie, en de Liberal Arts. Veel van onze klassen geen voorwaarden te hebben en we zijn blij met studenten uit alle disciplines. De meeste van de 200-level cursussen zijn geschikt voor studenten in hun eerste jaar. Alles wat je nodig hebt zijn belangstelling en het enthousiasme om uw reis te beginnen in de klassieke verleden.

programma sterktes

 • De ontwikkeling van een sterke onderzoeks-en schrijfvaardigheden
 • Onderzoek van de effecten van de oude culturen op de moderne samenleving
 • Interessante cursussen over populaire aspecten van de oude wereld
 • Kleine klassen en een sterke docent-leerling interactie

populaire cursussen

 • Kunst en Archeologie van het Oude Egypte
 • Griekse kunst en architectuur
 • Inleiding tot Klassieke Archeologie
 • Rome: van de Republiek naar het Rijk

Wist je dat ?

 • Bishop's University biedt Classics cursussen die reizen naar de Amerikaanse Southwest, Griekenland, en Jordanië
 • Verschillende Classics cursussen zijn cross-opgesomd om credits te bieden voor Godsdienst en Schone Kunsten

Middelen

De bibliotheek

De John Bassett Memorial Library is gelegen langs de Quad, in het hart van de Universiteit Bishop's. Met bijna 500.000 items, waaronder boeken, wetenschappelijke tijdschriften, en een verscheidenheid aan andere middelen, het biedt een schat aan kennis voor studenten. Er zijn ook onderzoeken ruimten en vergaderzalen voor kleine groepen om samen te werken. Classics studenten hebben toegang tot een aantal specifieke boeken en tijdschriften, met inbegrip van Biblical Archaeology Review, het American Journal of Archaeology, de Loeb Classical Library, en vele anderen. Er zijn cd-roms beschikbaar voor studenten in staat stellen om snel en eenvoudig te zoeken naar specifieke artikelen. Studenten kunnen ook boeken in bibliotheken andere scholen 'toegang via de IBL service. Er zijn ook studentenjobs naar keuze verkrijgbaar bij de uitleenbalie of rekken.

Bishop's University Teaching Image Collecties

The Bishop's University Teaching Image Collection is gevestigd in de bibliotheek en herbergt een digitale databank, een verzameling van video's en dvd's, en meer dan 60.000 dia's, ter waarde van meer dan een miljoen dollar. Van deze uitgebreide collectie, meer dan de helft van de dia's hebben betrekking op Classical Studies. De dia's, waarvan vele werden genomen door de Universiteit faculteit Bishop's, zijn een verzameling onderwijs- en worden vaak gebruikt in de klas instelling. Dia's kunnen ook beschikbaar zijn voor gebruik door studenten in verband met seminars en presentaties worden gemaakt. De universiteit is ook lid van FADIS (Federated Academic Digital Imaging System), een grootschalige verzameling van digitale beelden, gevestigd aan de Universiteit van Toronto, die kunnen worden benaderd door docenten en studenten.

Cursussen & Programma's

CLASSICS DEGREES

Honours in Classical Studies bestaat uit 60 studiepunten en een eis van ten minste 70% in Classical Studies cursussen; een minimum van 24 studiepunten in het Latijn en Grieks; een minimum van twee derdejaars cursussen; een Honours proefschrift (6 credits- CLA 400a en 401b).

Major in Classical Studies bestaat uit 42 studiepunten; 24 credits zijn nodig voor een minderjarige. Majors moeten een minimum van twee derde cursussen jaar in beslag nemen.

Minor Klassieke talen bestaat uit 24 studiepunten in ten minste twee van het Hebreeuws, Grieks of Latijn, met ten minste 12 studiepunten in een klassieke taal.

Minor in klassieke kunst en archeologie bestaat uit 24 credits: CLA 120 en 240; CLA 110, 205, 206, 207, 208; CLA 365 of 366.

toelatingsproces

 1. Maak een GoBishops rekening
 2. Eenmaal ingelogd, klik op "Apply" om toegang te krijgen tot het online sollicitatieformulier.
 3. Vul het aanvraagformulier in en legt dit elektronisch.
 • Een toepassing van $ 75 CAD voor studenten studeren in Canada of een eenmalige vergoeding van $ 100 CAD voor studenten studeren buiten Canada (te betalen met credit card) is vereist op het moment van de online applicatie voor alle diploma / certificaat programma's.
 • Studenten die voor een uitwisselingsprogramma van erkende partner instellingen niet betalen een eenmalige vergoeding.
Dienen alle vereiste bewijsstukken naar de Admissions Office.

Bishop's University - Admissions Office 2600 rue College Sherbrooke, QC J1M 1Z7 Canada E-mail: admissions@ubishops.ca*

Volg de status van uw aanvraag via uw GoBishops account. Admissions bestanden worden beoordeeld op een rollende basis, zodra alle benodigde documenten zijn ontvangen.

uitzonderingen: Aanvragen voor de School of Education worden beoordeeld in samenwerking met de School of Education en de meeste aanbiedingen voor onze onderwijsprogramma's zullen niet worden gedaan tot januari of februari van elk jaar. Aanvragen voor onze Music programma's moeten ook worden geëvalueerd op basis van hun auditie. Beslissingen voor dit programma zal niet worden gedaan totdat beide elementen worden beoordeeld.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Information
Deadline
Vraag informatie aan
Fall (September) admission application deadline for residence guarantee.
Locations
Canada - Sherbrooke, Quebec
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Fall (September) admission application deadline for residence guarantee.
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Canada - Sherbrooke, Quebec
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Fall (September) admission application deadline for residence guarantee.
Einddatum Vraag informatie aan