Ba (hons) Bedrijfskunde Met Specialisatie In Hospitality Management

ESEI International Business School Barcelona

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba (hons) Bedrijfskunde Met Specialisatie In Hospitality Management

ESEI International Business School Barcelona

Een 3-jarige Bachelor (180 ECTS) met specialisatie (60 ECTS) Double Degree-programma

ESEI's driejarige Business Studies met specialisatie in Hospitality Management is een internationaal erkende bachelor met een specialisatie. Geaccrediteerd door de Universiteit van Worcester (VK), dit is de ideale kwalificatie als u op zoek bent om uw carrière te starten in hotelmanagement, klantenservice of hospitality management.

De cursus wordt volledig in het Engels gegeven door een onderwijzend personeel met internationale ervaring op hoog niveau. Je leert van experts die relevante kennis en inzichten uit de toerismebranche kunnen delen en principes en theorieën tot leven brengen in de klas.

Toerisme en gastvrijheid is een groeiende industrie met een gezonde banenmarkt. Een bedrijfsdiploma met een specialisatie in hospitality management zal je helpen je te onderscheiden van de massa en je in een uitstekende positie te plaatsen als werkzoekende op graduate niveau. Deze kwalificatie stelt je ook in staat om je studie te vervolledigen met een master of andere postuniversitaire kwalificatie in universiteiten en instellingen over de hele wereld.

Doelstellingen en structuur van het programma

ESEI's BA (Hons) Business Studies met specialisatie in Hospitality Management-programma richt zich op de volgende doelstellingen in elk van de drie jaar:

 • Jaar 1

In het eerste jaar van je bachelorsgraad in Business Studies, bouw je je basis in zaken, onderzoek je casestudy's, actualiteiten en werk je aan praktische taken. Door te duiken in de principes van leiderschap, economie, marketing en strategie, leer je hoe je kunt analyseren, probleemoplossend en je ideeën effectief kunt communiceren - echte vaardigheden die je gedurende je hele carrière zult toepassen.

 • Jaar 2

Het tweede jaar van je studie is gericht op het opbouwen van je kennis en vaardigheden in de horeca en toeristische sector. Neem deel aan uitdagende modules die je vaardigheden en inzicht in management en operations, consumentengedrag, klantenservice en kwaliteitsbeheer, macro-economie voor bedrijven en andere relevante projecten op het gebied van toerisme en hospitality zullen testen.

 • Jaar 3

Het laatste jaar kwalificeer je voor postdoctorale kwalificaties of laat je je carrière starten in klantenservice, hotelmanagement of een toeristisch gerelateerde sector. Als u dieper ingaat op strategische operaties en kwaliteitsmanagement, beheer van voedsel- en drankactiviteiten, eventbeheer en meer, bent u goed voorbereid op een succesvolle en zeer lonende carrière.

Moet weten

 • Startdata - januari en september van elk jaar
 • 100% Engelstalige instructie
 • Studiemodus - Voltijds
 • Duur - 3 academische jaren
 • Werklast - 240 ECTS
 • Klasse schema - Weekdagen, 15:00 uur tot 18:00 uur
 • Buitenschoolse Spaanse lessen beschikbaar

Toelatingsvoorwaarden

Bij ESEI gebruiken we een holistische benadering in onze selectie, waarbij we kijken naar alle elementen van je sollicitatie en vooral je motivatie en passie voor het nastreven van een carrière op het door jou gekozen vakgebied. Documenten die nodig zijn om uw aanvraag te starten zijn onder meer:

 1. Ingevulde online aanvraagformulier
 2. Middelbare schooldiploma en academische transcripties
 3. Verklaring van Doel
 4. Bewijs van Engelse taalvaardigheid - TOEFL 85 / IELTS 6.0 / ESEI online test / Bewijs dat u eerder minimaal drie jaar in het Engels hebt gestudeerd.
 5. Eén academische / professionele referentiebrief
 6. Bijgewerkt CV
 7. Kopie van geldig paspoort / ID-kaart

Cursusgeld

 • Jaarbetaling: € 9.900 / jaar
 • Semesterbetaling: € 10.700 / jaar
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op December 24, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2018
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
10,700 EUR
Locations
Spanje - Barcelona
Startdatum: Jan. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2018
Spanje - Barcelona
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Sept. 2018
Spanje - Barcelona
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
• Volledige jaarbetaling: € 9.900 / jaar • Semesterbetaling: € 10.700 / jaar