Ba (hons) Bedrijfsstudies Met Specialisatie In Globaal Bedrijfsbeheer

ESEI International Business School Barcelona

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba (hons) Bedrijfsstudies Met Specialisatie In Globaal Bedrijfsbeheer

ESEI International Business School Barcelona

Een 3-jarige Bachelor (180 ECTS) met specialisatie (60 ECTS) Double Degree-programma

ESEI's driejarige Business Studies met specialisatie in Global Business Management Degree is een dubbele graad voor kandidaten met hun zinnen op een carrière in het internationale bedrijfsleven.

Dit internationaal erkende diploma wordt volledig in het Engels gegeven en geaccrediteerd door de Universiteit van Worcester (VK). ESEI's docenten beschikken over een schat aan ervaring op het gebied van internationaal zakendoen, marketing en ondernemerschap en brengen hun knowhow en praktijkgerichtheid naar de klas.

Als afgestudeerde van deze opleiding, heb je een stevige basis in leiderschap en management en een goed gedefinieerde vaardigheden, inclusief praktische ervaring en communicatieve vaardigheden.

Of je nu je academische kwalificaties wilt vergroten met een masterdiploma of een postgraduaatsopleiding, of je wilt meteen de wereld van het werk ingaan, de BA in bedrijfskunde met specialisatie in Global Business Management biedt het platform om dit te doen.

Doelstellingen en structuur van het programma

 • Jaar 1

In het eerste jaar van je bachelorsgraad in Business Studies, bouw je je basis in zaken, onderzoek je casestudy's, actualiteiten en werk je aan praktische taken. Door te duiken in de principes van leiderschap, economie, marketing en strategie, leer je hoe je kunt analyseren, probleemoplossend en je ideeën effectief kunt communiceren - echte vaardigheden die je gedurende je hele carrière zult toepassen.

 • Jaar 2

Voortbouwend op uw kennis vanaf het eerste jaar, ontwikkelt u uw begrip van een aantal verschillende concepten, waaronder; kwantitatief onderzoek in bedrijven, consumentengedrag, inzicht in de mondiale omgeving, macro-economie voor bedrijven, onder anderen. In het herfstsemester doe je een praktisch work-based learning project dat het onderwerp van global business management beslaat, in een echte werksituatie.

 • Jaar 3

Je derde studiejaar staat gelijk aan een laatste jaar van een UK Honours Degree met een specialisatie. Het bereidt je voor op een loopbaan in internationaal bedrijfsbeheer en kwalificeert je voor een reeks verschillende postgraduaten in universiteiten en instellingen over de hele wereld. Je studeert af met een grondige kennis van onderwerpen, waaronder strategische operaties en kwaliteitsmanagement, wereldwijde handel en supply chain management, internationaal zakelijk recht, internationale marketingstrategie en meer.

Moet weten

 • Startdata - januari en september van elk jaar
 • 100% Engelstalige instructie
 • Studiemodus - Voltijds
 • Duur - 3 academische jaren
 • Werklast - 240 ECTS
 • Klasse schema - Weekdagen, 15:00 uur tot 18:00 uur
 • Buitenschoolse Spaanse lessen beschikbaar

Toelatingsvoorwaarden

Bij ESEI gebruiken we een holistische benadering in onze selectie, waarbij we kijken naar alle elementen van je sollicitatie en vooral je motivatie en passie voor het nastreven van een carrière op het door jou gekozen vakgebied. Documenten die nodig zijn om uw aanvraag te starten zijn onder meer:

 1. Ingevulde online aanvraagformulier
 2. Middelbare schooldiploma en academische transcripties
 3. Verklaring van Doel
 4. Bewijs van Engelse taalvaardigheid - TOEFL 85 / IELTS 6.0 / ESEI online test / Bewijs dat u eerder minimaal drie jaar in het Engels hebt gestudeerd.
 5. Eén academische / professionele referentiebrief
 6. Bijgewerkt CV
 7. Kopie van geldig paspoort / ID-kaart

Cursusgeld

 • Jaarbetaling: € 9.900 / jaar
 • Semesterbetaling: € 10.700 / jaar
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op December 24, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2018
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
10,700 EUR
Locations
Spanje - Barcelona
Startdatum: Jan. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2018
Spanje - Barcelona
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Sept. 2018
Spanje - Barcelona
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Gehele jaarbetaling: € 9.900 / jaar Semesterbetaling: € 10.700 / jaar