Ba (hons) internationale betrekkingen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BA (Hons) internationale betrekkingen

Deze innovatieve internationale relatiegraad laat u toe om internationale problemen en gebeurtenissen te onderzoeken, waaronder relaties tussen staten, volkeren, sociale bewegingen en culturele en religieuze gemeenschappen. U zult leren over de onderwerpen en processen die momenteel onze wereld vormen en een gevoel krijgen van hoe u geïnformeerde keuzes maakt die invloed hebben op lokaal, nationaal en globaal niveau.

Als u een grote belangstelling in de wereldwijde zaken en de veranderende wereld waarin wij leven, deze Internationale Betrekkingen cursus is ideaal voor jou.

Waarom deze cursus te kiezen?

 • U kunt de kans om ervaring op te doen met een stage, en je kan de kans om naar het buitenland te studeren voor één term in het tweede jaar in het kader van het Erasmus + valutamarkt regeling hebben.
 • Het onderwijs wordt geïnformeerd door regionaal gericht onderzoek troeven in Azië, het Midden-Oosten, Noord-Afrika, het Indische subcontinent en Europa. Dit onderzoek voedt direct in de cursus, wat betekent dat je zal het leren over de laatste ontwikkelingen van het wereldberoemde experts.
 • Deze cursus zal u helpen om een ​​groter bewustzijn van de complexiteit en de verbondenheid van de processen die onze wereld vorm te ontwikkelen.
 • Internationaal leren streeft op een breed scala aan vakgebieden in de publieke en private sector, met onze afgestudeerden aan het werk in de Britse overheidsdiensten, internationale hulpbureaus en een groot aantal niet-gouvernementele organisaties.
 • Politiek (met inbegrip van internationale betrekkingen) aan de Nottingham Trent University is gerangschikt als vierde van de 77 voor het aantal eindjaarstudenten die tevreden zijn met de feedback en beoordeling door docenten op hun opleiding (The Guardian University League Table 2016).

Wat je studie

Tijdens deze cursus zult u kijken naar complexe situaties waarin spannend en uitdagend om te analyseren zijn. U zult rollen te nemen in de simulatie-oefeningen en proberen te begrijpen hoe crises worden beheerd en problemen worden behandeld door het krijgen in de hoofden van de verschillende deelnemers. Dit zal uw vertrouwen op te bouwen, geef je presentatie en belangenbehartiging vaardigheden, en een begrip in heel culturele barrières.

Heb je de mogelijkheid om specialistische kennis in geografische gebieden te ontwikkelen door te kiezen voor optionele modules in het tweede jaar en derde jaar worden gegeven.

In deze cursus wordt u ontwikkelen van vaardigheden voor employability. Je zult een stage te ondernemen en je zal actief worden gestimuleerd om deel te nemen aan vrijwilligerswerk.

Studie in het buitenland kansen

U kunt de mogelijkheid om de helft te brengen van je tweede jaar studeren in het buitenland met het Erasmus + valutamarkt regeling hebben. Dit biedt een geweldige kans om te leven in een ander land te ervaren en krijgen een nieuw perspectief op het onderwerp.

Meer informatie over de thema's en processen die momenteel het vormgeven van onze wereld en krijgen een gevoel van hoe om weloverwogen keuzes te maken die een impact hebben op lokaal, nationaal en mondiaal niveau hebben te maken.

Hoe je geleerd

Om u te voorzien van een eerste klas leerervaring en te garanderen heb je een kans om de meeste van uw tijd op de universiteit te maken, zult u contact tijd ontvangen via een breed scala van levering methoden.

Gestructureerde onderwijs zal worden geleverd door middel van een combinatie van traditionele lezingen en seminars. De kleinere groep seminars bieden mogelijkheden te ontwikkelen:

 • probleemoplossende vaardigheden
 • groep werken
 • analyse
 • debatteren vaardigheden
 • Presentatie vaardigheden
 • discussie over een breed scala van standpunten.

Tutorials met personeel

Naarmate de relatie tussen studenten en docenten is een belangrijke stap die u kunt verwachten om veel direct contact en ondersteuning door middel van seminars en een-op-een-tutorials. Bij deze sessies heb je de mogelijkheid om:

 • bespreken en feedback te krijgen over je werk
 • vragen stellen over de projecten waar je mee bezig bent
 • eventuele moeilijkheden die u ondervindt met betrekking tot uw werk, persoonlijke omstandigheden of je universiteit ervaring te verhogen.

Onafhankelijke studie

Onafhankelijk onderzoek is een belangrijk onderdeel van deze cursus. Gedurende de drie jaar van je natuurlijk de geplande contacturen u ontvangt zal geleidelijk afnemen als je die nodig zijn om een ​​onafhankelijke studie of proefschrift in je laatste jaar ondernemen vaardigheden te ontwikkelen. Je zult nog steeds regelmatig contact met je docenten en indien nodig ad hoc tutorials kan worden geregeld.

Leren van experts

Je wordt gegeven door enthousiaste, betrokken en deskundige medewerkers. De cursussen alle putten uit hun expertise, onderzoek interesses en ervaring en velen hebben ook gepubliceerd leerboeken in hun specialistische gebied van belang.

U zult specialistische kennis gebaseerd op de expertise teams personeel in een aantal gebieden, waaronder het buitenlands beleid, internationale en mondiale instellingen te ontwikkelen, internationale betrekkingen theorie, Global Political Economy, Zuid-Azië, Afrika, Noord-Oost-Azië en het Midden-Oosten.

In aanvulling op de traditionele lezingen, tutorials en zelfstudie je zult ook horen en te leren van gerenommeerde experts en professionals in aanverwante gebieden die regelmatig worden uitgenodigd om te komen praten om onze studenten waardoor u een inzicht te geven in hun specialistische kennis en ervaringen.

Virtuele leeromgeving

U zult ook gebruik maken van onze virtuele leeromgeving, NOW dat is een flexibele web-based systeem waarmee u de toegang 24 uur per dag moeten module leermiddelen en literatuurlijsten. Het staat u te bespreken werken met docenten en andere studenten, en elektronisch in te dienen cursussen van overal in de wereld.

Hoe zal ik worden beoordeeld?

Het grootste deel van uw werk zal worden beoordeeld aan de hand-cursussen op basis van essays, rapporten en een laatste jaar op onderzoek gebaseerde proefschrift. Je zal ook worden beoordeeld door een combinatie van formele examens en praktijkexamens zoals groeps- en individuele presentaties.

In reactie op feedback van de studenten heeft de universiteit een beleid dat ervoor zorgt beoordeelde werk wordt elektronisch teruggegeven aan u binnen drie weken na indiening geïntroduceerd.

Voorbij de cursus

Verbreed uw ervaring, te onderscheiden van de menigte en krijgen een scala aan vaardigheden die werkgevers zoeken.

Leer een nieuwe taal

Naast je studie heb je ook de mogelijkheid om een ​​nieuwe taal te leren. Het Universitair Taal- Programme (ULP) is beschikbaar voor alle studenten en geeft u de mogelijkheid van het leren van een geheel nieuwe taal of het verbeteren van de vaardigheden die je al hebt.

Het leren van een nieuwe taal kan:

 • verbeteren van uw communicatieve vaardigheden
 • verrijken uw ervaring in het buitenland
 • boost je carrièremogelijkheden.

U kunt de kans om de helft te brengen van je tweede jaar studeren in het buitenland met het Erasmus + Foreign Exchange Scheme hebben.

Loopbaan en inzetbaarheid

Uitstekende stagemogelijkheden

In deze cursus wordt u ontwikkelen van vaardigheden voor employability. U vindt er een stage te ondernemen en je zal actief worden gestimuleerd om deel te nemen aan vrijwilligerswerk.

U kunt de kans om de helft te brengen van je tweede jaar studeren in het buitenland met het Erasmus + Foreign Exchange Scheme hebben. U kunt in staat zijn om te studeren in plaatsen zoals:

 • Corvinus in Budapest, Hongarije
 • Lille in Frankrijk
 • Metropolitan University in Praag
 • Izmir University in Turkije.

Ook zijn wij momenteel op zoek naar uitbreiding van ons netwerk van partneruniversiteiten. Houd er rekening mee dat deze universiteiten zijn onderhevig aan verandering. Verschillende opties zijn mogelijk beschikbaar op een jaar op jaar basis.

Uw loopbaanontwikkeling

Loopbaanontwikkeling wordt gezien als een belangrijk onderdeel van deze cursus. Key overdraagbare vaardigheden, waaronder communicatie, time-management, het oplossen van problemen en het team werken worden benadrukt. Er zijn mogelijkheden om de banden met de betrokken organisaties en potentiële werkgevers te ontwikkelen.

Als je afgestudeerd bent u goed geplaatst om het begin van een succesvolle carrière in een breed scala van velden in de publieke en private sector. U mag graag een carrière in de relevante ministeries, internationale hulporganisaties en ontwikkelingsorganisaties na te streven. In de private sector, zijn organisaties steeds meer op zoek naar afgestudeerden met een goed begrip van de internationale en mondiale gebeurtenissen en processen.

De functiebenamingen hieronder geven een indicatie van de carrières onze recente Internationale Betrekkingen afgestudeerden zijn als volgt: *

 • Business Support Officer
 • Ambtenaar
 • Development Officer
 • HR Administrator
 • Projectcoördinator
 • Soldaat
 • Onderwijsassistent.
 • Laatste Dlhe enquête undergraduate resulteert 2011-12 - 2014-15.

Onze Employability Team

We hebben een speciale Employability Team zich op de stad plaats. Het team zijn goed geplaatst om je specialistische begeleiding en praktische hulp die echt een verschil maken voor uw prospects zal maken zodra je afstuderen geven.

100% van de BA (Hons) International Relations studenten gaan naar werk of verdere studie binnen zes maanden (Laatste Dlhe onderzoek undergraduate resulteert 2014-15).

Toelatingseisen

UK

Voor september 2017 binnenkomst vindt u een van de volgende nodig:

 • A-levels - BBC; of
 • BTEC Extended Diploma - DMM; of
 • 112 UCAS tarief punten uit drie A-niveau of gelijkwaardig diploma; en
 • GCSEs - Engels en wiskunde of Science graad c.

We houden ook rekening gelijkwaardige kwalificaties en combinaties.

Alle aanvragen worden beschouwd op een case-by-case basis en we zijn blij dat sollicitaties van oudere studenten, studenten met toegang kwalificaties en vele andere soorten van standaard en niet-standaard kwalificaties waarvoor wij UCAS punten kunnen berekenen accepteren. Niet-standaard kunnen de aanvragers worden geïnterviewd.

De UCAS Tarief

De UCAS tarief is veranderd voor 2017 binnenkomst. In het nieuwe tarief, de aan kwalificaties nummers zijn zeer verschillend. Dus, terwijl eerder een B op A-niveau was de moeite waard 100 punten, in het nieuwe tarief is nu 40 punten.

In contact komen

Als u meer hulp of informatie nodig hebt, stuur een email naar onze toelatingscommissie Team of bel op +44 (0) 115 848 4200Call: +44 (0) 115 848 4200.

Internationale

Voor september 2017 binnenkomst vindt u een van de volgende nodig:

 • A-levels - BBC; of
 • BTEC Extended Diploma - DMM; of
 • 112 UCAS tarief punten uit drie A-niveau of gelijkwaardig diploma; en
 • GCSEs - Engels en wiskunde of Science graad c.

We houden ook rekening gelijkwaardige kwalificaties en combinaties.

Wij accepteren de kwalificaties van scholen, hogescholen en universiteiten over de hele wereld voor de binnenkomst op onze undergraduate graden. Als u niet zeker weet hoe uw internationale kwalificatiewedstrijden onze cursus eisen kunt u terecht op onze internationale pagina kwalificaties.

Stichting cursussen

Als u nodig hebt om een ​​propedeuse doen om onze cursus eisen te voldoen kunt u terecht op Nottingham Trent International College (NTIC). Als je al studeren in het Verenigd Koninkrijk op een school of universiteit en zou graag willen weten of we uw kwalificatie kunnen accepteren kunt u terecht op onze basiscursussen pagina.

Engels taal toelatingseisen

Als Engels niet je eerste taal die u nodig hebt om ons te laten zien dat je taal vaardigheden zijn sterk genoeg voor intensief academische studie. We meestal vragen om een ​​IELTS test en we accepteren een aantal alternatieve Engels taaltoetsen.

Voor een overzicht van onze taaleisen kunt u terecht op onze Engels taal pagina.

Als u nodig hebt om een ​​pre-zittingen cursus Engels doen om het Engels te voldoen kunt u terecht op onze pre-zittingen cursus Engels pagina.

Hulp en ondersteuning

Als u vragen heeft over uw kwalificaties of over het maken van een aanvraag bij de universiteit Neem contact op met ons internationale team voor advies.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The School of Social Sciences at Nottingham Trent University is a large and vibrant academic community which offers a wide range of qualifications in diverse disciplines including psychology, criminol ... Lees meer

The School of Social Sciences at Nottingham Trent University is a large and vibrant academic community which offers a wide range of qualifications in diverse disciplines including psychology, criminology, sociology, youth, health and social care, politics, international relations, education and social work. Lees Minder