Ba (hons) Professionele Boekhouding

University of Stirling

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba (hons) Professionele Boekhouding

University of Stirling

Introductie

De Bachelor of Arts in Professional Accountancy is een 3-jarig Honours diploma ontworpen voor studenten met gevorderde kwalificaties die een carrière in de accountancy willen volgen. Het diploma biedt een aanzienlijke vrijstelling van de professionele examens van vooraanstaande accountantsorganisaties. Het is ook bijzonder aantrekkelijk omdat het een uitstekende basis biedt voor het opbouwen van een carrière in professionele accountancy, terwijl tegelijkertijd een universitair diploma wordt behaald en nuttige overdraagbare vaardigheden worden verworven, zoals communicatievaardigheden en onderzoeksvaardigheden.

Structuur en inhoud

In jaar 1 bestudeer je een reeks kernmodules om je te ondersteunen bij volgende fasen van meer geavanceerde studies. Deze kernmodules bevinden zich in Financial Accounting, Management Accounting, Finance, Economics and Business Law. In de daaropvolgende jaren zul je een meer kritische en analytische benadering van je studie ontwikkelen. Je neemt modules in Advanced Financial Accounting, Accounting Information en Employment and Applied Management Accounting, samen met modules in persoonlijke financiële planning, kwantitatieve methoden, internationale financiën en financiële analyse, plus modules in Auditing en Taxation. Hogere niveaus van kritische evaluatie, analyse en synthese worden uitgebreid in de modules Issues in Accountancy en Critical Analysis of Accountancy and Finance. Er zullen talloze kansen zijn om je werkgerelateerde vaardigheden te ontwikkelen in elke fase van je studie.

Belangrijke informatie

EU-aanvragers

De Schotse regering heeft bevestigd dat EU-studenten die zich inschrijven voor het studiejaar 2017 en 2018 recht hebben op gratis collegegeld in Schotland. EU-studenten worden toegelaten tot de Schotse / EU-statusstudenten en behouden die status voor de duur van hun vierjarige studie. EU-studenten komen ook in aanmerking voor collegegeldsteun van de Student Awards Agency for Scotland (SAAS).

 • UCAS: N402
 • Kwalificatie: BA (Hons)
 • Studie methoden: Campus-gebaseerd, Full-time, Part-time
 • Looptijd: Drie jaar
 • Startdatum: September
 • Faculteit: Stirling Management School
 • Locatie: Stirling Campus

Accreditatie

Het programma bestaat uit modules die geaccrediteerd zijn door de Chartered Association of Certified Accountants, het Chartered Institute of Management Accountants, de Association of International Accountants, het Chartered Institute of Public Finance and Accountancy en het Institute of Chartered Accountants in Engeland en Wales.

Toelatingseisen

Academische eisen

 • SQA Advanced verhoogt ABB
 • GCE A-niveaus ABB
 • IB Diploma 35

De voorkeur gaat uit naar mensen met wiskunde

Eisen Engels taal

Als Engels niet je eerste taal moet je één van de volgende diploma's als bewijs van uw kennis van het Engels hebben:

 • IELTS: 6,0 met 5,5 minimum in elke vaardigheid
 • Cambridge Certificate of Proficiency in het Engels (CPE): Grade C
 • Cambridge Certificate of Advanced Engels (CAE): Grade C
 • Pearson Test van het Engels (Academic): 54 met 51 in elke component
 • IBT TOEFL: 80 zonder subtest minder dan 17

Als u nodig hebt om uw kennis van het Engels te verbeteren voordat u deze koers in te voeren, onze partner IN Universiteit van Stirling biedt een scala van het Engels taalcursussen. Deze intensieve en flexibele cursussen zijn ontworpen om uw Kennis van Engels voor de toegang tot deze opleiding te verbeteren.

Vergoedingen en kosten

Als u van plan bent om in januari 2018 aan de universiteit van Stirling te studeren, houd er dan rekening mee dat u onderworpen bent aan onze vergoedingen 2017/18. Neem contact met ons op voor meer informatie.

U moet verwachten dat u vergoedingen betaalt voor elk jaar dat u aanwezig bent en dat u zich ervan bewust bent dat de kosten onderhevig zijn aan herziening en jaarlijks kunnen stijgen. Studenten met een studieprogramma van meer dan een jaar moeten hier rekening mee houden bij het aanvragen.

Let op: er is een extra toeslag als u ervoor kiest om een ​​diploma-uitreiking bij te wonen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op December 1, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Stirling, Schotland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates