Ba Accountancy (Hons)

Bradford College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Accountancy (Hons)

Bradford College

ba accountancy (Hons)

Cursusoverzicht

Wij erkennen de groeiende populariteit van accountancy als een carrière in de hele wereld en zijn grote relevantie voor organisaties van het bedrijfsleven. Na succesvolle afstuderen aan de cursus, zal u de vaardigheden om efficiënt te werken in een Britse, Europese of internationale instelling.

Cursus Structuur

De cursus is ontworpen met zorgvuldige aandacht voor de behoeften van de relevante professionele accountancy-instanties. Wij zullen u helpen om een ​​breed scala van overdraagbare vaardigheden in de accountancy en zakelijke disciplines te ontwikkelen.

U krijgt de mogelijkheid om de beroepspraktijk te ondernemen voor een semester hebben.

Leermethoden

Een verscheidenheid van leermethoden zijn geïntegreerd in het programma, ontworpen interactief en aansprekend te zijn. Uw begeleide learning modules zullen worden geleverd via:

  • lezingen
  • Tutorials
  • Seminars
  • workshops
  • presentaties
  • Online leren
  • Case studies
  • groepswerk

Didactische werkvorm

Ons doel is om een ​​ondersteunende omgeving waarbinnen u uw volledige academische potentieel te creëren. Gedurende de looptijd van het curriculum, zal je steeds meer verwacht worden om zelfstandig leren te oefenen, om jezelf volledig voor te bereiden voor de werkgelegenheid of voortgezet onderwijs.

Onze business docenten delen een breedte van kennis en expertise die een ondersteunend netwerk te creëren voor uw academische inspanningen.

Aanslag

Een combinatie van formatieve en summatieve evaluatie zal worden uitgevoerd op de cursus om ervoor te zorgen dat uw leren is gestructureerd en progressief. Opdrachten zullen academische en theorie zijn gebaseerd, die u zal leveren door onderzoek rapporten, essays, examens, presentaties en case studies.

De methoden die we gebruiken voldoen aan de eisen van de relevante beroepsorganisaties, om u een voorsprong in het bedrijfsleven te geven.

Stage / veldwerk

Er zal de optie beschikbaar tijdens je tweede jaar aan een professionele plaatsing voltooien in een zakelijke omgeving. Dit zal u toelaten om te netwerken met de huidige praktijk, je professionele vaardigheden te ontwikkelen en te synthetiseren je studie met de ervaring van een echte business setting.The professionele plaatsing kan worden vervangen door een combinatie van keuzemodules als dit uw voorkeur.

What's Next?

De structuur van ons programma zal u gemakkelijk te bereiden voor de werkgelegenheid in het brede spectrum van de financiële boekhouding en het financieel beheer instellingen.

Toelatingseisen

Standard aanvragers moeten minimaal vijf passes in GCSE onderwerpen in rang C of hoger hebben (moet bevatten Wiskunde)

Drie A2 GCEs (niet Algemene Studies) of AVCE (minimaal 12 stuks) of BTEC Nationals of gelijkwaardig of de toekenning van een full-time toegang tot Certificate hoger onderwijs door een erkende Access valideren Agency. Belangrijkste vaardigheden - Level 3 (Toepassing van Number, Communicatie, ICT). Bedrage van 240 tarief punten.

Internationale equivalenten van erkende instellingen zijn welkom. Internationale studenten zijn bovendien verplicht om een ​​bepaald niveau op IELTS of gelijkwaardig te bereiken. Raadpleeg het College International Centre for details.

Vergoedingen Informatie

Wij geloven dat kwaliteit graden de aarde niet zou moeten kosten. Dat is waarom onze concurrentiepositie collegegeld bieden u een kwaliteit ervaring dat meer onderwezen uren dan die bij de meeste universiteiten, goede niveaus van toegang tutor, en ondersteuning bij kleine onderwijs groepen omvat.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
7,400 GBP
Internationaal zijn € 7800/year
Locations
Verenigd Koninkrijk - Bradford, Engeland
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates