Ba Accounting & Finance En Recht (Hons)

University of Kent, Kent Law School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Accounting & Finance En Recht (Hons)

University of Kent, Kent Law School

Canterbury Campus

Deze zeer ongebruikelijke en zeer verhandelbare vier-jarige opleiding wordt erkend voor professionele vrijstelling van zowel de boekhoudkundige en juridische beroepen. Het zal een beroep op een aantal verschillende soorten studenten: - degenen die van plan om te gaan voor dual beroepskwalificatie - degenen die willen om hun opties open te houden totdat ze een carrière keuze op serieuze studie van beide disciplines kunnen baseren - die op een beroep hebben besloten maar wil een track record van diepgaand leren in een belangrijke verwante discipline Montage twee sets van vrijstellingen in een vierjarig programma om het (en toepassingen voor professionele training en voor banen) te brengen geeft een gevarieerd programma dat zich concentreert op de gebieden deze beroepen te identificeren als de belangrijkste worden, maar laat geen speelruimte over wat modules je nemen:

Eerste Jaar

Het eerste jaar richt zich vooral op fundamentele boekhouding en economie modules: Financial Accounting 1, Economie, Informatica voor Business and Accounting, kwantitatieve methoden voor Business and Accounting. U een inleidende Business Law module nemen ook.

Tweede jaar

Wet vrijstelling modules worden toegevoegd aan verder-accounting gerelateerde modules: Inleiding tot Verplichtingen , de bezittingen van stichtingen , Public Law I *, Financial Accounting 2 en Strategic Management.

derde jaar

Een soortgelijke balans tot het tweede jaar: het verbintenissenrecht , Public Law II , de Europese Unie wet *, Principles of Finance, Management Accounting.

Vierde Jaar

De drie overige wet vrijstellingen - Strafrecht , vermogen , Wet van het Land * - en uw eindafrekening module ofwel Management Accounting 2 of Zaken Financiën, waardoor een 30 credit optie.

  • Nodig voor de erkenning van beroepskwalificaties
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 10, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Canterbury, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
- UK / EU, 12450 EUR - Overseas