Ba animatie kunst (Hons)

LASALLE College of the Arts

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba animatie kunst (Hons)

LASALLE College of the Arts

De BA (Hons) Animation Art programma biedt u de nodige vaardigheden, kennis en leermogelijkheden voor de beeldvorming, de ontwikkeling en de productie van geanimeerde korte films. Het programma is ontworpen om een ​​interdisciplinaire leeromgeving die de kunst / techniek kloof overschrijdt en overtreft de beperkingen van louter technische skillsets bieden. Het biedt u een leeromgeving en ervaring om zo goed afgerond kunstenaars, uitgerust met gespecialiseerde animatie en brede basis creatieve vaardigheden te ontwikkelen.

Het programma is in de eerste plaats bezig met de overname en toepassing van kennis door middel van reflectieve artistieke praktijk, en met de oprichting, de ontwikkeling en de voortdurende evaluatie en dialoog om succesvolle ideeën geschikt voor de productie van geanimeerde films te ontwikkelen.

Uiteindelijk is het doel van het programma om de toekomstige leiders in Animatie voor de Creatieve Industrie, uitgerust met de mogelijkheid te produceren om creatieve content beslissers zijn, en de mogelijkheid om IP creëren.

Level 1 geeft algemene basis voor de vaardigheden die voor conceptualising, ontwikkelen en produceren van een geanimeerde film voor diverse opdrachten. U zal worden ingevoerd om de ontwikkeling van processen en methoden, animatie / filmtheorie en technische vaardigheden voor de traditionele, digitale, en experimentele animatie. Daarnaast zult u worden blootgesteld aan de geschiedenis en de creatieve praktijken in de film door contextuele studies. Niveau 1 stelt ook een systematische workflow die nodig is voor creatieve probleemoplossing en besluitvorming. Je zal regelmatig bezighouden met reflecterende dialoog met betrekking tot uw artistieke praktijk en vooruitgang.

Niveau 2 biedt u de mogelijkheid om uw technische vaardigheden concentreren door zich te specialiseren in 2D of 3D animatie. Niveau 2 introduceert narratieve ontwikkeling en verhalen vertellen structuur voor animatiefilms door middel van aanpassing. U bent blootgesteld aan acteren theorie en methodologie, evenals meer geavanceerde productietechnieken voor de verhoging van uw gekozen specialisatie. Groep projecten en professionele praktijken worden ingevoerd en nadruk wordt gelegd op je de ontwikkeling van uw visuele en verbale communicatieve vaardigheden geplaatst. Kansen zijn ook gegenereerd voor cross-faculteit samenwerkingen. Niveau 2 bevat ook Portfolio Development projecten, die tot doel u te voorzien van een kans om zwanger te worden, ontwikkelen en produceren van een project in een korte periode van tijd.

Niveau 3 integreert u de overdracht van specialistische kennis tijdens Level 2 verworven moedigen. Je zal voorstellen en beginnen aan reeks van self-directed producties, zowel narratieve of conceptueel van aard. Je zal regelmatig Master Classes te wonen en beginnen aan korte Portfolio Development projecten. Het doel is om u te voorzien van de nodige vaardigheden en mogelijkheden van een portfolio die geschikt zijn voor de werkgelegenheid in de animatie-industrie, verdere studies te produceren of te beginnen aan onafhankelijke filmproductie. U bent ook verplicht om Analytical Essays en seminar presentaties te produceren.

Het programma is ontworpen om te moedigen u aan om experimentele, flexibel en aanpasbaar voor de toegang tot de creatieve industrie met een scala van overdraagbare vaardigheden.

Toelatingseisen

  • Singapore-Cambridge GCE 'A' niveau. 2 'A' Level / H2 onderwerpen en een pas in General Paper. Alternatieve Engels kwalificatie: IELTS 6.0 of TOEFL iBT 80 - Polytechnic Diploma in een relevante discipline - International Baccalaureate (IB) Diploma

Erkenning van Verworven Competenties (EVC)

Minimumvoorwaarden Binnenkomst in een BA (Hons) Niveau 2-programma - Een relevante diploma in het veld of discipline.

  • Uw portefeuille of auditie moet uitzonderlijk sterk zijn en aantonen voorafgaande formele opleiding in de betreffende kunstdiscipline. Het transcript van je diploma Natuurlijk moet aantonen dat u hebt gelezen en gaf de equivalenten van essentiële LASALLE modules.

Alternatieve Engels Taal Kwalificaties *

  • IELTS: 6.0 - TOEFL - iBT: 80 * Voor aanvragers uit landen waar Engels niet de belangrijkste taal, of waarvan de kwalificaties worden verkregen van instellingen waar Engels niet de voertaal.

PORTEFEUILLE & INTERVIEW EISEN

Alle aanvragers van het programma zijn verplicht om een ​​portfolio in te dienen en te wonen een interview.

Portefeuilles moeten een minimum van 15 stuks van de originele bevatten, onlangs voltooide werk. De selectie van de werkzaamheden dienen aan te tonen het volgende: - waarneming en tekenen vaardigheden, idealiter door het leven tekenen, stilleven, en storyboards; - Een dwarsdoorsnede van de aanvragers te werken, waaronder een verscheidenheid van 2D-weergave vaardigheden zoals schilderen, fotografie, digitale imaging; - Schetsboeken en / of het bewijs van de ontwikkeling van studies; - Extra ondersteunende werkzaamheden kunnen 3D werk (Keramiek, Sculpturen, etc.) bevatten, of Multimedia werk (bijv animatie, website design, etc); - Bewijs van Animatie is niet vereist.

Tijdens het interview, worden de aanvragers verplicht deel te nemen aan een dialoog over de inhoud van hun portfolio. Aanvragers moeten er rekening mee dat de nadruk wordt gelegd op de originaliteit van het kunstwerk geplaatst (gekopieerd en ventilator kunstwerk is niet van toepassing).

Naast kunstenaar vaardigheden, wordt het programma team op zoek naar kandidaten met de potentie om conceptualiseren, ontwikkelen en produceren van animatiefilms aan de hoogst mogelijke normen. Tijdens het interview, zal aanvragers naar verwachting een sterke motivatie en inzet voor het programma en vakgebied te tonen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
69,000 SGD
International collegegeld voor augustus 2015 intake
Locations
Singapore - Singapore
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Singapore - Singapore
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan