Ba Animatie

Norwich University of the Arts

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Animatie

Norwich University of the Arts

BA Animatie


Er is aanzienlijke groei in het gebruik van geanimeerde content voor films, televisie, commercials, websites en digitale games in de afgelopen jaren. De BA (Hons) Animatie opleiding op Nuca zorgt voor een professioneel gerichte opleiding die u zal toelaten om te profiteren van de rijkdom van de mogelijkheden voor gekwalificeerde animatoren.


Werken in de gespecialiseerde workshops in het Media Lab zul je expertise te ontwikkelen in alle aspecten van traditionele en digitale 2D-en 3D-animatie, sound design en bewerken.


Het leerplan biedt een logisch vervolg op de fundamentele concepten van getekende animatie tot een goed begrip van digitale software en de toepassing van complexe processen, ondersteund door appreciatie van de talen van bewegend beeld en geluid.


Samenwerking met de industrie is een belangrijk kenmerk van de cursus.

&nbsp

Naast de cursus docenten, zal een reeks van bezoeken van professionele gasten lezingen en praktische workshops. De cursus is gebaseerd op de expertise van vele toonaangevende animators.


Recente gasten (en Nuca afgestudeerden) zijn onder meer: ​​Keith Chapman (maker van Bob de Bouwer), Helen Schroeder (Associate Animator met Aardman) en Nicolette Van Gendt (Lead Animator voor de 'Felix ' kattenvoer advertenties). Daarnaast animators van Babycow Animatie, Tandem Films en Channel 4 zijn allemaal samen met onze studenten in het laatste jaar.


De cursus ontwikkelt ook uw branche bewustzijn en inzetbaarheid door regelmatig te nemen op live projecten voor externe klanten. Voor de afgelopen acht jaar Nuca Animatie studenten hebben samengewerkt met de BBC om een serie korte animatiefilms om een set korte creëren.


Het overkoepelende doel van de cursus is om uw vaardigheden te ontwikkelen in de productie van animatie om professionele normen. U wordt aangemoedigd om te experimenteren binnen uw vakgebied en een goed begrip van de sector te ontwikkelen. Doorheen de cursus wordt u aangemoedigd om uw carrière ambities en de stappen die u moet nemen om een ​​mooie carrière in de groeiende animatie-industrie te bereiken overwegen. Zakelijke en professionele vaardigheden, zijn cruciale en alle studenten zijn verplicht om te behouden en ontwikkelen van hun eigen showreel en een online aanwezigheid in toenemende mate gezien de focus van hun vaardigheden in alle drie jaren van de opleiding.

&nbsp

&nbsp

Toelatingseisen

&nbsp

Een van de volgende kwalificatieniveaus voldoen Nuca 's voor toepassingen undergraduate opleidingen.

GCE A / AS levels

280 tarief punten, rangen: BBC. Minstens 1 B-ambtenaar op A-niveau moet in een kunst en design gerelateerde onderwerp. Passen in vier andere vakken op GCSE-niveau (graad C of hoger).Advanced Diploma in de Creatieve en Media

Pass in rang B in de Diploma en B in de aanvullende en Specialist Learning. Passen in vier andere vakken op GCSE-niveau (graad C of hoger). Geavanceerde Diploma's in andere vakken zou normaal gesproken niet worden geaccepteerd, tenzij vergezeld door andere Level 3 kunst en design gerelateerde onderwerpen.


International Baccalaureate

Een minimum van 25 punten

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Norwich, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates