Ba Architectuur

Norwich University of the Arts

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Architectuur

Norwich University of the Arts

BA Architectuur

Gebouwen zijn metaforen voor de culturele en economische prestatie en samenlevingen worden vaak gemeten door de aard van hun bestaande of overgebleven architectonische prestaties. De BA (Hons) Architectuur opleiding op Nuca moedigt studenten aan om de lokale als een middel om het begrijpen van de wereldwijde onderzoeken.

Wij bieden studenten de mogelijkheid om het onderwerp te bestuderen binnen een kunst en design faculteit in een architectonisch unieke locatie. De cursus richt zich op de belangrijkste processen die relevant zijn voor de planning, het ontwerp en de bouw van gebouwen en andere architecturale structuren en ruimtes.

Nuca heeft een lang gevestigde reputatie als een toonaangevende instelling voor design onderwijs en studenten Bouwkunde zullen profiteren van deze expertise.De cursus bevordert het belang van het ontwerpen van fit-for-purpose en fit-for-use structuren geïnformeerd door hedendaagse milieu-, materiaal-en historische factoren die relevant zijn voor de industrie. De cursus maakt gebruik van de geografische omgeving van de leerlingen leerervaring verrijken door samen met aspecten van de regionale omgeving die resonantie hebben op een wereldwijde schaal.

De historische stad Norwich vormt het decor voor de cursus, met tal van voorbeelden van mooie architectuur van middeleeuwse tot hedendaagse, welke studenten toegang voor referentie en inspiratie. De cursus erkent uitdrukkelijk het belang van architectonische setting en 'sense of place '.

We hebben sterke banden met de plaatselijke en regionale architecten praktijken en tijdens hun studie zullen de studenten de mogelijkheid om stages en industrie set live-slip te hebben.Een reeks professionele gastcolleges van architecten, zullen kunstenaars en ontwerpers een aanvulling op de cursus om een ​​professionele relevante opleiding te garanderen. Technische en het maken van vaardigheden zijn een belangrijk onderdeel van het curriculum, deze zijn geïntegreerd in creatieve projecten om leerlingen te leren door ervaring.

De cursus is gespecialiseerd in zodat studenten ontwerpen gebouwen en ruimten met een goed begrip van het behoud, samen met milieu-en mondiale herstel overwegingen. Studenten wordt geleerd om te reageren op patronen van migratie en bevolking die invloed hebben gehad op de architectuur en de eisen van het toerisme, huisvesting, vervoer en licht-industrie.

&nbsp

&nbsp

Toelatingseisen

&nbsp

Een van de volgende kwalificatieniveaus voldoen Nuca 's voor toepassingen undergraduate opleidingen.


GCE A / AS levels

&nbsp

280 tarief punten, rangen: BBC. Minstens 1 B-ambtenaar op A-niveau moet in een kunst en design gerelateerde onderwerp. Passen in vier andere vakken op GCSE-niveau (graad C of hoger).


Houd er rekening mee dat voor BA (Hons) Architectuur, de kandidaten moeten ten minste een graad C in wiskunde hebben bereikt op GCSE-niveau. Als u niet het nemen van 3 A-levels, zal Nuca overwegen combinaties van A-level/AS-level en andere Level 3 diploma's.

&nbsp


Advanced Diploma in de Creatieve en Media

&nbsp

Pass in rang B in de Diploma en B in de aanvullende en Specialist Learning. Passen in vier andere vakken op GCSE-niveau (graad C of hoger).Geavanceerde Diploma's in andere vakken zou normaal gesproken niet worden geaccepteerd, tenzij vergezeld door andere Level 3 kunst en design gerelateerde onderwerpen.

&nbsp


International Baccalaureate

&nbsp

Een minimum van 25 punten

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Norwich, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates