Ba / ba Hons in het openbaar bestuur en bestuur

University of Johannesburg

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba / ba Hons in het openbaar bestuur en bestuur

University of Johannesburg

BA in Public Management en Bestuur

* Raadpleeg de facultaire onderwijs- en examenregeling voor het reglement van Access behorende dit programma http://www.uj.ac.za/faculties/management/

Met een BA in Public Management en Bestuur kunt u een carrière als publieke managers in State Afdelingen, provinciale afdelingen en gemeenten, publieke, private en NGO-sector, administratieve en leidinggevende functies te hebben.

Toelatingseisen

 • Minimum APS:
  • 26 met Wiskunde OR
  • 28 met wiskundige geletterdheid
 • Engels: 5 (60% +)
 • Wiskunde: 3 (40% +)
 • Wiskundige geletterdheid: 5 (60% +)

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.

BA Hons in Public Management en Bestuur

In de Public Management en Bestuur Honours Degree, de student is gespecialiseerd in vijf verschillende sub-disciplines. Deze sub-disciplines reflecteren verschillende dimensies generieke management, inclusief geavanceerde Public Policy Management, Advanced Human Resource Management, en Advanced Public Financial Management. Ze worden aangevuld met een verplichte module over de onderzoeksmethode van het openbaar bestuur en het bestuur. Deze module is bedoeld om de kandidaat het onderzoek vaardigheden te ontwikkelen in staat te stellen hem / haar om zelfstandig onderzoek te doen. Een verplichte onderzoek essay van ongeveer 12 000 woorden moeten voor de voltooiing van de opleiding worden ingediend. De modules die worden aangeboden kunnen van jaar tot jaar. Studenten worden geselecteerd op academische verdienste.

Toelatingseisen

Elke student met een bachelordiploma met Bestuurskunde of gelijkwaardig als een belangrijk onderwerp (met inbegrip van een BTech Degree, een vierjarige tertiaire Diploma of Advanced Diploma) met een acceptabele studie record wordt toegelaten tot de BA Public Management en Bestuur Honours programma.

Voor studenten met een bachelordiploma's anders dan een Degree in Public Administration / Public Management / Public Governance / Studies Development met Public Governance / Public Administration als een belangrijke, de eisen zijn: het verstrijken van vijf NQF Level 6 toelating modules in Public Administration, Openbare beheer en / of Development management (of het equivalent van 120 studiepunten voor soortgelijke modules aan andere universiteiten), of voldoet aan de RPL beleid eisen van de universiteit volgens welke het equivalent van 120 studiepunten op NQF niveau 6 worden beoordeeld en erkend voordat de inschrijving voor de BA Honours Degree in Public management en bestuur aan de UJ.

De toelating modules zijn:

 1. Onderzoeksmethoden en Schrijven vaardigheden voor openbare en Development Management;
 2. Oriëntatie op Public Management functies;
 3. Oriëntatie op Public Policy;
 4. Oriëntatie naar Public Human Resource en financieel beheer;
 5. De staats- en institutionele kaders voor het Openbaar Bestuur en Governance.

Duur van programma

Full-time: 1 jaar / Part-time: 2 jaar

Contactgegevens

Naam: Ms Z Jansen / Tel: 011 559 2447 / E-mail: zeenat@uj.ac.za

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
1 - 3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan