ba ba in in Business Studies programma

International Business School – Budapest

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

ba ba in in Business Studies programma

International Business School – Budapest

BA in Business Studies Programme

&nbsp

De BA in Business Studies programma is erop gericht om u voor te bereiden op een carrière in het bedrijfsleven en management of aanverwante gebieden. Je verwerft een grondige en up-to-date kennis en begrip van zaken in relatie tot zijn omgeving en je ontwikkelt je persoonlijke vaardigheden, terwijl het beoefenen van zakelijke technieken. Je zal beginnen aan praktische zakelijke taken zoals het voorbereiden van business plannen, uitvoeren van onderhandelingen, het werken met spreadsheets, het ontwerpen van strategieën en tactieken in concurrentie met andere teams, het geven van presentaties en het analyseren van een organisatie concurrentiepositie.

De BA (Hons) in Reizen en Toerisme Management (BATTM) programma is een vier jaar full-time opleiding van modulaire studies. Jaren 1, 2 & 4 zijn IBS-based; Jaar 3 is werkervaring (Plaatsing). Het programma wordt in het Engels.Het toerisme is veelzijdig en het doel van deze cursus is een overzicht te geven van de verschillende componenten van de wereldwijde industrie, maar staat het dieper inzicht in het strategisch management in een aantal gebieden, zoals gastvrijheid, Tour Operations and Resorts en bezienswaardigheden.

Nadat u zich bij de BA (Honours) in Reizen en Toerisme Management voltooid, zult u hebben een kritisch bewustzijn van de reis-en toerisme-industrie-omgeving in combinatie met effectieve business vaardigheden, met name:
BATTM afgestudeerden krijgt een begrip van de betekenis en de aard van het toerisme, waaronder een aantal diepgaande overwegingen van de meest hedendaagse theorieën en concepten met betrekking tot ethisch en duurzaam toerisme. Je maakt kennis met het globale bereik van het toerisme, waaronder niet alleen de industrie, business en management vraagstukken, maar ook die die betrekking hebben op politieke, milieu-, sociale en culturele gevolgen.Veel modules richten zich ook op vraagstukken met betrekking tot de toeristische ervaring, visitor management en interpretatie, evenals onderzoek naar de aard van de vraag en motivatie, met inbegrip van de effecten van marketing.


Naast de theoretische concepten, krijgt u praktische inzichten en ervaring die zal helpen bij het verkrijgen van een eerste baan, die vaak het gevolg is van het succesvol afronden van de stage.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Hongarije - Boedapest
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Hongarije - Boedapest
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan