ba ba in in reizen en toerisme programma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BA in BA in Reizen en Toerisme Programma

&nbsp

Het toerisme is een van de wereld 's grootste en snelst groeiende industrieën, en een belangrijke aanbieder van de werkgelegenheid over de hele wereld. Dit beheer gebaseerd programma bereidt je voor de werkgelegenheid in de publieke of de particuliere sector, het beheer, de ontwikkeling en de planning van toeristische mogelijkheden.

U wordt voorzien van een brede interdisciplinaire focus en de mogelijkheid om de meeste aspecten van het toerisme te bestuderen in de diepte. De programma-inhoud weerspiegelt de dynamische aard van de toeristische industrie en ontwikkelt de belangrijkste vaardigheden die het meest gewaardeerd door werkgevers.

De internationale smaak van de cursus zorgt ervoor dat studenten verwerven de kennis en vaardigheden ze nodig hebben om een ​​effectieve bijdrage aan de toeristische sector te maken.

Laatst bijgewerkt op apr 2012

Over de school

From a school that was founded in 1991 as the first private higher education college in Central Europe, IBS - Budapest has grown into a great business school. It is an attractive place to learn and te ... Lees meer

From a school that was founded in 1991 as the first private higher education college in Central Europe, IBS - Budapest has grown into a great business school. It is an attractive place to learn and teach because of our collaborative culture – a blend of academic rigor, cooperative teamwork, entrepreneurship, diversity and continuous innovation. The academic experience we offer is providing our students from over 100 countries of the world not only with an undergraduate or postgraduate degree, but skills and networking opportunities that bring lifelong competitive advantages. Lees Minder
Boedapest , Wenen + 1 Meer Minder