Ba bedrijfskunde

University of Dunaújváros

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba bedrijfskunde

University of Dunaújváros

Degree: Bachelor of Arts in Management en Business Administration

Specialisaties / Majors:

  • Toerisme-hospitality - regionale economie - financiën - accountancy Afgestudeerden met de kennis van de zakenman en de analytische vaardigheden van een econoom, hebben tal van carrièremogelijkheden. Voor degenen die hun toekomst zien in het bedrijfsleven in een leidinggevende of administratieve rol, deze mate is en de ideale keuze.

De cursus

Deze BA-programma in Business Administration biedt een brede benadering van business en management, en biedt de studenten met een educatief profiel dat diepgaande bestuurlijke deskundigheid wordt gecombineerd met een gedegen kennis in business administration. Core inhoud van de cursus bestaat uit het bedrijfsleven, management, en economische onderwerpen. Specialist opties omvatten toerisme-hospitality, regionale economie, financiën en accountancy. Studenten leren hoe bedrijven, ondernemingen, financiële instellingen, en budgettaire organisaties opereren; hoe de producten en diensten worden ontwikkeld en op de markt gebracht; hoe nieuwe processen worden uitgevoerd en toegepast; en hoe bedrijven en hun menselijke factoren worden beheerd en gecontroleerd. Business en management onderwerpen maken veel gebruik van case studies en projectmatig werken; en een breed scala van evaluatiemethoden wordt toegepast.

Redenen om te kiezen Onze Business Administration BA Course

  • Verwerven van zakelijke en administratieve vaardigheden
  • Gain grondig begrip van het ondernemingsklimaat en bedrijfskunde
  • Ontwikkelen van uitstekende overdraagbare vaardigheden
  • Maak van de gelegenheid om te studeren in een multi-culturele omgeving

toekomstperspectieven

De waardering van business issues betekent dat de vooruitzichten van de studenten na het afstuderen zijn uitstekend. Het bedrijfsleven, bestuurlijke en interpersoonlijke vaardigheden en kennis zal leiden tot een breed scala aan carrièremogelijkheden in functies zoals financieel beheer, management accountancy, regionaal beheer en toerisme-hospitality management.

Inhoud en structuur

Tijdens hun studie leerlingen moeten duren tot 210 credits, per semester in totaal 30 studiepunten.

Er zijn zes belangrijkste modules in elk van de eerste drie jaar van het programma.

De kern modules in het eerste jaar zijn voornamelijk afkomstig uit het gebied van de economische, methodologische en management wetenschappen.

Tweede jaar modules in te voeren op het gebied van geavanceerde bedrijfskunde en toegepaste economie en management.

In het derde jaar, de studenten beginnen hun specialisaties. De leerlingen krijgen vier opties: finance, accountancy, regionale economie en het toerisme-gastvrijheid. Optiemodules of keuzevakken worden ook aangeboden aan de studenten.

In het laatste semester studenten zijn verplicht om hun einddiploma projecten te verwezenlijken en schrijven hun scripties.

vooropleiding

De voorbereidende cursus is bedoeld om studenten te helpen ontwikkelen en versterken van hun vaardigheden die nodig zijn om succesvol voort te zetten engineering en business studies aan onze universiteit in het Engels. Het programma duurt twee semesters (1 academiejaar) en biedt een intensieve training in taal studies (standaard en professionele Engels, Hongaars), interculturele competenties en communicatie, professionele voorbereidende cursussen.

Core Modules: Engels, Luisteren begrip, Hongaarse taal, Basiskennis van ESP in Management, Interculturele Communicatie, Projectmanagement, voorbereidende cursussen in wiskunde, economie, en Organisational Behaviour.

Examen Regeling en de verbetering van de Bachelor Course

Alle studenten die passeren de vooruitgang tests en voldoen aan de eisen (bijvoorbeeld het verwerven van de studiepunten) van de voorbereidende cursus kan automatisch beginnen hun eerste semester technische studies aan het College of Dunaújváros.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
7 semesters
Voltijd
Price
Prijs
3,550 EUR
per jaar.
Locations
Hongarije - Dunaújváros
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Hongarije - Dunaújváros
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan