Ba Beeldende Kunst

Cardiff Metropolitan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Beeldende Kunst

Cardiff Metropolitan University

Fine Art is een onderwerp voor ambitieuze en gemotiveerde studenten die willen hun ervaring van de wereld te verkennen door middel van de ondervraging van ideeën en concepten. Het werk van een beeldend kunstenaar wordt gekenmerkt door het vermogen om diep te onderzoeken en te ondersteunen hun creatieve, intellectuele interpretaties door fysieke middelen. De undergraduate programma is bedoeld voor mensen die de ambitie is om als een professionele kunstenaar, aan het werk als professional in de creatieve industrie of in het onderwijs. U moet worden gedisciplineerd, gemotiveerd, georganiseerd en volop bezig met de cursus, die is ontworpen om te ontwikkelen in de vaardigheden, zelfvertrouwen en kritisch vermogen nodig van een professionele kunstenaar in de 21e eeuw. Beeldend kunstenaars moeten zowel de technische vaardigheid en creatief inzicht als ze werken om complexe thema's over te brengen vanuit een origineel perspectief. Op CSAD, zul je deze vaardigheden te ontwikkelen door middel van een engagement met materialen onder een atelierpraktijk cultuur. Je begint met het verkennen van de materialen van de hedendaagse beeldende kunstenaar; van verf, hout en metaal aan fotografie, video-installatie, performance, of af te drukken - en alles daar tussenin. U kunt ervoor kiezen om technieken die binnen andere disciplines, zoals digitale ontwerp methoden bestuderen, en u krijgt toegang tot onze muziek studio hebben.

Je zal ook de ontwikkeling van uw kennis van de kunstgeschiedenis en theorie, maar ook de verbanden tussen kunst, wetenschap en filosofie. Daarbij wordt u continu verfijnen van uw eigen positie en de praktijk. Uitgerust met een breed scala van waardevolle vaardigheden en toegang tot uw eigen studio ruimte, werk je met het academisch personeel in specifieke studio gebieden, het definiëren en ontwikkelen van uw interesses en praktijken. Ten grondslag liggen aan dit zal een speciale nadruk op het tekenen als een manier van vragen stellen en aansprekend zijn. De structuur van de cursus kunt u een sterke ervaring in het bedrijfsleven te verzamelen, ondernemen een stage binnen de industrie, het verrichten van onderzoek met een van onze professoren en onderzoekers, of reizen naar de beeldende kunst te studeren in landen waar de tradities zijn zeer verschillend. Kunst heeft een bijzondere relatie met Marymount College in Californië en Western Illinois University, waarbij zowel studenten en uitwisseling van personeel.

In het derde jaar, kan Fine Art studenten ervoor kiezen om een ​​business plan of een proefschrift te ondernemen, het voorbereiden van de weg voor je carrière op het afstuderen. De keuze is aan jou, en het is er om te helpen realiseren van uw ambities - of dat nu aan je persoonlijke ontwikkeling verder door verdere studie, een publiek opbouwen voor uw werk of het begin van uw klantenlijst.

Inhoud

De focus van de opleiding is niet alleen om je te ontwikkelen als student en kritische denker, maar om je groei te inspireren tot een bekwaam en intellectueel kunstenaar. Deze kenmerken, die van elkaar afhankelijk zijn, gecombineerd met praktische ervaring en inzicht in de kunst-industrie, zal het begin van je carrière te vormen, en sta je in de sterkst mogelijke positie om dit te dragen. De Fine Art programma wordt verzorgd door een toegewijd team van zowel academici als werkende kunstenaars; belangen van het personeel en de onderzoeksgebieden variëren van schilderkunst en grafiek, boek kunst en fotografische praktijk en theorie, de beeldhouwkunst en performance art.

Leren en Onderwijzen

Vanaf het begin, zal je hands-on ervaring in praktische studio-sessies en workshops krijgen - het ontwikkelen van de kern van uw materiaal vaardigheden. Lezingen, geleid door leden van de wetenschappelijke staf, zal je theoretische kennis van uw vakgebied te verbreden, terwijl de kleinere, gerichte seminars zijn bedoeld als leidraad voor het voldoen aan meer individuele intellectuele en praktische eisen.

Aanslag

Tijdens de hele duur van je studie, zal u worden beoordeeld op drie belangrijke criteria die ten grondslag liggen aan alle disciplines wordt onderwezen op CSAD: Skills De praktische, technische en conceptuele vaardigheden die je verwerft tijdens je cursus. Context Uw begrip en kennis van de bredere intellectuele context waarbinnen je discipline en werk ligt. Dit omvat historische, theoretische en sociale kwesties en zal vaak worden verkend in geschreven of theoretische activiteiten, die bekend staat als uw Constellation modules. Ideeën Uw begrip van de intellectuele en creatieve ideeën van binnen en buiten uw vakgebied; plus je vermogen om nieuwe concepten te verwerven en het vormen van nieuwe ideeën. Ideeën worden verkend in uw Constellation opdrachten, maar ook als duidelijk in uw praktische vooruitgang.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,700 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Cardiff, Wales
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
internationale studenten; 9.000 GBP - Home / EU (full-time)