Ba beeldende kunst

City & Guilds of London Art School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba beeldende kunst

City & Guilds of London Art School

De Kunst BA (Hons) graad is een van de meest uitdagende en creatieve vakken die je kunt studeren. Hedendaagse en historische kennis, theorieën en materialen; kunstgeschiedenissen; visueel en contextueel onderzoek; ondernemerschap en project management: bij City & Guilds of London Art School we echt de tijd nemen om te ondersteunen en daag u op al deze gebieden, zodat u uitzonderlijke resultaten te bereiken en gaan naar de beroepspraktijk of nader onderzoek met vertrouwen en ervaring. Wij geloven niet in een 'huisstijl'; Dit is een Art School, waar, met focus en ambitie, kunt u volop manieren om en denken te verkennen en ontwikkelen van uw eigen artistieke 'voice'.

Deze drie-jaar full-time cursus wordt gevalideerd door Birmingham City University's School of Art; regelmatige controles door de Quality Assurance Agency bevestigt de kwaliteit van ons aanbod en onze externe examinatoren getuigen van onze consistent hoge normen en resultaten.

cgas

Inhoud en structuur

Op deze cursus krijgen de mogelijkheid om uw werk in de bredere context van de beeldende kunst te ontwikkelen door middel van de vakgebieden van de schilderkunst, beeldhouwkunst, grafiek en tekenen. De nadruk ligt op het ondersteunen en daagt je uit om een ​​benadering van de kunstpraktijk op basis van uw eigen creatieve interesses en ideeën te ontwikkelen, naast een verkenning van vragen over wat schilderkunst, beeldhouwkunst, grafiek en tekenen zou kunnen worden nu, gezien hun historische wortels, materialen, processen en de huidige discours. Sommige elementen van de cursus hebben een specifieke focus op basis van uw keuze van specialisme, terwijl groep tutorials, live-projecten en andere sessies, zoals professionele praktijk worden gedeeld over de Fine Art cursus.

EERSTE JAAR

Je maakt kennis met de hedendaagse praktijk door de historische genres van de kunst met een bijzondere nadruk op het technische gebruik van materialen en processen, naast kunstgeschiedenissen onderzoek door middel van praktische workshops, seminars en lezingen. Het onderwijs op de Fine Art cursus heeft als doel om uw ambities te koesteren door middel van regelmatig overleg en advies in 1-1 tutorials en groep kritieken. U wordt ondersteund en uitgedaagd om een ​​aanpak voor self-directed studie te ontwikkelen door middel van de ontwikkeling van specialistische vaardigheden en kritisch denken naarmate het jaar vordert.

Op deze Fine Art cursus die u worden aangeboden een kans om een ​​specialist route te volgen door middel van schilderen, beeldhouwen, print of tekening terwijl die deelnemen in de bredere context van Fine Art. Je bezighouden met visuele en contextueel onderzoek en studio-activiteit door middel van een reeks projecten die persoonlijke verhalen die betrekking hebben op thema's zoals overwegen: transcriptie, het lichaam, landschap en het object. Naarmate het jaar vordert steeds meer self-directed projecten uit te voeren en uit te testen benaderingen van de presentatie en display.

The Art Histories programma loopt het hele jaar door, het opsporen van Fine Art praktijk in een historische en hedendaagse context en het informeren van de besprekingen in de groep kritieken en seminars.

Tekenen is een belangrijk onderdeel van het jaar zodat u haar rol als zowel een vorm van onderzoek en als een praktijk in zijn eigen recht te onderzoeken.

Binnen dit zorgvuldig gestructureerde framework, u vast te stellen een basis voor uw eigen bijdrage aan de bredere culturele gesprek over schilderkunst, beeldhouwkunst, print, tekenen en installatie. Dit wordt gevierd in een eind van het jaar tentoonstelling met tweedejaars studenten die de vorm van een off site 'live project' waarmee u belangrijke beroepspraktijk vaardigheden te ontwikkelen neemt.

TWEEDE JAAR

Het tweede jaar ziet een accentverschuiving naar een meer lange periode van zelf gericht studio activiteit met een focus op praktische en theoretische onderzoeksmethoden en curatoren en het tentoonstellen van de mogelijkheden met betrekking tot uw praktijk. U heeft uw eigen ideeën te ontwikkelen door middel van studio de praktijk in verband met directe materiaal onderzoek gesteund door de groep kritieken, seminars en regelmatige leerprogramma input van het bereik van de docent kunstenaars lesgeven op de cursus.

The Art Histories programma onderzoekt de geschiedenis van ideeën, zodat u uw kritische begrip van de belangrijkste kunstenaars, denkers en theorieën die een diepgaande invloed hedendaagse kunstpraktijk te ontwikkelen. Uw eigen ideeën zullen worden verrijkt en geïnformeerd door middel van betrokkenheid bij dit programma is zorgvuldig ontworpen als aanvulling op uw studio activiteiten.

De Professional Practice-programma heeft tot doel u voor te bereiden op het leven na de kunstacademie door een reeks studiebezoeken, seminars en artist talks door kunstwereld professionals. Naast wedstrijden en de off-site live-project tentoonstelling biedt waardevolle kansen voor u te ontwikkelen als een professioneel kunstenaar.

In aanvulling op de gestructureerde lessen, de Drawing Studio biedt mogelijkheden om workshops en 's avonds gratis lessen aan te sluiten.

DERDE JAAR

Het derde jaar is een gerichte en intense periode voor onderzoek en atelierpraktijk ontwikkeling. Je zult je eigen programma van de studie stellen met twee belangrijkste resultaten: de productie van een aanzienlijke hoeveelheid werk in de richting van een einde van het jaar tentoonstelling en het schrijven van een proefschrift verkennen van een thema dat u hebt gekozen die nauw betrekking heeft op uw atelierpraktijk onderzoek.

Het hele jaar door kunt u profiteren van de reguliere discussie en feedback van docenten, bezoekers en uw collega's. De Professional Practice-programma wordt uitgebreid met u worden blootgesteld aan een reeks van kunstwereld beroepen en activiteiten in private, publieke en zakelijke contexten. Seminars en workshops blijven gedurende het jaar en u zullen worden aangemoedigd om onderzoek en het testen van manieren om de weergave van uw werk ter voorbereiding van de Degree Show tentoonstelling aan het einde van de cursus.

De Degree Show is een van de belangrijkste hoogtepunten van de kalender Art School met een groot aantal bezoekers uit de leden van het grote publiek om kunst professionals, waaronder galeriehouders en curatoren. Afgestudeerden zijn gegaan om commissies en solotentoonstellingen op basis van verbindingen die tijdens de tentoonstelling te ontvangen.

Toelatingseisen

Kandidaten voor BA (Hons) Fine Art zijn doorgaans verwacht dat zij hebben bereikt, of worden verwacht te bereiken, het equivalent van 280 UCAS punten, bijvoorbeeld: - Een pas in 3 GCE A niveaus met een in de rang A OF - Een pas op Foundation diploma in kunst en Vormgeving en 2 passes in GCE a levels Dit opleidingsniveau kan ook worden aangetoond door het bezit van een combinatie van andere kwalificaties voor bijvoorbeeld de International Baccalaureate of High School diploma. Aanvragers die gelijkwaardig eerdere beroepservaring kunnen aantonen zal ook worden overwogen door middel van een proces genaamd Erkenning Verworven (ervaringsleren) Learning (AP (E) L), die het vonnis van diverse work-life en formele educatieve ervaringen ten opzichte van de selectiecriteria impliceert.

Aanvragers die geen Engels spreken als eerste taal nodig zal zijn om het bewijs van het bereiken van het equivalent van het Internationaal Engels Language Testing Service (IELTS) score van 6,0 of hoger, met een minimum van 5,0 in alle vier gebieden.

Selectiecriteria

Wij selecteren kandidaten op basis van hun potentieel en de huidige vermogen om:

  • voldoen aan de toelatingseisen;
  • tonen betrokkenheid en motivatie voor het onderwerp en de cursus
  • verkennen, articuleren en hun ideeën visueel en materiële resultaten te ontwikkelen;
  • creatief onderzoek informatie en beeldmateriaal om de ontwikkeling van hun ideeën te ondersteunen;
  • aantonen dat er een scala aan vaardigheden en technische vaardigheden geschikt zijn voor hun ontwikkeling van kunstpraktijk;
  • communiceren ideeën visueel, in woord en geschrift;
  • zelf sturen en hun eigen werk te evalueren.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
9250 GBP - Home / EU-studenten (per studiejaar); 13.500 GBP - buitenlandse studenten (per studiejaar)
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates