ba beheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BA management

De Bachelor of Arts in Management is door Global College Malta worden ingevoerd als een eerste cursus voor studenten die van plan zijn om te studeren voor een bachelor diploma in het management.

De Bachelor of Arts in Management is ontworpen om studenten een algemeen begrip van en geschiktheid voor business en management. Het biedt een basis in alle vakken die bijdragen tot de ontwikkeling van de algemeen directeur.

De cursus zal studenten met inzicht, kennis en vaardigheden onder voorbehoud met betrekking tot de beginselen en praktijken van de moderne bedrijfsvoering. Het zal onderworpen interesses te ontwikkelen door de invoering van studenten aan een reeks gespecialiseerde modules, evenals het geven van een stevig fundament voor het cruciale gebied van accountancy, financiën en economie en hun impact op de beslissingen van het management. De cursus zal intellectuele nieuwsgierigheid stimuleren.Dit zal bijdragen aan de verdere professionele ontwikkeling van een effectieve manager en produceren afgestudeerden die geschikt om te werken in een multidisciplinaire omgeving en in een verscheidenheid van sectoren en functies zijn.


Voordelen van de BA in Management bij GCM

  • Uniek BA in Management geleverd door internationale lezingen in Malta.
  • Britse Onderwijs Cultuur verzekerd door ervaren Britse docenten.
  • Flexibel onderwijs, waardoor studenten om hun studie te splitsen in meerdere jaar of koos slechts enkele geprefereerde modules.
  • Gastvrije mensen met verschillende culturele achtergronden en alle rangen en standen.
  • Inspirerende sfeer gecreëerd door SmartCity Malta en een gloednieuwe college.
  • Moderne omgeving gecreëerd in een nieuw afgewerkt gebouw in SmartCity Malta in overeenstemming met de internationale normen.
  • Beurzen beschikbaar voor september intake 2013.
  • Mogelijkheid om je CV te verbeteren door korte cursussen en / of stages in lokale bedrijven.
  • Werkgelegenheid Ondersteuning door een gespecialiseerd lid van een personeelslid binnen ondersteuningsbureau van een student.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Global College Malta is a tertiary education private institution established in 2012 offering degree courses according to British standards in SmartCity Malta. Our first courses commence in September ... Lees meer

Global College Malta is a tertiary education private institution established in 2012 offering degree courses according to British standards in SmartCity Malta. Our first courses commence in September 2013.Our aim is to provide international quality education and research in a supportive environment, producing graduates who will use their education to benefit themselves and society. Lees Minder