Ba Biologie

University Of Northern Iowa

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Biologie

University Of Northern Iowa

De Bachelor of Arts belangrijke biedt een brede opleiding in de biologie en laat specialisaties door de keuze van de keuzevakken. Het biedt eenvoudige voorbereiding voor de entry-level posities, afstuderen werk, of een geavanceerde graad in alle gezondheid gerelateerde gebieden. De combinatie van de vereiste en keuzevakken moet minimaal 58 uren krediet gelijk.

In het departement Biologie bij UNI, wordt u omringd door studenten die nieuwsgierig zijn en de intentie op het leren meer over het brede vakgebied van de biologie. Al onze studenten krijgen een brede spreiding over het gebied van de biologie in een reeks van vier-core biologie klassen tijdens hun eerstejaars en tweedejaars jaar moeten worden genomen. Van daar, het curriculum zorgt voor studenten in hun junior en senior jaar "specialiseren" en kies de biologie cursussen die het beste aansluiten bij hun interesses en behoeften. Al onze faculteit zijn betrokken bij onderzoek en studenten worden aangemoedigd om een ​​deel van dit streven te worden. In het onderzoek kan instellen studenten hands-on leren gedurende een verscheidenheid van verschillende studies hebben. Lezing groepsgrootte in de bovenste divisie cursussen is meestal klein en studenten in alle lab cursussen vinden ze toegang hebben tot individuele aandacht hebben. Dus, als u wenst te worden omringd door bekroonde onderwijs docenten en studenten, zorgzame docenten en personeel, om de toegang tot werken in het onderzoek setting, en een deel van iets spannend en dynamisch, het Departement Biologie aan de Universiteit van te zijn Northern Iowa is de juiste plek voor jou.

Bent u op zoek naar meer uitdaging?

Kijken naar een BS in de biologie. Sommige van onze sterkste studenten kiezen voor deze opleiding. Je zou meer wetenschap en wiskunde te nemen dan bij de andere graden en zou werken met een professor in het doen van uw origineel wetenschappelijk onderzoek. Deze graad is ideaal als u van plan bent in wetenschappelijk onderzoek of op om naar het voortgezet onderwijs. In aanvulling op de reguliere cursussen, moet je calculus in eerstejaars en tweedejaars jaar in beslag nemen.

biologie

Majors en Minors BA in de biologie (algemeen)

Als u wilt uw cursussen te passen aan uw specifieke belangen te benadrukken, deze algemene belangrijke biologie is ideaal voor jou. Als je een brede opleiding in de biologie wilt, of uw interesse in specifieke gebieden, zoals planten, is dit belangrijk voor u ontworpen.

BA in de biologie: biomedisch accent

Als u naar een arts of andere medische professional te worden, is deze belangrijke ontworpen voor u. U zal zich richten op opleidingen in de biomedische gebieden zoals fysiologie en anatomie.

BA in de biologie: onderwijs

(Extended-programma vergt extra tijd) Deze graad bereidt je biologie, life science, en andere secundaire wetenschap cursussen te geven. Het bevat veel van de biologie, plus lesmethoden cursussen.

BA in de biologie: ecologie en systematiek nadruk

Deze nadruk bereidt je voor op een loopbaan met een eigen of overheidsinstellingen die betrokken zijn bij ecologisch herstel, bedreigde soorten herstel, biologische onderzoeken, of voor het werk in dierentuinen, natuur, musea en botanische tuinen.

Minderjarigen en dubbele majors voor de biologie studenten

Onze biologie majors vereisen allemaal scheikunde klassen, en je kon een chemie minderjarige toe te voegen door het nemen van extra degenen. Voor sommige programma's gaat het om slechts een extra cursus. Of je kan vertakken aan minderjarigen op andere terreinen, zoals psychologie of antropologie. Ook, elk jaar een paar studenten afstuderen met een dubbele major, bijvoorbeeld, biologie en scheikunde, psychologie, muziek of een andere belangrijke. Dit is een veeleisende maar haalbare combinatie.

Carrières:

Monster Careers in de biologie

 • arts of andere medische professional
 • secundaire leraar wetenschappen
 • milieubiologie
 • private of overheidsinstanties
 • bedreigde soorten herstel
 • gezondheidswetenschappen of de industrie
 • afstuderen
 • biologische enquêtes
 • werk in dierentuinen
 • natuurcentra
 • musea of ​​botanische tuinen
 • moderne biotechnologie velden
 • tolk met park systemen

UNIEKE KENMERKEN:

 • Uitstekende faculteit hebben veel onderwijs en onderzoek awards gewonnen en zijn gewijd aan het opleiden van studenten. Deze faculteit begrijpen de waarde van het mengen van klassikaal onderwijs met ervaringsleren buiten de klas
 • Een full-time biologie academische adviseur van majors te helpen bij hun academische behoeften
 • Veel kleine klassen en laboratoria zodat nauw contact met professoren
 • Mogelijkheden om undergraduate onderzoek voort te zetten
 • Samenwerkingsverbanden met verschillende medische en graduate schools voor de zomer onderzoek ervaringen op andere locaties
 • Excursies naar de natuurlijke en agrarische gebieden

BEURZEN & AWARDS:

College voor Natuurwetenschappen collegegeld beurzen beschikbaar zijn. De kandidaten moeten concurreren in een test bij UNI's Natuurwetenschappen, Wiskunde en Technology Symposium in de herfst van hun laatste jaar van de middelbare school voor een aantal beurzen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Cedar Falls, Iowa
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Cedar Falls, Iowa
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan