BA / BSc (Hons) Digitale Filmmaken

SAE Institute UK

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA / BSc (Hons) Digitale Filmmaken

SAE Institute UK

De digitale filmmaken graad verkent de creatieve en technische aspecten van digitale filmmaken in een verscheidenheid van instellingen. Met de nadruk op hands-on training, krijgt u toegang tot de industrie standaard digitale camera's en film productie-apparatuur, en individuele leerprogramma ondersteuning. U vindt de essentiële vaardigheden en theoretische kennis gebruikt in digitale productie film werken in een heel scala van onafhankelijke en samenwerkingsprojecten te ontwikkelen.

Het programma stelt u in staat om uw eigen creatieve ideeën van scenario-ontwikkeling en pre-productie, te verkennen door middel van de set waar u zal worden belast van uw zeer eigen producties.

Dit programma is ontworpen om de volgende generatie van filmmakers te ontwikkelen met afgestudeerden bereiken van de essentiële vaardigheden en kennis om een ​​reeks van fictieve en feitelijke inhoud ambacht met een hoge technische vaardigheid en creatieve vermogen.

Sommige van de modules zijn als volgt:

Van Script om Screen

Deze module introduceert studenten aan de technische aspecten van digitale filmmaken. Studenten onderzoeken wat de rol van de verschillende rollen in de productie en praktische ervaring opdoen in het gebruik van de camera en verlichting apparatuur, en leren van de basis editing technieken en principes. Studenten maken ook kennis met eenvoudige visuele en narratieve concepten leren filmtaal en analyse. Onderwerpen zijn onder meer: ​​Project management en pre-productie, rollen bemanning, productie ontwerp, cinematografie en niet-lineaire editing technieken en filmgeschiedenis en analyse.

De kunst van Storytelling

Deze module richt zich op de creatieve toepassing van de vaardigheden en technieken geleerd in de 401-module. De sleutel 'boven de lijn' rollen van schrijver, producent en regisseur worden verkend en de kunst van het vertellen van verhalen wordt verder ontwikkeld door middel van een toegepast onderzoek van de verschillende methoden en technieken die vaak worden gebruikt. Concept workshoppen en scenario's beginnen deze creatieve reis, samen met een goed begrip van regisseur stijlen en het werken met acteurs. Met behulp van tv-commercials als referentie, worden de studenten kennis met de verwachtingen van een professionele industrie, en de hoge kwaliteit die kan worden bereikt door gestructureerde pre-productie en hard werken. Onderwerpen zijn onder andere: scenarioschrijven, produceren, regisseren, geavanceerde storyboards, cinematografie en verdere post-productie vaardigheden en technieken, waaronder motion graphics en compositing.

Advanced Digital Film Practice

Ontworpen om film-specifieke kennis en vaardigheden om meer geavanceerde conceptuele en technische niveaus door de realisatie en evaluatie van geavanceerde film applicaties te ontwikkelen, zullen de studenten kennis met scenarioschrijven voor speelfilms, nieuwe media toepassingen voor het bewegende beeld, beeldende kunst van de bioscoop en cinematografie, aanpassing en remake strategieën, en documentaires. Daarnaast zullen de studenten leren over pitching, budgettering, financiering, distributie en een aantal extra onderwerpen van de filmindustrie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
SAE Institute UK
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mei 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
12,000 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum: Mei 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
9000 GBP per jaar UK studenten | 12000 EUR per jaar internationale studenten