Ba / bsc liberal arts and sciences

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Liberal Arts and Sciences programma is volledig in het Engels en u kunt een curriculum dat uw persoonlijke interesses en ambities past bij het ontwerp. U zult worden gegeven in kleine klassen, waar het onderwijs is zeer interactief met een sterke focus op samenwerkingsverbanden, project-based learning. Gedurende de opleiding ga je werken in interdisciplinaire teams aan een reeks projecten, waar je leert om creatieve benaderingen van toepassing op oplossingen voor complexe mondiale uitdagingen te vinden. De opleiding bereidt u voor verdere studie en loopbaan in een breed scala van gebieden, waaronder het bedrijfsleven, recht, overheid, NGO's, wetenschappelijk onderzoek, de kunsten, en nog veel meer.

In jaar 1 kunt u kiezen om te studeren twee of drie van de belangrijkste gebieden: Wetenschappen, Sociale Wetenschappen en Geesteswetenschappen - dit omvat een breed scala aan onderwerpen zoals psychologie, gezondheidswetenschappen, natuurkunde, filosofie, politiek en economie. Jaar 2 en 3 kunt u uw kennis te verdiepen in het veld (s) die u het meest interesseren, en u kunt kiezen voor een van de vijf belangrijkste richtingen: Physics; Health and Life Sciences; Cognition and Behaviour; Filosofie, politiek en economie; of Humanities (je hebt ook de mogelijkheid om de 'vrije major' betekent dat u kunt elke combinatie van de breed scala aan cursussen aangeboden te selecteren volgen). Naast je academische onderwerpen en projecten vind je cursussen in onderzoeksmethoden, logica, wiskunde en filosofie van de wetenschap te volgen, en in jaar 3 heb je de mogelijkheid om cursussen in het buitenland te studeren voor de eerste zes maanden, voordat het invullen van uw Capstone Project (thesis) .

UCG is gevestigd in het centrum van Groningen, een universiteitsstad met meer dan 50.000 studenten (ongeveer een kwart van de bevolking!), En als UCG student zul je deel van een gemeenschap betekent dat je leven met je medestudenten voor te zijn eerste jaar van de studie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2017

Over de school

The University of Groningen has a rich academic tradition dating back to 1614. From this tradition arose the first female student and the first female lecturer in the Netherlands, the first Dutch astr ... Lees meer

The University of Groningen has a rich academic tradition dating back to 1614. From this tradition arose the first female student and the first female lecturer in the Netherlands, the first Dutch astronaut and the first president of the European Central Bank. Geographically, the University is rooted in the Northern part of the Netherlands, a region very close to its heart. Lees Minder
Groningen , Leeuwarden + 1 Meer Minder