Ba Business Management (Hons)

Bradford College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Business Management (Hons)

Bradford College

ba business management (Hons)

Cursusoverzicht

Het curriculum van de BA (Hons) Business Management is ontworpen om hooggekwalificeerde, werkgelegenheid klaar afgestudeerden die in staat zijn om een ​​leidende rol te spelen in een breed scala van business management gerelateerde carrières produceren.

Het pad element van de cursus kunt u zich te specialiseren in een gebied van belang, om uw bedrijf te maximaliseren en u toelaten om vaardigheden die direct relevant zijn voor uw gekozen sector te ontwikkelen. De opname van core business modules op de cursus leert u de tools om te slagen in de concurrerende industrie, evenals de kennis om uw specialisme kiezen met vertrouwen tegemoet.

Cursus Structuur

De Award van BA (Hons) Business Management wordt aangeboden met vier trajecten:

BA (Hons) Business Management
BA (Hons) Business Management (Human Resource Management)
BA (Hons) Business Management (Marketing)
BA (Hons) Business Management (Financiën)

Gedurende het eerste jaar van de studie, zal u zich richten op core modules, om u een breed overzicht en een idee van de route waarin je je wilt specialiseren geven. In je tweede en derde jaar van de studie, zullen sommige modules worden gebaseerd op de door u gekozen route, evenals de voortdurende focus op de core business management modules.

Leermethoden

Gedurende het verloop van de cursus, wordt u verwacht dat toenemende niveaus van verantwoordelijkheid voor je eigen academische progressie nemen. Hierdoor kunt u uw academische potentieel te maximaliseren, evenals de voorbereiding van jezelf voor de toekomstige werkgelegenheid. Dit gezegd zijnde, we streven naar een consistente ondersteunend netwerk te bieden, zodat u uw leren potentieel te ontwikkelen. Kortom, u verwacht dat u de verantwoordelijkheid voor aspecten van je leren nemen, en we streven ernaar om de verantwoordelijkheid voor het vergemakkelijken van deze nemen.

Daarnaast zullen online bronnen, zoals Moodle en Skype biedt u toegang docenten voor correspondentie, met name tijdens uw proefschrift module.

Didactische werkvorm

Een verscheidenheid van onderwijs-en leermethoden zijn geïntegreerd in het programma met een totale nadruk op actieve participatie van de studenten. Deze omvatten:

 • Lezing
 • Tutorials
 • Seminars
 • Action learning sets
 • workshops
 • presentaties
 • On-line leren
 • Case studies
 • Groep Learning
 • Zelfstandig leren
 • Peer-to-peer-Learning

Het onderwijs is voornamelijk gebaseerd op literatuur, professionele ervaring en veel gebruik van debat en discussie.

Aanslag

Je wordt beoordeeld met een bereik van formatieve en summatieve opdrachten, om ervoor te zorgen dat uw leren ontwikkeling is gestructureerd en consistent.

Je wordt beoordeeld door een verscheidenheid van academische taken, waaronder cursussen opdrachten, case studies, presentaties en onderzoeksrapporten.

Toelatingseisen

240 UCAS punten of gelijkwaardig (twee A Levels, BTEC, GNVQ etc), evenals vijf GCSE onderwerpen in de rang C of hoger, waaronder Engels en Wiskunde. Als alternatief zal de succesvolle afronding van een geaccrediteerde Toegang tot Course hoger onderwijs worden beschouwd als een standaard applicatie.

Internationale equivalenten van erkende instellingen zijn welkom. Internationale studenten zijn bovendien verplicht om een ​​bepaald niveau op IELTS of gelijkwaardig te bereiken. Raadpleeg het College International Centre for details.

Studenten die met Advanced Study Programme aan te gaan moeten in Business gekwalificeerd zijn om HND niveau.

Als partner in het Hoger Onderwijs Access belonen Transforming (HART) partnerschap hebben wij ons gecommitteerd aan een progressie overeenkomst voor een reeks van Chartered Management Institute (CMI) en het Institute of Leadership & Management (ILM) awards. Bij de toepassing van gelieve te vermelden dat u op zoek zijn naar de progressie van een CMI of een ILM-award, het verstrekken van exacte details van de prijs bereikt of hangende prestatie.

Vergoedingen Informatie

Wij geloven dat kwaliteit graden de aarde niet zou moeten kosten. Dat is waarom onze concurrentiepositie collegegeld bieden u een kwaliteit ervaring dat meer onderwezen uren dan die bij de meeste universiteiten, goede niveaus van toegang tutor, en ondersteuning bij kleine onderwijs groepen omvat.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
7,400 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Bradford, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
Internationaal zijn € 7800/year