Ba business management

Exeter College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba business management

Exeter College

1

Hoe is het om deze cursus te bestuderen en hoe zal ik worden beoordeeld?

Wilt u de nodige vaardigheden en kennis te leren om te werken in het bedrijfsleven? Bent u bereid om een ​​breed scala van zaken te bestuderen, evenals de kans om zich te specialiseren?

Dit programma geeft je de professionele vaardigheden die nodig zijn om te gedijen in een zakelijke omgeving en om een ​​verschil te maken. Ons team van specialisten zal je aanmoedigen om zich te verdiepen in de vele aspecten van het bedrijfsleven. De inhoud van het programma is realistisch en relevant en de kennis en vaardigheden opgedaan zal u goed toe te rusten voor de wereld van het werk.

Dit programma is ideaal als je met succes de HND of Foundation Degree in een Business of management gerelateerde onderwerp hebben voltooid. Het programma bouwt voort op de vaardigheden en kennis die je al hebt aangeschaft en u toelaten om verder te ontwikkelen uw specialisme op gebieden zoals Marketing en Human Resource Management.

Studenten met diploma's uit andere centra zijn bijzonder welkom.

Teaching zal worden door een mix van hoorcolleges, practica en academische tutorials. Je zal beginnen met een reeks van activiteiten die zullen worden gebaseerd op het onderzoek van relevante publicaties en case studies, die gericht zijn op de ontwikkeling van de onderliggende kennis van de conceptuele vraagstukken en het begrip van de huidige ontwikkelingen. U wordt verwacht om buiten lestijd te bestuderen. De meeste modules worden beoordeeld door een combinatie van cursussen en examens.

Welke onderwerpen zal ik studeren?

Proef Core Modules

  • Actuele vraagstukken in Business
  • beslissingen van het management
  • Optie Modules - Niveau 2: Financieel Management, People Management, Marketing Operations
  • Optie Modules - niveau 3: International Marketing Strategy, Management Development, Management Project

Welke ervaringen krijg ik?

Er is geen formele stage, maar het Management Project module kan een kans om een ​​bedrijf probleem te onderzoeken en te ontwikkelen leren op de werkplek en vaardigheden, evenals de invoering van de student om de toepassing van een reeks van onderzoeksmethoden te bieden.

Wat zijn de Toelatingseisen?

Studenten normaal gesproken bezit zijn van een HND kwalificatie met een Merit profiel in een business-gerelateerde studiegebied. Een Foundation Degree met een graad profiel van 50% of hoger is eveneens aanvaardbaar.

Welke voorzieningen zijn er?

U krijgt toegang tot een leermiddel center zowel op Exeter College en aan de Universiteit van Exeter hebben. Er is een refter in Victoria House.

Wat kan de cursus leiden naar?

U kunt de voortgang op verdere studie aan de universiteit van Exeter. Directe invoer in het arbeidsproces op junior management niveau of op een campus recruitment-regeling.

Zijn er extra kosten?

De aankoop van de aanbevolen leerboeken.

Wat doen onze studenten ervan?

"Exeter College heeft me toegestaan ​​om mijn onderwijs te bevorderen als de tijd rijp was voor mij. Het heeft niet alleen bood een hoog niveau van het onderwijs en een gastvrije omgeving, maar het bood ook het sociale aspect van het zijn een student. Ik ben halverwege mijn BA in Business Management en geniet van elke seconde. Docenten die extra mijl om u op uw gemak voelen en te begrijpen wat je doet. "

"Door de mogelijkheid om te studeren en werken op hetzelfde moment heeft niet alleen geholpen in termen van winst, maar heeft me ook een directe relatie tussen studie en praktijk gegeven. Ik waardeer de kleinere lezing groepen waar ik vragen kunnen stellen en interactie met docenten en klasgenoten. "

"De cursus stond me toe om parttime te studeren en blijven om fulltime te werken. De inhoud van de cursus was naar verschillende delen van het bedrijf waar ik werkte voor relevante en zoals ik gestudeerd heb ik meer geleerd over de organisatie. Ik werk nu als onderdeel van het management team en het bedrijf sponsort me met mijn studies verder. "

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
5,995 GBP
per jaar
Locations
Verenigd Koninkrijk - Exeter, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates