Ba business studies met stage (Hons)

UWL University of West London

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba business studies met stage (Hons)

UWL University of West London

BA Business Studies met Stage (Hons)

Al meer dan 50 jaar, heeft onze Business Studies mate een reputatie bereikt voor het ontmoeten van educatieve en professionele behoeften, zowel nationaal als internationaal. We waren een van de eerste die een Business Studies graad bieden, en The West London International Business School onderhoudt sterke banden met grote professionele instituten, zoals het Chartered Institute of Marketing, Chartered Management Institute, het Instituut voor Direct Marketing en het Chartered Institute of Personnel.

Voortbouwend op deze fundamenten, hebben we innovatieve herzieningen van ons curriculum en de lesmethoden. Onze belangrijkste verschil met onze concurrenten is het bereik en de aard van de modules bieden wij in onze kern Business Management programma, samen met onze banden met werkgevers en de industrie.

Onze BA (Hons) Business Studies met Stage geeft je een uitgebreide zakelijke onderwijs, met de mogelijkheid om te analyseren en te beoordelen bedrijven en te begrijpen hoe ze werken.


Natuurlijk detail

Het eerste jaar van de cursus biedt een algemene zakelijke stichting, dan bouw je van deze kennis, gericht op de activiteiten van een bedrijf. In het laatste jaar, je een dieper begrip van het interdisciplinaire karakter van het bedrijfsleven te krijgen, en hebben de mogelijkheid zich te specialiseren in een bepaald gebied - bijvoorbeeld, marketing of Human Resource Management.

Ontwikkeld in samenwerking met lokale organisaties van het bedrijfsleven, zowel publiek als privaat, zal deze cursus u helpen te voldoen aan de vele uitdagingen van het beheer in de complexe, dynamische en boeiende wereld van het bedrijfsleven.

Ethiek en moraal zal een belangrijke rol spelen in je studie - dus je zal de milieu-aspecten van het bedrijfsleven te bestuderen, en hoe globalisering past. Je zal ook bestuderen het toenemende gebruik van ICT en de ontwikkeling van ondernemerschap. En er genoeg tijd zal zijn, met hulp bij de hand, om te werken aan je eigen persoonlijke belangen en ontwikkeling behoeften op het gebied van business en finance.

We hebben het ontwerp van de cursus:
• voldoen aan de nationale behoefte aan adaptieve, flexibele en transformatieve afgestudeerden
• machtigen studenten uit een verscheidenheid van educatieve achtergronden van hun academische potentieel te vervullen
• bieden een kans voor studenten om hun werk ervaring te gebruiken om een ​​goed begrip van de huidige theorie en praktijk krijgen
• het ontwikkelen van persoonlijke en interpersoonlijke overdraagbare vaardigheden van leerlingen
• uit te rusten studenten voor een reeks van carrièremogelijkheden en hun winstpotentieel
• zorgen voor een wetenschappelijke basis voor verdere studie aan het laatste jaar Hbo-niveau en / of beroepsopleiding
• bieden werkgevers afgestudeerden die beschikken over de specialistische technische kennis en vaardigheden die nodig zijn in hun sector (met inbegrip van maximaal één jaar stage-ervaring).


De stage

Tijdens je stage zal je waardevolle werkervaring op te doen en hebben de kans om de theorie in praktijk om te zetten in een echte zakelijke omgeving - evenals het verdienen van een salaris. De plaatsing kan in elk gebied van het bedrijfsleven, waaronder verkoop en marketing, finance en human resource management. Toch moet het ideaal om je studie relevant zijn en, indien mogelijk, overeenkomen met uw carrière ambities.


Toelatingseisen

300 UCAS tarief punten gewoonlijk in een minimum van twee vakgebieden plus Niveau 2 Engels en wiskunde.

Deze cursus is bijzonder ingenomen met kandidaten met een Progression of Advanced Diploma in Business, Administratie en Financiën.

We verwelkomen ook aanvragers met geen formele kwalificaties. Deze aanvragen zullen worden beschouwd op een individuele basis.International studenten nodig hebben om onze Engels taal eis te voldoen aan beide IELTS bij 6.0 of hoger en een minimum van 5,5 voor elk van de 4 afzonderlijke componenten (lezen, schrijven, spreken en luisteren), TOEFL ibt bij score op 76 of hoger, Pearson PTE Academic bij score 51 of hoger of een gelijkwaardige veilige Engels taaltoets. In sommige landen waar onderwijs in het Engels, kunnen we lokale kwalificaties accepteren. Kunt u terecht op http://www.uwl.ac.uk/international/your-country om te controleren of de lokale equivalenten. Wij bieden pre-zittingen Engels taalcursussen, een International Foundation Programme en een Pre-Masterprogramma

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
12,500 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates