Ba communicatie en media

University of Dunaújváros

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba communicatie en media

University of Dunaújváros

Specialisaties / Majors:

  • Zakelijke communicatie - media informatica afgestudeerden met kennis van de communicatie-systemen in de samenleving en van de belangrijkste instellingen van communicatie en media, kan de maatschappelijke rol van bemiddelaar te vervullen, hebben tal van carrièremogelijkheden. voor degenen die hun toekomst zien in communicatie en media sector, deze mate is een ideale keuze.

De cursus

Deze BA-programma in Communicatie en Media Sciences biedt een brede aanpak van de methoden, kanalen en de instellingen van de sociale en massacommunicatie en biedt de studenten met een educatief profiel dat diepgaande intellectuele en praktische communicatieve competentie combineert met een gedegen kennis in de sociale wetenschappen. Specialist opties zijn zakelijke communicatie en media-informatica. Studenten leren hoe te werken met de fundamentele aspecten en principes verbonden met communicatie en media, hoe te vormen en effectief te uiten hun gedachten in overeenstemming met de fundamentele theorieën en opvattingen van de sociale communicatie en hoe u informatie, arguements communiceren en analyses om professionele en niet -Professionele publiek door het gebruik van de moderne instrumenten van communicatieve technologieën.

Redenen om te kiezen Onze Communicatie en Media Sciences BA Course:

  • Gain grondig begrip van de communicatie processen in de menselijke samenleving, de belangrijkste functies, interpretaties en methoden van communicatie;
  • Ontwikkelen van uitstekende communicatieve vaardigheden die essentieel zijn in de dagelijkse gang van zaken leven;
  • Het verwerven van de hand van praktische media technologische kennis door het gebruik van de high-niveau van communicatie technologie-infrastructuur (TV-studio, radiostation, media laboratoria) van onze campus;
  • Maak van de gelegenheid om te studeren in een multi-culturele omgeving.

Toekomstperspectief:

Communicatie is de wereldwijde uitdaging van het derde millennium. De waardering van de communicatie en media-experts betekent dat de vooruitzichten van de studenten na het afstuderen zijn uitstekend en omvatten een breed scala van beroepen: redacteur of directeur van radio- en televisieprogramma's, journalist, online journalist, webdesigner, anchorperson van een televisie- of radioprogramma , media technicus, manager public relations, marketing en marketing communicatie-afdeling, manager of medewerker van een communicatiebureau, etc.

Inhoud en structuur:

Tijdens hun studie kandidaten zijn verplicht om maximaal 180 studiepunten, elk semester van in totaal 30 studiepunten.

Er zijn zes belangrijkste modules in elk van de eerste drie semesters van het programma.

De kern modules in het eerste jaar zijn voornamelijk afkomstig uit het gebied van de sociale wetenschappen, communicatieve vaardigheden en communicatieve theoretische kennis.

Tweede jaar modules introduceren de verordening en de specifieke gebieden van de communicatie, en het begin van de keuzevakken en modules van specialisatie uit te breiden zowel de theoretische en praktische kennis van de studenten met betrekking tot de belangrijkste door hen gekozen: zakelijke communicatie of media informatica.

In de laatste twee semesters studenten zijn verplicht om de kennis van de modules te verwerven in hun gekozen specialisatie en hun einddiploma projecten te verwezenlijken en schrijven hun thesis.

Voorbereidende Cursus:

De voorbereidende cursus is bedoeld om studenten te helpen ontwikkelen en versterken van hun vaardigheden die nodig zijn om gerichte opleidingen met succes voort te zetten bij ons college in het Engels. Het programma duurt twee semesters (1 academiejaar) en biedt een intensieve training in taal studies (standaard en professionele Engels, Hongaars), interculturele competenties en communicatie, professionele voorbereidende cursussen.

Core modules: Engels, Luisteren begrip, Hongaarse taal, Basiskennis van ESP in Management, Interculturele Communicatie, Projectmanagement, voorbereidende cursussen in de informatica, management en communicatie.

Plaatsing in de bachelor Course

Alle studenten die voldoen aan de eisen (bv het verwerven van de studiepunten) van de voorbereidende cursus kan automatisch beginnen hun eerste semester van communicatie en media studies aan het College of Dunaújváros.

Communicatie en Media Sciences BA

Year One

Core Modules:. Communication Skill Development I., Mens en Maatschappij I., Openbaar Bestuur en Business Law, Geschiedenis van Maatschappij, Mens en Maatschappij II, Introduction to Social Science Onderzoeken, Sociale Geschiedenis van Communicatie en Media, sociale communicatie, Significant Functies en interpretaties van Communicatie, Significant Field en communicatie-instrumenten, Informatica, Communicatie vaardigheid Development II.

Twee jaar

Core Modules: Communicatie en Media Dynamics, Mens en Maatschappij III, vaktaal, Regulering van Communicatie en Media, Communicatie Problemen, Specific Fields of Media en Communicatie..

Optie modules / Keuzevakken, Modules van specialisaties (Business Communication and Media Informatica) / Majors.

Drie jaar

Optie modules / Keuzevakken, Modules van specialisaties (Business Communication and Media Informatica) / Majors, Thesis Project.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Price
Prijs
3,550 EUR
per jaar.
Locations
Hongarije - Dunaújváros
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Hongarije - Dunaújváros
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan