Ba controlerende

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Uw carrièremogelijkheden in de privé-sector

U geniet van nummers? Je denkt als een ondernemer? U wilt verplaatsen en iets in je leven te bereiken? Je carrière met toekomst voor u klaar: Als afgestudeerde van de opleiding beheersen van je krijgt de beste carrièremogelijkheden in industriële, commerciële en dienstverlenende bedrijven. Vanwege de praktische training met de internationaal erkende kwalificatie bent u goed voorbereid op hun toekomstige loopbaan.

Wetenschap, praktijk en persoonlijke verzorging: Onze drie sleutels tot succes

Science-to-date, de deelname aan praktijkgericht onderzoek - dat in kleine groepjes de SRH University of Economics en de media Calw biedt. Voor persoonlijke service, onze uitstekende faciliteiten om professoren en docenten bieden.

Uw professioneel perspectief: Carrière in Controlling

De managers van de toekomst zullen meer en meer horizontale kwesties te maken: kennis is niet meer genoeg - hier stelt u de cursussen van de SRH University of Economics en media Calw naar: interdisciplinair, projectonderwijs, interactief onderwijs, intensieve begeleiding door de faculteit, kleine leergroepen - groot succes.

Zo uitgerust wachtende taken in het controleren en beheren op je af die naar leidinggevende functies in het bedrijfsleven en de maatschappij voor u spoedig. De onlangs vastgestelde programma "Controlling" is de basis van het succes voor uw professionele ontwikkeling op het gebied van controlling, boekhouding, financiën, interne audit en corporate governance.

Onze hands-on training met internationaal erkende kwalificatie grote kansen op de arbeidsmarkt.

Onze studie: One of a kind!

De zakelijke opleiding met een focus op controlerende hecht bijzonder veel belang aan de algemene bedrijfsvoering en de interne en externe boekhouding. Reeds in het eerste trimester is er een briefing beheersen. Na de voltooiing van de stage, een verdere vorming aandacht plaatsvindt afwisselend in een van de volgende keuzevakken: - Financial Controlling - HR management - Onderzoek en Project Controlling - Dit zorgt voor specialisatie in het betrokken gebied en verbetert uw carrièremogelijkheden in het invoeren van de industrie, handel en Diensten of advies of onderzoeksinstituten.

Wie wil een leider in Controlling morgen moet in staat zijn om meer te analyseren dan cijfers zijn: Strategisch denken, een netwerk planning, business management bewaking succes, te gebruiken communicatie vakkundig beheer van medewerkers, het beheer van projecten. Al dat leer je in de studie aan de SRH Universiteit voor Economie en media Calw.

Zijn voorsprong op andere kandidaten: Zoek uw unieke profiel

De mogelijkheid van focusvorming in financiën, human resources, onderzoeks- of projectgebied om uw loop van de studie bepalen afhankelijk van uw smaak en uw carrière ambities zelf - dit unieke keuze van uw onderzoek richt zich geeft u de voorsprong op de concurrentie!

Welke cursus inhoud vallen?

Controlling en corporate governance, accounting, bedrijfskunde, belastingen, economie, informatica, recht, talen, soft skills.

Gebieden van de afgestudeerden

  • Industriële bedrijven (gemiddeld of Group Company) - Trading Company - dienstverlenende bedrijven (incl. Oriëntatie) - instellingen (bijvoorbeeld verenigingen, onderzoeksinstituten) - Accountants - Onderzoek gebieden

Samenwerking bij de bestrijding van de voorbereiding van zakelijke beslissingen

  • Deelname aan de boekhouding en financiën - Creatie en analyse van de jaarrekening in overeenstemming met de nationale en internationale standaarden voor jaarrekeningen - Deelname aan Corporate Management - Zaken taxaties - Business Consulting - deelname aan de interne of externe accountants
Laatst bijgewerkt op feb 2015

Over de school

Zukunftsorientierte Bachelor- und Masterstudiengänge in den Bereichen Wirtschaft und Medien in kleinen Gruppen mit individueller Betreuung in Calw studieren.

Zukunftsorientierte Bachelor- und Masterstudiengänge in den Bereichen Wirtschaft und Medien in kleinen Gruppen mit individueller Betreuung in Calw studieren. Lees Minder