Ba Criminologie

University of Kent, School of Social Policy, Sociology and Social Research

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Criminologie

University of Kent, School of Social Policy, Sociology and Social Research

Wereldwijd toonaangevende programma's

De Universiteit van Kent is een van de toonaangevende aanbieders van undergraduate en postgraduate criminologie graden in Groot-Brittannië. Het is 's werelds belangrijkste centrum voor culturele criminologie en we voeren ook wereldwijd erkend onderzoek in penologie, kritische criminologie en strafrecht.

Wereldklasse onderwijs

Onze cutting-edge onderzoek beïnvloedt ons onderwijs: de criminologie team van Kent ontving de eerste National Award for Excellence in Teaching Criminologie (2011) van de Britse Society of Criminology, maar ook universitaire prijzen voor de innovatieve en team-based karakter van onze programma's.

"Kent criminologie waarlijk cultiveert de criminologische verbeelding".

  • Dr Helen Jones, de Britse Society of Criminology.

Dynamische cultuur onderzoek

De hoge kwaliteit van ons onderzoek werd erkend in de laatste Research Assessment Exercise, waar de school is in de top vijf in het Verenigd Koninkrijk. We hebben ook een internationaal promotieonderzoek programma, het doctoraat in de culturele en Global Criminologie, de enige in zijn soort in de wereld en wordt beschouwd als een programma van "uitstekende kwaliteit" van de Europese Unie te coördineren.

Aanslag

Een mengsel van assessment methoden worden gebruikt. Veel cursussen volgen een standaard patroon van 50% cursussen en 50% examen. Studenten kunnen ook worden getoetst door middel van multiple choice quizzen, presentaties en participatie van de klas.

onderwijs

De meeste modules omvatten een wekelijkse lezing en een kleine groep seminar. Gemiddeld vindt u vier lezingen en vier seminars per week hebben als u de graden full-time of twee van elk als je een part-time student. De meeste modules worden beoordeeld door cursussen (50%) en een schriftelijk tentamen (50%). Sommige modules omvatten de voltooiing van een project of scriptie. Beide Fase 2 (jaar 2 voltijd, jaar 3 en 4 part-time) en Fase 3 punten (3 jaar full-time, jaren 5 en 6 in deeltijd) tellen mee voor je einddiploma resultaten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 10, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Canterbury, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates